mult: ↑
20.11.2025 16:40
Vlaad13
Якраз вже замовив
Пересидіти скрутні часи буде краще на 5070ті ніж та що в мене зараз 4070ті.
Я щепланую повернутись на 2к монітор, купити олед пізніше, як вийдуть з новими матрицями.
Ну його той 4к, занадто дорого для мене, відеокарти тільки дорожчають і ігри стають тільки вимогливіші.
Теж сильно придивляюсь до RX 9070, сподіваюсь, встигну в кінці місяця взяти десь за 30, це при Ryzen 5600G і Dell 2209WA (1680:1050)
На всякий, БЖ - Be Quiet Pure Power 12 550 W. Сподіваюсь втиснутись без розгону. В крайному разі, зменшу ліміт споживання карти чи навіть частоти.
До речі, що думаєте про вибір RX 9070 і магазин, в якому брати?
Модель:
1) ASUS #1. Думаю про
ASUS PRIME-RX9070-O16G. Бо потрібна якнайтихіша карта. За розгонами не женусь. А ця - одна з найбільших, які доступні в знайомих мені магазинах. Сподіваюсь, що розміри допоможуть у відведенні тепла. Бо загалом у тестах, які бачив, пишуть, що всі 9070 більш-менш тихі, але недостатньо детально зачіпають цю тему.
2) ASUS #2. Як варіант, трохи менша
ASUS PRIME-RX9070-O16G-EVO - ніби теж ок.
Магазини:
- Магазин №1. Думав брати в ITBox, бо досить зручно забрати з точки самовивозу + біля 600 бонусних гривень для більшої карти. А я час від часу у них щось купляю. Але прямо сьогодні в них тільки менша
ASUS #2 (EVO), уже по 31 тисячі. Як в день у них зарплати з'явиться ASUS #1, теж можу розглянути цей варіант. Цирки з "Чорною п'ятницею" зменшують бажання купувати у них, але це інша історія
- Магазин №2: Rozetka. Теж зручно забрати, без переживань про Нову Пошту, зараз ASUS#1 коштує 30 599, дають 350 бонусів за відгук

- Магазин № 3: Telemart. Майже все як у Розетки. Більш-менш зручно забрати, без переживань про Нову Пошту, зараз ASUS#1 коштує 30 599. Без бонусів
Отже, підсумую. Два основних питання:
Що думаєте про вибір саме ASUS PRIME-RX9070-O16G з прицілом на мінімальний шум (1200 оборотів у хороших вентиляторів для мене - ок, можу і трохи заповільнити карту)
Що думаєте магазин для покупки ASUS PRIME-RX9070-O16G? Схиляюсь до Rozetka, наступний варіант - Telemart, але можу подивитись і на ITBox