майже 8 тисяч гривень за Д15?
Новини
Останні статті і огляди
Noctua випустила чорні версії вентиляторів NF-A14x25 G2 та кулера NH-D15 G2
-
Mike88
Member
Пропоную обговорити Noctua випустила чорні версії вентиляторів NF-A14x25 G2 та кулера NH-D15 G2
-
kairo
Member
Час не стоїть на місці, в Нокти вже багато конкурентів які пропонують шикарні вентилі за набагато менші гроші. І не треба роками чорну версію чекати.
-
Dr_Werdenhoff
Member
Ога. За такі гроші можна вже гідну AiO воду поставити.
-
анти__бот
Member
А мені тільки зараз почали подобатися їх класичні кольори 
-
Filabatya
Member
Яка там різниця між ген1 і 2 по температурам в д15?
-
Vlaad13
Member
Колись викладали тести десь 1 градусFilabatya: ↑ 19.11.2025 15:10 Яка там різниця між ген1 і 2 по температурам в д15?
Ноктуа звісно робить гарні крутилятори - але це для заможних панів. 90% візьмуть Арктик або Діпкул
-
aaleksandrenko
Member
-
white_noise
Member
а скільки ти вважаєш повинно коштувати якісне повітря? тобі ж його не кожен рік купувати. в мене Noctua NH-D15 вже майже 10 років паше, тихо, прохолодно, а якщо виходить новий сокет - вони безкоштовно висилають тобі кріплення. не пожалкував про його придбання жодного разу. якість і гарний сервіс завжди коштувала гроши.
-
n+gibat[]r
Member
Якість не може коштувати дешево, плюс цю башту можна буде років 10+ без проблем юзати, безкоштовно отримуючи від Noctua кріплення під нові сокети за необхідності, і вона буде безсмертна, бо вентилятори дуже довго бігають та не торохтять, раз на рік продути стиснутим повітрям з балону ось і все обслуговування, а водянку за ті ж кошти до першого ж засору або протікання будете юзати роки три-чотири і потім на смітник.Mike88: ↑ 19.11.2025 14:59 Пропоную обговорити Noctua випустила чорні версії вентиляторів NF-A14x25 G2 та кулера NH-D15 G2
майже 8 тисяч гривень за Д15?![]()
-
Filabatya
Member
А як ті кріплення нахаляву отримати, просто сфоткати кулер і кота біля нього? Ам5 би хотілось
може і інвойс покупки з амазона, але коте краще 
-
my4a4oc
Member
Кулер, мат плату з процом на фоні і цього їм досить, ну в мене так було)Filabatya: ↑ 19.11.2025 15:46 А як ті кріплення нахаляву отримати, просто сфоткати кулер і кота біля нього? Ам5 би хотілосьможе і інвойс покупки з амазона, але коте краще
![]()
-
bes
Member
чего не может? D15 G1 может стоить 4,5-5 к а D15 G2 не может и должен стоить в два раза больше ? Что там качественного добавилось на +50% ? пятак сместили в угол на пару мм ?n+gibat[]r: ↑ 19.11.2025 15:42Якість не може коштувати дешевоMike88: ↑ 19.11.2025 14:59 Пропоную обговорити Noctua випустила чорні версії вентиляторів NF-A14x25 G2 та кулера NH-D15 G2
майже 8 тисяч гривень за Д15?![]()
Востаннє редагувалось 19.11.2025 16:24 користувачем bes, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Хороші водянки мають 6 років гарантії.n+gibat[]r: ↑ 19.11.2025 15:42а водянку за ті ж кошти до першого ж засору або протікання будете юзати роки три-чотири і потім на смітник.
-
Sanьka
Member
А мені важко зрозуміти, чому вони не можуть найняти дезігнєра і прикрити зверху кінці теплотрубок або пластиною (як у Біквайт), або ковпаками (як у Мугена 100 років тому)
І це враховуючи вартість, та те, що її показники не такі вже й ультимативні як це було років 15 тому.
І це враховуючи вартість, та те, що її показники не такі вже й ультимативні як це було років 15 тому.
-
Mike88
Member
white_noise n+gibat[]r
6 років тому я купував Д15 новою за 100 баксів, а зараз вона майже вдвічі дорожче через пару грамів чорної фарби і пару відсотків ефективності?
6 років тому я купував Д15 новою за 100 баксів, а зараз вона майже вдвічі дорожче через пару грамів чорної фарби і пару відсотків ефективності?
-
kairo
Member
NH-D15 G2 за 170 Євро програє Thermalright Peerless Assassin 140 за 40 баксів.Sanьka: ↑ 19.11.2025 16:44І це враховуючи вартість, та те, що її показники не такі вже й ультимативні як це було років 15 тому.
- спойлер

Conclusion
Noctua’s NH-D15 G2 is a marked improvement over the original NH-D15, with CPU temperatures up to 3C cooler compared to its predecessor. Noctua also almost certainly has the best customer support in the PC cooling industry. However, since the launch of the D15, multiple companies have released excellent air coolers that cost much less, making the high $149.95 price of Noctua’s cooler way too high to justify. Given the competition from Thermalright and others, no one should consider paying such a high price for an air cooler.
-
dead_rat
Member
Взагалі-то через інфляцію.Mike88: ↑ 19.11.2025 16:54 white_noise n+gibat[]r
Вам на вибір: просто підняти ціну вдвічи, чи підняти ціну вдвічи і трох освіжити кулер.
-
kairo
Member
За цей період інфляція Євро склала 23 відсотка.dead_rat: ↑ 19.11.2025 17:07Взагалі-то через інфляцію.
-
Hells Angels
Member
а де a12x25 g2

там є пара наборів з таких кришок і ціна в районі 40 баксів вроді булаSanьka: ↑ 19.11.2025 16:44не можуть найняти дезігнєра і прикрити зверху кінці теплотрубок або пластиною
-
Lekrs
Member
В норм кольорі. Але ціни...