Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
KPAH
Member
Закончив с Divinity II перешел к ELEX, продолжаю закрывать бэклог по RPG. К партийным Divinity пока вообще не тянет, хотя хочется погрузится в лор вселенной конечно.
-
kairo
Member
В мене були теоретичні думки, щоб перепройти гру за темну жагу років за 5, як в мене було з Відьмаком, де я усю серію перепройшов на іншу кінцівку, але зараз розумію, що гра завелика для цього. Судячи з усього в мене повне проходження займе 150-170 годин.waryag: ↑ 10.11.2025 10:10А після проходження пробіг перший акт за Темну Жагу і знову наївся.
-
Draqoon
Member
60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
-
kairo
Member
Це на якій складності? Квести усі закривали?Draqoon: ↑ 10.11.2025 23:15 60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
-
Draqoon
Member
Я за зло не можу всі квести закрити, це суть гри за злоkairo: ↑ 10.11.2025 23:18Це на якій складності? Квести усі закривали?Draqoon: ↑ 10.11.2025 23:15 60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
-
kairo
Member
Складність з одним життям, це якийсь мазохізм, якщо не сейв-скамити.Draqoon: ↑ 10.11.2025 23:27складність до тої де додали 1 життя.
-
MSiAventador
Member
Сьогодні в дочасному доступі вийшла Assetto Corsa Rally.
-
man1242
Member
Реліз нової колди у стім з піковим онлайном у 50к це здаєтся перемога
Очікуємо на здорожчання геймпассу найближчим часом 
-
waryag
Member
Звичайно це задоволення для людей, що знають кожний куток у грі, часто - з поламаними білдами і униканням ризику.kairo: ↑ 10.11.2025 23:37 Складність з одним життям, це якийсь мазохізм, якщо не сейв-скамити.
-
kairo
Member
Бачив на Реддіті, люди навіть діаграми складають, де і від чого та скільки разів померли))waryag: ↑ 14.11.2025 11:30Звичайно це задоволення для людей, що знають кожний куток у грі, часто - з поламаними білдами і униканням ризику.
- спойлер

-
ugluclar
Member
Окремий плюс грі за прапори України у вболівальників на обочині ))
-
MSiAventador
Member
А ще хвранцузські прапори бо штурманом у мене міфічний герой коміксів - Мішель Вальян .
-
waryag
Member
Запустив діспатч... і пролетів перші два акти на одному диханні. Тепер боюся, що дуже швидко закінчиться. Супергероїка здорової людини.
-
mgerchik
Member
туди тій колді і дорога, ще за 6 частину. коли обирав між БФ6 і ARC, взяв друге і не жалкую, хоча і БФ6 крута. а от нову колду навіть на шару через геймпас ставити не хочется.man1242: ↑ 14.11.2025 10:48Реліз нової колди у стім з піковим онлайном у 50к це здаєтся перемога
так вже ж було подорожчання. правда для ПК не таке сильне як для консолей, але на то вони і консоліman1242: ↑ 14.11.2025 10:48Очікуємо на здорожчання геймпассу найближчим часом
-
Vader
Member
mgerchik
Мде...выбирал междумсовершенно разными жанрами и не жалею,что выбрал арк
Мде...выбирал междумсовершенно разными жанрами и не жалею,что выбрал арк
-
mgerchik
Member
Vader
там вопрос был не в жанрах, а в бюджете, и больше во времени. на две такие игры времени тупо не хватило бы.
там вопрос был не в жанрах, а в бюджете, и больше во времени. на две такие игры времени тупо не хватило бы.
-
Vader
Member
mgerchik
Я то в батлу рублюсь,но га арк поглядываю,боюсь зацепится...Стоящая игруля да?
Я то в батлу рублюсь,но га арк поглядываю,боюсь зацепится...Стоящая игруля да?
-
mgerchik
Member
Vader
я зацепился сильно. мне как не особому любителю экстракшн шутеров сильно зашло, не в последнюю очередь изза длинного ТТК.
даже привык к виду от 3 лица, хотя по началу казалось, что это будет сильно мешать. да, по прежнему можно заглядывать за стену прячась за ней, но не триггерит абсолютно. графика, оптимизаця и звук на высоте. комьюнити, думаю много видосов в сети попадалось, адекватное (больше в соло режиме).
я зацепился сильно. мне как не особому любителю экстракшн шутеров сильно зашло, не в последнюю очередь изза длинного ТТК.
даже привык к виду от 3 лица, хотя по началу казалось, что это будет сильно мешать. да, по прежнему можно заглядывать за стену прячась за ней, но не триггерит абсолютно. графика, оптимизаця и звук на высоте. комьюнити, думаю много видосов в сети попадалось, адекватное (больше в соло режиме).
-
Vader
Member
mgerchik
Вот в том то и весь фокус..Я как правило посвящаю свое игровое время одному проекту..Начну АРК,закину батлу...А еще я хочу пройти the outers worlds 2....Ну короче,ты понял
Вот в том то и весь фокус..Я как правило посвящаю свое игровое время одному проекту..Начну АРК,закину батлу...А еще я хочу пройти the outers worlds 2....Ну короче,ты понял
-
Геральт
Member
Хто експедицію грав? Чи є якась можливість при виборі тих піктосів якось позначати/ховати ті, як вже вибрані за рахунок люмінів?
Отут вибрав за люміни А ось тут хочу, щоб ті вибрані вже не було видно. Те, що вони справа відображаються я в курсі, але все одно дико незручно вибирати "залишок". Якщо виберу вже присутній, то гра без попередження вставить в слот і поверне відповідну кількість люменів.
На нексусі модів не знайшов.
Отут вибрав за люміни А ось тут хочу, щоб ті вибрані вже не було видно. Те, що вони справа відображаються я в курсі, але все одно дико незручно вибирати "залишок". Якщо виберу вже присутній, то гра без попередження вставить в слот і поверне відповідну кількість люменів.
На нексусі модів не знайшов.