Оголошено номінантів ігрової премії The Game Awards 2025

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, це змінить лише можливі вибори. Я ж пишу про персонажів та їх історії, які від цього не зміняться. Але деякі не здатні зрозуміти текст прочитаний, тому дивно що ж там з таким «чутливим» сприйняттям такого чутливого вдалось розгледіти в 33.
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.11.2025 15:02 GreenMile, це змінить лише можливі вибори. Я ж пишу про персонажів та їх історії, які від цього не зміняться. Але деякі не здатні зрозуміти текст прочитаний, тому дивно що ж там з таким «чутливим» сприйняттям такого чутливого вдалось розгледіти в 33.
Це як в анекдоті: "секс - це нудно, я читав". Що зайнятись, що подивитись на порнхабі - жодної різниці - так? :-P :rotate:
Якщо у вас емоційний діапазон як у чайної ложки, то це не означає, що він у всіх такий. Якщо ви чогось не бачите - ну окей, вас не зачепило, просто не ваша гра, буває. Але не зрозуміло, чого ви намагаєтесь сперечатись з очевидним. Якби в грі не було нічого "чутливого", вона б не була зараз в топах і не була номінована на гру року. Я лише написав чому так, бо по геймплею вона досить посередня.
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, це ти став захищати та агритись, тому прощай, емоційненький.
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.11.2025 18:12 GreenMile, це ти став захищати та агритись, тому прощай, емоційненький.
Бувай здоров, буратіно :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.11.2025 11:33Це дефолтна жрпг
Для початку - це не жрпг, бо жрпг - це піджанр рпг всі ігри якого девелопнуті виключно в Японії.
Kypatop01
Member

Повідомлення

Kypatop01: 18.11.2025 20:53 Экспедиция GOTY
Кто бы мог подумать что Jrpg будет на вершине игропрома, но дождались.
Пусть один год и, скорее всего, в ближайшие года мы больше такого не увидим, но приятно что игра заслуженно получит свою награду.
да да, я знаю, ещё не получила, но мы же все всё понимаем...
Ну кстати...
ага ;)
Відповісти