Эта друҐое
Новини
Останні статті і огляди
Вибір роутера
-
DEVES
Member
Gold_Star
Эта друҐое
Эта друҐое
-
pawn
Member
Знайшли над чим спорити) В нас всі мобільні оператори працюють на китайському обладнанні і нічо)
-
Васильович
Member
Gold_Star
Але ж це давно різні контори
І я вже мовчу, що там в профілі у Smok вказано, що сабж прошитий OpenWRT.
Але ж це давно різні контори
І я вже мовчу, що там в профілі у Smok вказано, що сабж прошитий OpenWRT.
-
Gold_Star
Member
І зухель вже не той зухель, і кінетік не кінетік... Суцільні осколки минулої слави
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Але не треба нести особисті вподобання лайна на форум.Filabatya: ↑ 21.11.2025 13:43 ру блогерів теж можна дивитися, 3,14дери доступні в ютубі, але це питання особитої гігієни![]()
Хай собі вдома обмажеться кінетіком в перемішку з китайською електричкою і китайським самокатом. Нащо це лайно виправдовувати на форумі. Ну вже є остання крапля, дно. Но ніт, Авенджер стукає знизу
Відправлено через 9 хвилин 33 секунди:
В пан ГолдСтар намагається тролити. ЛДжи хочете переплюнути?Gold_Star: ↑ 21.11.2025 18:38І зухель вже не той зухель, і кінетік не кінетік... Суцільні осколки минулої слави![]()
Навіть Китай ще та тема, але там все впиражться в дешеву крмплектуху усім, але шо захищати русню... Камон вам, ля мало відключень світла, то купіть кінетик на ТеЦ. А шо, не заборонено ж Як і здавать координати, ну і в законі це не прописано, буква в букву
Відправлено через 12 хвилин 8 секунд:
Доречі, це яскрава мокшанська практика. Конкретику розбити на тисячі фрагментів, теорій і т.д. Коли вже дойдемо що перші роутер були в праобразі у печенігів?
-
Gold_Star
Member
Отож!Pathfinder: ↑ 21.11.2025 19:09В пан ГолдСтар намагається тролити. ЛДжи хочете переплюнути?
- спойлер

-
Avenger80
Member
Та нет, тут больше приколов, если честно есть - задайте вопрос ИИ о госзакупках этого роутера. Это без защиты, без рекламы, как многие тут пытаются вешать - это чисто ради забавы. Просто пан Pathfinder навёл на такую мысль, не простой слесарь Вася идёт покупает в Фокстрот, а что-то покруче.MSiAventador: ↑ 21.11.2025 19:51Мені ось цікаво, всі ці борці з Кінетік коли заходять в києвське метро де інтернет на станціях Huawei ... вони не сідають у вагон а повертаються нагору ?![]()
Востаннє редагувалось 21.11.2025 19:59 користувачем Avenger80, всього редагувалось 4 разів.
-
MSiAventador
Member
Мені ось цікаво, всі ці борці з Кінетік коли заходять в києвське метро де інтернет на станціях Huawei ... вони не сідають у вагон а повертаються нагору ?

-
Ortyomko
Member
ти дійсно не розумієш різниці між ру роутером який юзер особисто собі купує і ніхто його не змушує, і чіна роутером який купив хтось інший?MSiAventador: ↑ 21.11.2025 19:51 Мені ось цікаво, всі ці борці з Кінетік коли заходять в києвське метро де інтернет на станціях Huawei ... вони не сідають у вагон а повертаються нагору ?![]()
![]()
це ж тупо повна копія аргументі росєян що типу США ж воювала в Іраку, то і нам можна тепер
Розстроєний що зайшов на цю гілку, думав у нас нарід трохи адекватніший
-
Smok
Member
Gold_Star: ↑ 21.11.2025 17:30 Тим часом:
а навіщо видалив оце?
router: Zyxel EX5601-T0, OpenWRT, proxy, 3 ISP
-
DEVES
Member
Ortyomko
Так может вместе с единомышленниками скинетесь на новый роутер для Avenger80( ASUS TUF-AX3000 V2 я думаю хватит), а ненависный кинетик наконец демонстративно сожжете на костре?
Так может вместе с единомышленниками скинетесь на новый роутер для Avenger80( ASUS TUF-AX3000 V2 я думаю хватит), а ненависный кинетик наконец демонстративно сожжете на костре?
-
Ortyomko
Member
ти напевно неуважно читав, тож я продублююDEVES: ↑ 21.11.2025 21:50 Ortyomko
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:Ortyomko: ↑ 21.11.2025 15:53 щось я дуже сумніваюся що аналогічний буде 5-6 тис. Але навіть якщо так, очевидно ніхто не вимагає нічого міняти, але хоча б не рекламувати його назагал і не виправдовувати виробника, було б класним першим кроком.
