Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
-
Ortyomko
Member
це вже не модноprosha_evolist: ↑ 21.11.2025 22:13Гарноtablestikus: ↑ 21.11.2025 11:45спойлер, фулл кастом воду б ще
![]()
доречі реально замітив що набагато менше її стало на форумі.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Дорого
-
Ortyomko
Member
дорого і більше тільки естетика імхо. різниця з топ асетеками недоводянками вже доволі мінімальна
-
leif
Member
тому що в ній набагато менше практичного сенсу ніж колись. навіть для топового ігрового заліза, не кажучи вже про щось слабше. можливо, те, що "мода пішла" це наслідок, можливо певною мірою паралельний процес, але це справді так. трохи краще кастомна вода себе почуває в СФФ збірках, бо там як раз вона має практичний сенс, але щось повального торжества СФФ також не відбувається. та й такеOrtyomko: ↑ 21.11.2025 22:13доречі реально замітив що набагато менше її стало на форумі.
-
Ortyomko
Member
а хіба кастомна влізає в сфф?leif: ↑ 21.11.2025 22:19тому що в ній набагато менше практичного сенсу ніж колись. навіть для топового ігрового заліза, не кажучи вже про щось слабше. можливо, те, що "мода пішла" це наслідок, можливо певною мірою паралельний процес, але це справді так. трохи краще кастомна вода себе почуває в СФФ збірках, бо там як раз вона має практичний сенс, але щось повального торжества СФФ також не відбувається. та й такеOrtyomko: ↑ 21.11.2025 22:13доречі реально замітив що набагато менше її стало на форумі.![]()
-
leif
Member
ну, звичайно. там зараз вони в основному і обітають. велком на реддіт, там надивишся білдів яких хочеш.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 22:20а хіба кастомна влізає в сфф?
або ось приклад поближче, але викладено все одно на редіті, кєк:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=46493
-
Patruletz
Member
влізає краще чим заводська, за рахунок коротких трубок, ватера на вк і правильних вентилів отримуєш гарні температури, але основний фактор то ціна цього покращення
-
StTechnik
Member
Ну не знаю даже. Я себе сделал. Все устраивает. Фотки уже были тут.
-
daesz
Member
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... tercooled/Ortyomko: ↑ 21.11.2025 22:20а хіба кастомна влізає в сфф?leif: ↑ 21.11.2025 22:19
тому що в ній набагато менше практичного сенсу ніж колись. навіть для топового ігрового заліза, не кажучи вже про щось слабше. можливо, те, що "мода пішла" це наслідок, можливо певною мірою паралельний процес, але це справді так. трохи краще кастомна вода себе почуває в СФФ збірках, бо там як раз вона має практичний сенс, але щось повального торжества СФФ також не відбувається. та й таке![]()
![]()
Це, на хвилинку - 7.5л корпус.
Ну чи так
- спойлер
-
WSavage
HWBOT OC Team
Як раз 0.4 обʼєм контуру додалиdaesz: ↑ 21.11.2025 22:31https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... tercooled/
Це, на хвилинку - 7.5л корпус.
Ну чи такВ тайтлі написано 7.9, але це не правда, розміри корпусу - 13.1 x 19.2 x 30 (= 7.545л).
