У Mafia: The Old Country додано режим «Прогулянка» і новий контент

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Liam
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Mafia: The Old Country додано режим «Прогулянка» і новий контент

В цілому, мені гра сподобалась. Є моменти, де можна було зробити краще, але "маємо, що маємо". Буде цікаво спробувати щось інше, нажаль без суттєвих змін :(
AlexWest
Member

Повідомлення

Привід переграти... згодом. Гра хороша, без претензій на велич. Чекаю на п'яту частину.
Afit
Member

Повідомлення

Ціна, як і у випадку з Кроносом, відбила бажання до неї. Якось хайп пройшов і не впевнений що буде бажання й зі знижками грати в них
Liam
Member

Повідомлення

Afit: 21.11.2025 10:48 Ціна, як і у випадку з Кроносом, відбила бажання до неї. Якось хайп пройшов і не впевнений що буде бажання й зі знижками грати в них
У Вас немає кентів з піраткою? Це взагалі норм. Сталкер 2 я придбав аж у липні, хто заважає? Пограли - не сподобалась гра, не сплачуйте. Можна й у Steam гроши повертати. Stray купив, та ще й задонатив, Its Take Two куплена. Limbo, Inside, Last day of June - донати. Зараз такий час - можете взагалі не сплачувати за ігри, але якщо є бажання та гідність...

Отправлено спустя 6 минут 19 секунд:
Що до Мафії - я проходив піратку. Може після оновлення, щось змінеться, то я знайду 20$ на донат.
Nekros
Member

Повідомлення

Liam: 21.11.2025 11:21 Stray купив, та ще й задонатив, Its Take Two куплена. Limbo, Inside, Last day of June - донати. Зараз такий час - можете взагалі не сплачувати за ігри, але якщо є бажання та гідність...

Що до Мафії - я проходив піратку. Може після оновлення, щось змінеться, то я знайду 20$ на донат.
Це всі ваші ігри в стім? Інші піратите?
Що за донати?
MqM
Member

Повідомлення

Liam: 21.11.2025 11:21
Afit: 21.11.2025 10:48 Ціна, як і у випадку з Кроносом, відбила бажання до неї. Якось хайп пройшов і не впевнений що буде бажання й зі знижками грати в них
У Вас немає кентів з піраткою? Це взагалі норм. Сталкер 2 я придбав аж у липні, хто заважає? Пограли - не сподобалась гра, не сплачуйте. Можна й у Steam гроши повертати. Stray купив, та ще й задонатив, Its Take Two куплена. Limbo, Inside, Last day of June - донати. Зараз такий час - можете взагалі не сплачувати за ігри, але якщо є бажання та гідність...

2025 рік, а люди далі осоромлюються з піратками.
Зараз такий час, що люди взагалі не думають про розваги ;) Якщо мова пішла про це)))
О то воно цікаво «пожалійте нас ми страждаємо і виживаємо» але як треба то нові телефони і пк, а зусилля спрямовані не на виживання, а на розваги.
При тому ще й треба грати обовязково свіжі релізи, бо скромність (чи релігія жлобів) не дозволяє грати старі ігри 5ти річної давності за копійки
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Так так, всі знають що в стім можна зробити рефанд і т.д.
Але бувають деякі ігри та випадки коли двох годин замало аби впевнитись що це саме те що ти собі залишив та грав. Я так колись рефандив Days Gone, с першого разу от прям зовсім не сподобалось, на другий раз вже дав шанс грі коли побігав її далі на піратці. Тому іноді такий метод оцінювання дієвий, плюс видавці самі зарізали ідею демоверсій і не завжди вони є.
MqM
Member

Повідомлення

Nekros: 21.11.2025 12:50
Liam: 21.11.2025 11:21 Stray купив, та ще й задонатив, Its Take Two куплена. Limbo, Inside, Last day of June - донати. Зараз такий час - можете взагалі не сплачувати за ігри, але якщо є бажання та гідність...

