Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
KPAH
Member

Повідомлення

Закончив с Divinity II перешел к ELEX, продолжаю закрывать бэклог по RPG. К партийным Divinity пока вообще не тянет, хотя хочется погрузится в лор вселенной конечно.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 10.11.2025 10:10А після проходження пробіг перший акт за Темну Жагу і знову наївся.
В мене були теоретичні думки, щоб перепройти гру за темну жагу років за 5, як в мене було з Відьмаком, де я усю серію перепройшов на іншу кінцівку, але зараз розумію, що гра завелика для цього. Судячи з усього в мене повне проходження займе 150-170 годин.
Draqoon
Member

Повідомлення

60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
kairo
Member

Повідомлення

Draqoon: 10.11.2025 23:15 60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
Це на якій складності? Квести усі закривали?
Draqoon
Member

Повідомлення

kairo: 10.11.2025 23:18
Draqoon: 10.11.2025 23:15 60 годин за злого TAV, не думаю що темна жага збільшить години т.к. там ще більше контенту закривається заради жаги вбивства.
Це на якій складності? Квести усі закривали?
Я за зло не можу всі квести закрити, це суть гри за зло :gigi: максимальна складність до тої де додали 1 життя.
kairo
Member

Повідомлення

Draqoon: 10.11.2025 23:27складність до тої де додали 1 життя.
Складність з одним життям, це якийсь мазохізм, якщо не сейв-скамити.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Сьогодні в дочасному доступі вийшла Assetto Corsa Rally. :shuffle:
man1242
Member

Повідомлення

Реліз нової колди у стім з піковим онлайном у 50к це здаєтся перемога :laugh: Очікуємо на здорожчання геймпассу найближчим часом :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 10.11.2025 23:37 Складність з одним життям, це якийсь мазохізм, якщо не сейв-скамити.
Звичайно це задоволення для людей, що знають кожний куток у грі, часто - з поламаними білдами і униканням ризику.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 14.11.2025 11:30Звичайно це задоволення для людей, що знають кожний куток у грі, часто - з поламаними білдами і униканням ризику.
Бачив на Реддіті, люди навіть діаграми складають, де і від чого та скільки разів померли))
спойлер
Зображення
ugluclar
Member

Повідомлення

MSiAventador: 13.11.2025 23:01 Сьогодні в дочасному доступі вийшла Assetto Corsa Rally. :shuffle:
Окремий плюс грі за прапори України у вболівальників на обочині ))
MSiAventador
Member

Повідомлення

ugluclar: 14.11.2025 16:53
MSiAventador: 13.11.2025 23:01 Сьогодні в дочасному доступі вийшла Assetto Corsa Rally. :shuffle:
Окремий плюс грі за прапори України у вболівальників на обочині ))
А ще хвранцузські прапори бо штурманом у мене міфічний герой коміксів - Мішель Вальян . :D

waryag
Member

Повідомлення

Запустив діспатч... і пролетів перші два акти на одному диханні. Тепер боюся, що дуже швидко закінчиться. Супергероїка здорової людини.
mgerchik
Member

Повідомлення

man1242: 14.11.2025 10:48Реліз нової колди у стім з піковим онлайном у 50к це здаєтся перемога
туди тій колді і дорога, ще за 6 частину. коли обирав між БФ6 і ARC, взяв друге і не жалкую, хоча і БФ6 крута. а от нову колду навіть на шару через геймпас ставити не хочется.
man1242: 14.11.2025 10:48Очікуємо на здорожчання геймпассу найближчим часом
так вже ж було подорожчання. правда для ПК не таке сильне як для консолей, але на то вони і консолі :D
Vader
Member

Повідомлення

mgerchik
Мде...выбирал междумсовершенно разными жанрами и не жалею,что выбрал арк :lol:
mgerchik
Member

Повідомлення

Vader
там вопрос был не в жанрах, а в бюджете, и больше во времени. на две такие игры времени тупо не хватило бы.
Vader
Member

Повідомлення

mgerchik
Я то в батлу рублюсь,но га арк поглядываю,боюсь зацепится...Стоящая игруля да?
mgerchik
Member

Повідомлення

Vader
я зацепился сильно. мне как не особому любителю экстракшн шутеров сильно зашло, не в последнюю очередь изза длинного ТТК.
даже привык к виду от 3 лица, хотя по началу казалось, что это будет сильно мешать. да, по прежнему можно заглядывать за стену прячась за ней, но не триггерит абсолютно. графика, оптимизаця и звук на высоте. комьюнити, думаю много видосов в сети попадалось, адекватное (больше в соло режиме).
Vader
Member

Повідомлення

mgerchik
Вот в том то и весь фокус..Я как правило посвящаю свое игровое время одному проекту..Начну АРК,закину батлу...А еще я хочу пройти the outers worlds 2....Ну короче,ты понял :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

Хто експедицію грав? Чи є якась можливість при виборі тих піктосів якось позначати/ховати ті, як вже вибрані за рахунок люмінів?
Отут вибрав за люміни
спойлер
Зображення
А ось тут
спойлер
Зображення
хочу, щоб ті вибрані вже не було видно. Те, що вони справа відображаються я в курсі, але все одно дико незручно вибирати "залишок". Якщо виберу вже присутній, то гра без попередження вставить в слот і поверне відповідну кількість люменів.
На нексусі модів не знайшов.
Відповісти