- спойлер
P.S: У планах перелізти у сфф з кастом водою
-
daesz
Member
WSavage: ↑ 21.11.2025 22:43P.S: У планах перелізти у сфф з кастом водою
-
WSavage
HWBOT OC Team
Бачив, спостерігаю поки дороблять, але цінник там нормальний буде, прям дуже
-
daesz
Member
WSavage
це корпус який буде випускатись дуже-дуже малим тиражем, та в принципі задизайнений повністю трьома сфф-ентузіастами з сфф дискорду, тож ціна, в принципі, зрозуміло чому буде високою
edt. схоже 5, а не 3, я трохи помилився
це корпус який буде випускатись дуже-дуже малим тиражем, та в принципі задизайнений повністю трьома сфф-ентузіастами з сфф дискорду, тож ціна, в принципі, зрозуміло чому буде високою
edt. схоже 5, а не 3, я трохи помилився
- спойлер

-
Patruletz
Member
скоріше не високою, а неадекватною ... бо даже 250 за формд т1 є дофіга
-
a_z_z_y
HWBOT OC Team
див профільOrtyomko: ↑ 21.11.2025 22:20а хіба кастомна влізає в сфф?leif: ↑ 21.11.2025 22:19
тому що в ній набагато менше практичного сенсу ніж колись. навіть для топового ігрового заліза, не кажучи вже про щось слабше. можливо, те, що "мода пішла" це наслідок, можливо певною мірою паралельний процес, але це справді так. трохи краще кастомна вода себе почуває в СФФ збірках, бо там як раз вона має практичний сенс, але щось повального торжества СФФ також не відбувається. та й таке![]()
![]()
- спойлер

-
daesz
Member
Formd - це серійне виробництво, навіть якщо й не високомасштабне. До того ж - засновник formd (він же - засновник ncase) співпрацює із lian li, які їм і випускають корпуси на своїх потужностях. Чи варто пояснювати різницю між ними та 5 рандомами?Patruletz: ↑ 21.11.2025 23:04бо даже 250 за формд т1 є дофіга
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... ernatives/
-
Patruletz
Member
на великих партіях можна отримати знижки на обробку матеріалу і тд тп і не так загибати прайс для кінцевого користувача
да от мені на очі попав acat x1s, але обмінювати одну 5080 на іншу я буду довго, а продавати в мінус таке собі
-
daesz
Member
Ну в тім і діло, що вони не великі. При тому бажаючих, схоже не те щоб мало було. Незнаю якого типу у них там співпраця з ліан ліPatruletz: ↑ 22.11.2025 00:23на великих партіях можна отримати знижки на обробку матеріалу і тд тп і не так загибати прайс для кінцевого користувача
Знайомо, також коли брав 7800хт - не думав про те, що переходитиму в ще менший корпус, а коли мешрум приїхав і я його розпакував, то зрозумів що це не зовсім той розмір, який я хотів. Мені, правда, заміна 7800хт на 4070с вийшла 3к грн, це десь +- різниця між ними в ціні по магазинам була на той час, тож я був дуже щасливийPatruletz: ↑ 22.11.2025 00:23да от мені на очі попав acat x1s, але обмінювати одну 5080 на іншу я буду довго, а продавати в мінус таке собі
Ще от варто додати, що обробка алюмінію - взагалі не дешева, для прикладу deng'и
https://www.aliexpress.com/item/1005009732963443.html
https://www.aliexpress.com/item/1005008342085758.html
-
Melofon
Member
Для 5060 pci-e 3.0 который максимум есть у платы В450 не очень хорошо подходит учитывая её Х8 pci-e 5.0 слот, тут надо хотябы В550 на pci-e 4.0, а в идеале плату на В850 и проц как минимум R5 7400f/7500f, а на pci-e 3.0 будет падение общей производительности при достаточности видеопамяти и уже большое падение производительности и фризы при нехватке видеопамяти у карты!!!анти__бот: ↑ 20.11.2025 12:34 Ось зібрав таку пекарню, на фото під вк крутилятори на видув зараз перебрав на вдув, в стрес тестах досить голосно працює
темп процесора 76 при споживанні 80вват
темп вк 75 при 125вватах і обертах 3300 Треба допрацьовувати ще кабелі зробити під кольори нокти і в принципі жити можна, трішки потім спробую як в іграх буде шуміти
Може колись буде не в лом то спробую ще ту рамку що над процесом поставити знизу може туди теж влізе 3шт 40х10
Також в китайському бж поставив нокту 40х20
Система в середині:
Б450 асрок фаталіті міні атх
Рузен 5700х3д
Озу кінгстон фурі 3600 2х16гб
Ссд гудрам рх 500
Вк ртх 5060 асус лоу профіль
Бж китайський но нейм
Корпус жонсбо нв10
Со ноктуа нш л9а
Корпусні ноктуа 4х10 6шт
На вк нф a6х15 3шт