Що за донати?
Це напевно так зверхньо називає купівлю гри. Ну типу «ну ладно з барського плеча кине розробникам гроші, як вуличним музикантам» :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

Дочекаюсь фінальної версії, можливо ще щось цікавеньке добавлять
Nekros
Member

Повідомлення

MqM: 21.11.2025 12:57 Це напевно так зверхньо називає купівлю гри. Ну типу «ну ладно з барського плеча кине розробникам гроші, як вуличним музикантам» :lol:
Я спочатку подумав що це йому треба задонатити що би він пограв :gigi:
Коли були малими піратити било норм бо не було стіма а потім продовжував зберігатися менталітет «не платника».
Але зараз я краще почекаю знижку рік-два потерплю до 50%, але придбаю в стімі. Зручна сімейна, як її там, де можна грати в ігри друзів, та і взагалі зручно.
Ще ігри постійно оновлюються, а піратку що, кожен раз перекачувати?
Dremjke
Member

Повідомлення

Liam: 21.11.2025 11:21Що до Мафії - я проходив піратку. Може після оновлення, щось змінеться, то я знайду 20$ на донат.
Хіба є піратка останньої мафії?
MqM
Member

Повідомлення

Nekros: 21.11.2025 13:16
MqM: 21.11.2025 12:57 Це напевно так зверхньо називає купівлю гри. Ну типу «ну ладно з барського плеча кине розробникам гроші, як вуличним музикантам» :lol:
Я спочатку подумав що це йому треба задонатити що би він пограв :gigi:
Коли були малими піратити било норм бо не було стіма а потім продовжував зберігатися менталітет «не платника».
Але зараз я краще почекаю знижку рік-два потерплю до 50%, але придбаю в стімі. Зручна сімейна, як її там, де можна грати в ігри друзів, та і взагалі зручно.
Ще ігри постійно оновлюються, а піратку що, кожен раз перекачувати?
Ото ж і воно, піратки займають місце, а Стім це постійне хмарне сховище.
З піраткамм треба слідкувати за версіями, яскравий приклад зі Сталкер 2 :lol: кожен раз треба наново скачувати піратку сотнями гіг :lol:
В Стімі завжди актуальна версія, яка сумісна з сучасним обладнанням і не треба шукати фікси по всьому інету :weep:
А ігри сервіси з усілякими батлпасами та івентами взагалі не варіант з піратками.
В мене в Стімі 2300+ ігор і мені страшно уявити це все тримати на харді піратками, навіть страшно уявити скільки це в терабайтах😱
А так запустив Стім і моментально завантажив без пошуку всяких піраток від сумнівних авторів
Востаннє редагувалось 21.11.2025 13:53 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Afit
Member

Повідомлення

Liam: 21.11.2025 11:21

Вже скоро років 10 як не грав у піратки)
Добре пам'ятаю що Doom 2016 став переломним моментом). Немає жодного бажання більше ставити щось неофіційне, хай то ігри чи ПО. Граю мало в які ігри і якшо вони гідні, для мене, то один - два рази на рік купити це не проблема.
Liam
Member

Повідомлення

Що за донати?
Пане, часу немає грати. Я навіть Stalker 2 не пройшов. Звичайні донати, можна знайти на сайтах розробників.