ого ти конєшно і перейшов з того нетгіра що я тобі продавSmok: ↑ 21.11.2025 21:49Gold_Star: ↑ 21.11.2025 17:30 Тим часом:![]()
а навіщо видалив оце?
router: Zyxel EX5601-T0, OpenWRT, proxy, 3 ISP
-
Avenger80
Member
DEVES
Так главное его и госучреждения закупали... Не только частные лица. Задайте вопрос ИИ. Зато во всём виноват я.
Так главное его и госучреждения закупали... Не только частные лица. Задайте вопрос ИИ. Зато во всём виноват я.
-
Ortyomko
Member
тьі продолжаеш говорить что он норм, его можно продолжать покупать.Avenger80: ↑ 21.11.2025 21:54 DEVES
Так главное его и госучреждения закупали... Не только частные лица. Задайте вопрос ИИ. Зато во всём виноват я.![]()
или мьі действительно очень сложно изьясняємся или ето очень сложно понять...
если б тьі сказал: да, я до 2022 купил кацапский роутер, но сейчас не знаю на что его менять, альтернативьі дороговатьі, когда-то поменяю, то и вопросов бьі не бьіло
-
Avenger80
Member
Ortyomko
Я не говорю, что он норм. Я пытаюсь понять, почему на меня все шишки сейчас посыпались, если у нас в стране через систему Прозоро его закупали серьёзные организации, а это уже не слесарь Вася.
Я не говорю, что он норм. Я пытаюсь понять, почему на меня все шишки сейчас посыпались, если у нас в стране через систему Прозоро его закупали серьёзные организации, а это уже не слесарь Вася.
-
Ortyomko
Member
ало? я буквально в предьідущем сообщении написал почемуAvenger80: ↑ 21.11.2025 22:00 Ortyomko
-
Cirax
Member
Он вам пытается донести элементарную вещь: покупатель не должен разбираться кто прооизводит товар. Его, априори не должны продавать в Украине.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 21:56тьі продолжаеш говорить что он норм, его можно продолжать покупать.Avenger80: ↑ 21.11.2025 21:54 DEVES
Так главное его и госучреждения закупали... Не только частные лица. Задайте вопрос ИИ. Зато во всём виноват я.![]()
если б тьі сказал: да, я до 2022 купил кацапский роутер, но сейчас не знаю на что его менять, альтернативьі дороговатьі, когда-то поменяю, то и вопросов бьі не бьіло
Раз продают, ещё и официально; какие претензии к покупателю могут быть?
-
Avenger80
Member
Я не пишу, что его можно покупать, я пишу, почему система их пропускает на уровне госучреждений, официальных закупок за бюджетные деньги через систему Прозорро? А это не частные лица уже. А тендерные комиссии и всё такое.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 21:56тьі продолжаеш говорить что он норм, его можно продолжать покупать.
-
Ortyomko
Member
а я в 20й раз пьітаюсь донести, что лично он тут знает обо всех рисках, но продолжает оправдьівать их. не рандомная тьотя Оля которая пошла в комфи за роутером, а сьін которой почитал форум про компьі и там какой-то чел говорил что ето офигенньіе роутерьі которьім нет альтернативьіCirax: ↑ 21.11.2025 22:02Он вам пытается донести элементарную вещь: покупатель не должен разбираться кто прооизводит товар. Его, априори не должны продавать в Украине.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 21:56
тьі продолжаеш говорить что он норм, его можно продолжать покупать.
Відправлено через 53 секунди:
ть говоришь что он есть офиц - можно брать, принудительно обновляется не только он - можно брать, лучшая прошивка на рьінке - нужно братьAvenger80: ↑ 21.11.2025 22:04Я не пишу, что его можно покупать, я пишу, почему система их пропускает на уровне госучреждений, официальных закупок за бюджетные деньги через систему Прозорро? А это не частные лица уже. А тендерные комиссии и всё такое.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 21:56тьі продолжаеш говорить что он норм, его можно продолжать покупать.
-
Cirax
Member
В этой теме его прочитает три с половиной человека.Ortyomko: ↑ 21.11.2025 22:05а я в 20й раз пьітаюсь донести, что лично он тут знает обо всех рисках, но продолжает оправдьівать их. не рандомная тьотя Оля которая пошла в комфи за роутером, а сьін которой почитал форум про компьі и там какой-то чел говорил что ето офигенньіе роутерьі которьім нет альтернативьіCirax: ↑ 21.11.2025 22:02
Он вам пытается донести элементарную вещь: покупатель не должен разбираться кто прооизводит товар. Его, априори не должны продавать в Украине.
В,условном комфи - купит тысяча.
Разница видна?