AMD запланувала презентацію набору технологій FSR Redstone на першу половину грудня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
pawn
Member

Повідомлення

Не допоможе.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2025 01:24 XXXshadyXXX
Угу, зроби скрін з проги nvidia на MacOS Tahoeа :popcorn:
О боги :facepalm:
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2025 01:10Борду на 6700XT в нативі проходив, на середніх, правда.
З фреймгеном в 40 нативних ФПС :rotate:
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2025 00:52Так а я про що? DLAA це DLAA, а DLSS то вбогий апскейл.
Dlls включает в себя DLAA сглаживание. DLAA которое вы видите в игре это DLSS с рендером в 100%. У Фср есть аналог под названием fst native который в случае с фср4 работает аналогично, только чуток похуже качеством.
Геральт: 20.11.2025 00:52Стоп, стоп. Там вище пишуть Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4, а тут якісь кліки, виявляється
Чув звон, да не знаю где он?
Длсс4 врубается во всех играх одной кнопкой в приложении нвидиа, это не фср, который нужно оптискейлером накатывать.
При этом вы можете настроить и конкретную игру отдельно - поставить DLAA 100% например в игре где такой функции разрабы не предусмотрели.
Геральт: 20.11.2025 01:10Борду на 6700XT в нативі проходив, на середніх, правда. Досить собі бадьоро бігала
У тебя же 35 кадров было это для тебя "бадьоро"?)
Геральт: 20.11.2025 01:24Угу, зроби скрін з проги nvidia на MacOS Tahoeа
С iOS

Отправлено спустя 56 секунд:
kairo: 20.11.2025 01:41З фреймгеном в 40 нативних ФПС
35) у него с фремгеном было 70.
Кстати нормального фреймгена амб пока даже на 9000 серию не завезла.

Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:
kairo: 20.11.2025 00:55Головний апологет церкви "святого нативу"™ на даному форумі, зрікся своєї віри та перейшов на темну сторону
Потому что прогресс невозможно отрицать бесконечно. Натив уже давно мертв, а ИИ технологии и лучи в каждой игре.
Так что даже "мастер Гервант" не выдержал и таки купил нормальную карту с тензорами)
Хотя может это его так финт АМД с отказом от поддержки 6000/7000 серии напугал)
Vpupkin
Member

Повідомлення

AMD вже завезла таку можливість?
спойлер
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

erkins007: 20.11.2025 01:50Хотя может это его так финт АМД с отказом от поддержки 6000/7000 серии напугал)
Мабуть, спрацювало те, що Ліза зажала ФСР4 на попередні покоління, прийшлось оновлюватись.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Борда...
спойлер
https://i.gyazo.com/b598d662c2a265015bd ... 204c5a.jpg
https://i.gyazo.com/0fd2a99828f684defe0 ... 0ddf7b.jpg
https://i.gyazo.com/e34075d2627cc8e5abe ... e1e2f5.jpg
https://i.gyazo.com/0508973a6ed11e2e699 ... c742d4.jpg
А по поводу FG, я не пойму зачем играть с фейковыми кадрами, что бы что? Я проще настройки убавлю под стабильные 60 ФПС с норм откликом, чем играть в 120 или вообще в 240, что бы что???? Про онлайн тем более, какой нафиг FG :facepalm:
Vpupkin
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.11.2025 01:54А по поводу FG, я не пойму зачем играть с фейковыми кадрами, что бы что?
Напевно щоб була плавніша картинка.
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 19.11.2025 23:52 Ну так а чем вы думали покупая 7800хт вместо той же 4080супер?
Что надо принимать, чтобы 7800хт стала конкурентом 4080с?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Vpupkin
Хочешь стаказать что лок 60 фпс не настолько плавные, как фейковые 120?)

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
waryag
7800xt конкурент 5060ti :gigi:
Vpupkin
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.11.2025 02:04 Vpupkin
Мені приємніше у кіберпук в 120+фпс ніж у 60.
kairo
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.11.2025 02:04Vpupkin
Залежить від гри. Якщо є 70-80 нативних ФПС, можна включити. Але далеко не усюди хороша реалізація, я особисто рідко використовую.
erkins007
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 20.11.2025 02:05Хочешь стаказать что лок 60 фпс не настолько плавные, как фейковые 120?)
Да. Я проходил кибер с фг в 120 фпс. Было куда лучше визуально чем нативные 65+
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 20.11.2025 01:50 Dlls включает в себя DLAA сглаживание. DLAA которое вы видите в игре это DLSS с рендером в 100%. У Фср есть аналог под названием fst native который в случае с фср4 работает аналогично, только чуток похуже качеством.
Deep Learning Super Sampling vs Deep Learning Anti-Aliasing. Ти масштабування від згладжування відрізнити не можеш? Буває.
Длсс4 врубается во всех играх одной кнопкой в приложении нвидиа
Угу, чуваки з редіт не в курсі :D
У тебя же 35 кадров было это для тебя "бадьоро"?)
70 кадрів там було, монітор (фізичний) наміряв. А що там тобі мавпочки в голові нашептали - питання не до мене. Зрештою, мідлова карта 2020 в грі 2025 на генераторі не так зашкварно, як топ 2025, який не вивіз гру 2020 без генератора.
С iOS
Адной кнопкай :D
Кстати нормального фреймгена амб пока даже на 9000 серию не завезла.
І так їде, без FG. А там видно буде. До речі, зможеш по відосі з цусіми сказати де був FG, а де не було? Запишу в 120 кадрів, як для спеца по FG :popcorn:
erkins007: 20.11.2025 01:50
kairo: 20.11.2025 00:55Головний апологет церкви "святого нативу"™ на даному форумі, зрікся своєї віри та перейшов на темну сторону
Потому что прогресс невозможно отрицать бесконечно. Натив уже давно мертв, а ИИ технологии и лучи в каждой игре.
Так что даже "мастер Гервант" не выдержал и таки купил нормальную карту с тензорами)
Хотя может это его так финт АМД с отказом от поддержки 6000/7000 серии напугал)
З якого це дива? Як грав в нативі так і продовжую. Ну і якби логіка підказує, що якщо апскейлом не користувався на слабшій карті, то на сильніший воно тим більше не треба. Хоча, про що я. Де окремі зелені фанати, а де логіка :D