Отправлено спустя 20 минут 56 секунд:
MqM: 21.11.2025 12:57

Що за донати?
Це напевно так зверхньо називає купівлю гри. Ну типу «ну ладно з барського плеча кине розробникам гроші, як вуличним музикантам» :lol:
Ви не праві. Кажіть за себе.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 21.11.2025 12:52 2025 рік, а люди далі осоромлюються з піратками.
Поясніть, як можна зрозуміти експедицію за відведені 2год? Або ту ж BG3?
В Стімі завжди актуальна версія, яка сумісна з сучасним обладнанням і не треба шукати фікси по всьому інету :weep:
А ігри сервіси з усілякими батлпасами та івентами взагалі не варіант з піратками.
В мене в Стімі 2300+ ігор і мені страшно уявити це все тримати на харді піратками, навіть страшно уявити скільки це в терабайтах😱
А так запустив Стім і моментально завантажив без пошуку всяких піраток від сумнівних авторів
Актульна версія не завжди ок. Я от не встиг пройти релізний сталкер і допроходив вже з легшою і більш нудною економікою, зносом зброї і т.д. У випадку "довгих" рпг з кількамісячним проходженням там взагалі баланс можуть з ніг на голову перевернути.
Для чого тримати 2300 ігр на харді? Пройшов-видалив.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2025 17:01
MqM: 21.11.2025 12:52 2025 рік, а люди далі осоромлюються з піратками.
Поясніть, як можна зрозуміти експедицію за відведені 2год? Або ту ж BG3?
Актульна версія не завжди ок. Я от не встиг пройти релізний сталкер і допроходив вже з легшою і більш нудною економікою, зносом зброї і т.д. У випадку "довгих" рпг з кількамісячним проходженням там взагалі баланс можуть з ніг на голову перевернути.
Для чого тримати 2300 ігр на харді? Пройшов-видалив.
Щодо першого є блогери з летслеями і пр цьому модна скласти свою думку по будь якій популярній грі, якщо немає демки.
Я так робив і це мене не підводило.
Так не завжди актупльна версія ок, як це сталося з Фолаутом 4, але часто можна версію і відкотити.
Щодо Сталкера 2, думаю це все правиться конфігами - благо модів, які це корегують врстачає, ну не качати через конфіги старі версії по сотні гіг.
Для чого тримати стільки ігор? Може тому, що піратку скачав поки є сідери, зпхотілося заново пройти чекай поки хтось роздасть.
В Стімі ігри доступні в будь який час і гравець незалежний ні від кого.
Забув і видалив хіба працює для лінійних ігор, де одного проходження достатньо.
Якраз щодо BG3, навряд там вистачить одного проходження аби побачити увесь контент, а пройти усі сюжетні лінії просто бракує часу.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM
Ви пропонуєте дивитись летслеї по БГ3 десятками годин замість грати в неї? :rolleyes:

Щодо зележності від когось: та якраз таки навпаки, гравець залежний від стім. І локальний інсталятор (або взагалі Portable) це вже ніхто не відбере. Виняток - гог, і в цьому плані йому рівних нема. Але відсутність регіональних цін та інших плюшок значно нівелюють цей плюс.
Востаннє редагувалось 21.11.2025 18:20 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2025 17:01Поясніть, як можна зрозуміти експедицію за відведені 2год? Або ту ж BG3?
Відгуки гравців, огляди, летсплеї. В мене за останні десять років лише дві гри, які розчарували, це Калісто та Хогвардс. Обидві вартували в районі ~$10, не велика втрата.

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Геральт: 21.11.2025 18:18Ви пропонуєте дивитись летслеї по БГ3 десятками годин замість грати в неї?
Гра коштує 20 баксів, що там дивитись десятками годин. Якщо подобаються партійні РПГ, то питань взагалі не може бути, якщо ніколи не грав в подібні, то за перші дві години все стане зрозуміло, підходить такий геймплей чи ні, гра дуже бодро стартує.

P.S. Зараз в третьому акті. Мені пан Геральт доказував, що повістки в грі немає, треба лише від Астаріона позбавитись. Так ось, в грі практично усі компаньйони чоловіки постійно пропонують відносини, кожен діалог треба уважно читати, щоб не зализатись з кимось. Вчора підбігаю до Друїда, бо знак оклику висить, і що? - "в мене до тебе такі відчуття, я надіюсь, що вони взаємні...". А так, гра шикарна, звичайно.
MessiaH
Member

Повідомлення

Liam: 21.11.2025 11:21Що до Мафії - я проходив піратку. Може після оновлення, щось змінеться, то я знайду 20$ на донат
Какая пиратка? Там дэнува. Просто игра на 7ч, а денег просят как за проект на 30+
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2025 18:18Щодо зележності від когось: та якраз таки навпаки, гравець залежний від стім. І локальний інсталятор (або взагалі Portable) це вже ніхто не відбере.
Завжди уявляв людей з такими поглядами, що коли почнеться кінець світу, то вони бачать собі, що все необхідне мають і не залежні від зовнішніх подій. Тільки коли прийшла війна, люди почали покидати свої домівки, сидіти без світла, виявилось, що сенсу в такому накопичені ніякого немає.
Відповісти