Якщо Ви в енергетиці працюєте, то звісно можна Yoga або Carbon. Звичайним людям достатньо Ideapad, тим паче, що він дійсно норм. "За якість потрібно платити" - потрібно, але не усі гроші. Той, хто дійсно потребує якості - купує Apple.alexeygalas: ↑ 20.11.2025 14:57 Liam
Ну якщо саме ціна/автономність/якість тоді автономність та якість звичайно потрібно урізати. Ideapad це не про якість, тут Yoga Slim 7 була би краще. Але якщо стоїть задача і зекономити - тоді так. І зараз ця економія може зіграти дуже злу гру. Нещодавно придбав Yoga Slim 7i 15 і через 8 днів почув, що при зупених вентиляторах в повній тиші пищать дроселі. Бісить нереально, і терпіти ні за які кроші би цього не став би. Здав і взяв X9-15 Carbon. В цьому все ідеально. За якість потрібно платити. Або миритись із конструктивними недоліками більш доступних моделей.
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування 16″ ноутбука ASUS ProArt P16 (H7606WX) на базі процесора AMD Ryzen AI 9 HX 370 та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5090
-
Liam
Member
-
alexeygalas
Member
Не я )) Мене MacOS не влаштовує. Мені її на роботі вистачає )) Ну і за ті ж самі гроші у Air 15 - IPS 60hz дисплей і куций вибір портівLiam: ↑ 20.11.2025 16:52Той, хто дійсно потребує якості - купує Apple.
Ideapad дійсно хороший за свої гроші, просто можна дуже вірогідно нарватись на брак. Як я для себе відкрив у 2025 - контроль якості вже не той. І навіть Yoga PRO 9 може з косяками приїхати.
А з моїм Yoga Slim 7i 15 була точно точно така ситуація як тут на відео https://www.reddit.com/r/Lenovo/comment ... oil_whine/
Почитав, вийвилось майже у всіх так з цією моделлю. Коли здав - не став ризикувати і взяв класом вище.
ГГ якби ж. Але я для цієї організації не достатньо енергійнийLiam: ↑ 20.11.2025 16:52Якщо Ви в енергетиці працюєте
- спойлер

-
Liam
Member
ГГ якби ж. Але я для цієї організації не достатньо енергійнийLiam: ↑ 20.11.2025 16:52Якщо Ви в енергетиці працюєте
Мабуть "мінуси" нам поставив той, хто таки працює в енергетиці
-
alexeygalas
Member
Ні плюси ні мінуси мене не турбують, не хвилюйтесь за це. Ми тут щоб спілкуватись та ділитись думками.Liam: ↑ 20.11.2025 23:44Мабуть "мінуси" нам поставив той, хто таки працює в енергетиці
-
yuriy_dd
Member
ну і дешевіють всі х86 дуже швидкоalexeygalas: ↑ 20.11.2025 16:57Ideapad дійсно хороший за свої гроші, просто можна дуже вірогідно нарватись на брак