У Mafia: The Old Country додано режим «Прогулянка» і новий контент

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2025 18:18 MqM
Ви пропонуєте дивитись летслеї по БГ3 десятками годин замість грати в неї? :rolleyes:

Щодо зележності від когось: та якраз таки навпаки, гравець залежний від стім. І локальний інсталятор (або взагалі Portable) це вже ніхто не відбере. Виняток - гог, і в цьому плані йому рівних нема. Але відсутність регіональних цін та інших плюшок значно нівелюють цей плюс.
А в чому саме залежність? багато ігор навіть запускаються офлайн, навіть з папки гри. Ну то обирайте GOG, куди вже більш незалежніше? Ніякого виправдання піратству з теперішніми можливостями немає. Єдине хіба гра ніде не продається, і це покинутий софт
DEVES
Member

Повідомлення

Существует ли более дешевый официальный способ поиграть в Mafia: The Old Country, кроме подписки на XBOX SX?
MqM
Member

Повідомлення

DEVES: 21.11.2025 21:30 Существует ли более дешевый официальный способ поиграть в Mafia: The Old Country, кроме подписки на XBOX SX?
Піти в клуб, взяти в друга гру на прокат😁
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 21.11.2025 21:24 А в чому саме залежність? багато ігор навіть запускаються офлайн, навіть з папки гри. Ну то обирайте GOG, куди вже більш незалежніше? Ніякого виправдання піратству з теперішніми можливостями немає. Єдине хіба гра ніде не продається, і це покинутий софт
Будь-що, прив'язане до шнурка - залежність. В даному випадку від провайдера і стім. А інколи ще й від серверів гри (я не про онлайн ігри).
В той час як portable версія не тільки позбавлена тих недоліків, а ще й в системі менше гадить.
Та й взагалі, стім це тільки оренда, а не продаж.

This license ends upon termination of (a) this Agreement or (b) a Subscription that includes the license. The Content and Services are licensed, not sold.

Valve may restrict or cancel your Account or any particular Subscription(s) at any time in the event that (a) Valve ceases providing such Subscriptions to similarly situated Subscribers generally, or (b) you breach any terms of this Agreement (including any Subscription Terms or Rules of Use). In the event that your Account or a particular Subscription is restricted or terminated or cancelled by Valve for a violation of this Agreement or improper or illegal activity, no refund, including of any Subscription fees or of any unused funds in your Steam Wallet, will be granted.

Ітого, якщо фізичний диск я купив і можу робити з ним, що завгодно, то в стімі мені люб'язно надають ліцензований доступ до контенту, допоки Valve не вирішить припинити надавати цей доступ. І якщо завтра стім вирішить взагалі не підтримувати Win10, а я категорично відмовлюсь полишати цю версію вінди, до запустити свою колекцію забавок навряд чи зможу, навіть якщо забавка розроблялась під Win7
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2025 22:16Будь-що, прив'язане до шнурка - залежність.
Пану Геральту, мабуть, електрика в комп'ютер космічними променями залітає)))

Відправлено через 37 хвилин 24 секунди:
Геральт: 21.11.2025 22:16Ітого, якщо фізичний диск я купив і можу робити з ним, що завгодно
Фізичний диск у 2025, це серйозний аргумент)) Чому не перфокарта? :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 21.11.2025 23:03
Геральт: 21.11.2025 22:16Будь-що, прив'язане до шнурка - залежність.
Пану Геральту, мабуть, електрика в комп'ютер космічними променями залітає)))

Відправлено через 37 хвилин 24 секунди:
Геральт: 21.11.2025 22:16Ітого, якщо фізичний диск я купив і можу робити з ним, що завгодно
Фізичний диск у 2025, це серйозний аргумент)) Чому не перфокарта? :laugh:
щодо двд карт даремно стібешся - при акуратному поводженню він переживе і харди і ssd)
Скільки дисків перестало читатись?
Скільки хардів?
А скільки ssd зберегло інфу без багаторічної відсутності живлення?)
А взагалі зараз думають записувати інфу на склі, і це не жарт
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 22.11.2025 00:42щодо двд карт даремно стібешся - при акуратному поводженню він переживе і харди і ssd)
Скільки хардів?
ДВД диски живуть 5-10 років, у них вигорає та окислюється органічний шар. Є спеціальні архівні M-Disc DVD, які можуть зберігати інформацію десятиліттями. Але це вже екзотика.
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 22.11.2025 01:24
MqM: 22.11.2025 00:42щодо двд карт даремно стібешся - при акуратному поводженню він переживе і харди і ssd)
Скільки хардів?
ДВД диски живуть 5-10 років, у них вигорає та окислюється органічний шар. Є спеціальні архівні M-Disc DVD, які можуть зберігати інформацію десятиліттями. Але це вже екзотика.
Та невже? В мене якісь магічні? Бо все добре з дисками з 2005 року😅 Може технологія виготовлення за останній час змінилася, бо я оо не пригадує ніяких згадок про органічних шар :up: За те потім чув про екологічні диски, що самі по собі розкладаються :weep:

Пс Вигорає напевно під прямим сонячним промінням, ну так навіть плівка такого не витримує :D
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 22.11.2025 03:00бо я оо не пригадує ніяких згадок про органічних шар
Так принаймні пише чатгпт) Хоча глянув на сайті Соні, пишуть, що "A typical DVD disc has an estimated life expectancy of anywhere from 30 to 100 years when properly stored and handled."
Відповісти