Глянув тут Abyssus, гра 2025. Ні променів ні апскейлів.
В outer worlds2 промені ще більш безтолкові ніж в Avowed. Там хоч на стоп-кадрі під лупою можна було побачити...інколи.
В експедиції люмен.
Та й взагалі, так виглядає, що на найближчі рочків 5 стандартом буде UE5, а це як правило, відсутня зелена пропрієтаршина.

XXXshadyXXX
Борда (правий верхній кут):
https://fex.net/uk/s/erzs4ab
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2025 04:41Deep Learning Super Sampling vs Deep Learning Anti-Aliasing. Ти масштабування від згладжування відрізнити не можеш? Буває.
Ещё раз, для тугодумов. Длсс включает в себя сглаживание длаа. Именно поэтому он в играх с ТАА лучше натива так как использует свое сглаживание, а не мыльный таа.
Геральт: 20.11.2025 04:41Угу, чуваки з редіт не в курсі
Это только их проблемы. Dllss override работает давным давно.
Геральт: 20.11.2025 04:4170 кадрів там було
70 с генератором. 70/2 это 35. Инпут лаг будет как при 35. Ну и бонусом артефакты софтового генератора.
Геральт: 20.11.2025 04:41З якого це дива? Як грав в нативі так і продовжую
Зря. Фср4 это уровень длсс 3.5 по апскейлингу. Т.е. уже тот уровень когда вы не отличите разницу от натива на глаз. А прирост фпс огромный.
Можно было понять отказ от апскейла при фср3, но купить карту с поддержкой фср4 и принципиально не использовать хорошую вещь это просто глупо.
Vpupkin
Member

Повідомлення

erkins007: 20.11.2025 05:27Ещё раз, для тугодумов. Длсс включает в себя сглаживание длаа. Именно поэтому он в играх с ТАА лучше натива так как использует свое сглаживание, а не мыльный таа.
От тільки арифачить так само як і DLSS тільки у меньщій мірі.
vsx
Member

Повідомлення

waryag: 20.11.2025 02:00
Что надо принимать, чтобы 7800хт стала конкурентом 4080с?
Не знаю что надо принимать, но судя по постам там уже никакая терапия не поможет
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 20.11.2025 05:27 Ещё раз, для тугодумов. Длсс включает в себя сглаживание длаа. Именно поэтому он в играх с ТАА лучше натива так как использует свое сглаживание, а не мыльный таа.
Воно може включати чи виключати. Але це різні поняття. DLSS з 100% масштабу не існує, наскільки знаю. Бо це вже DLAA.
70 с генератором. 70/2 это 35. Инпут лаг будет как при 35. Ну и бонусом артефакты софтового генератора.
Про інтпут лаг смішно читати. Там такі крихти відносно реакції всього ланцюжка "думка-дія на екрані", що навіть не варто перейматись. Артефакти генератора проявляються в русі (на відміну від мила з апскейлу, яке і в статиці видно). Саме тому ти тягаєш той стопкадр з цусіми, та ще й кропом. Бо якщо притягнеш порівняння відео, ніхто тобі не повірить, що там є якісь додаткові "артефакти". Але знову ж таки, я тим генератором скористався аж 3 рази, це навіть не 5% ігрового часу. На загальну картину вплинуло трохи сильніше, ніж ніяк.
Зря. Фср4 это уровень длсс 3.5 по апскейлингу. Т.е. уже тот уровень когда вы не отличите разницу от натива на глаз. А прирост фпс огромный.
Можно было понять отказ от апскейла при фср3, но купить карту с поддержкой фср4 и принципиально не использовать хорошую вещь это просто глупо.
Q дасть мізерну прибавку і не варте мороки, на B різниця в якості буде видна і ніякого "величезного приросту", на P різниця в швидкодії буде відчутною, але й якість суттєво гірша.
Так що "глупо" в даному випадку використовувати апскейл тільки тому, що він підтримується картою. Єдина мабуть причина, чому можу зрозуміти/прийняти апскейл, це економія споживання (особлибо в наших реаліях). Але в радіка є й інші, імхо цікавіші технології для цього. До речі, тримай ще скрін, будеш тепер з 2ма носитись, на додачу до борди :D
спойлер
Зображення
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Короче, лучшие технологии отображает эта картинка :D
спойлер
Зображення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2025 11:08 Про інтпут лаг смішно читати. Там такі крихти відносно реакції всього ланцюжка "думка-дія на екрані", що навіть не варто перейматись.
кому як, я не можу грати в будь-яку гру, якщо в нативі нема хоча б середніх 60 фпс, відчувається буквально з першого руху мишкою.
Відповісти