Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
tablestikus
Member
Три топора та прима без фільтру в студентські роки заходило гарно)Radio Bay: ↑ 16.11.2025 17:30А горілки з горла та цібаркою закурити?tablestikus: ↑ 16.11.2025 17:03Ні, ірландські взагалі не заходять.![]()
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Пив сьогодні смокед ірландський сінгл молт - Connemara Original - як для ірландії сінгл молт ок, але торф все поганить, бо я взагалі не фанат торфу, бо перебива основний смакlewerlin: ↑ 16.11.2025 17:39Односолодові ірландці норм. Не скотч, але норм, варто визнати.tablestikus: ↑ 16.11.2025 17:03Ні, ірландські взагалі не заходять.
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
До речі, сьогодні до мене заносили панасонік потестити - тикав і малі і великі кліпші свої і скажу що загалом воно в мене грало краще ніж там де панасонік стояв якщо туди кліпші понести. Але, цей д-клас нормально якось міг грати тіки якщо дуже накрутити. А далі я пішов в рознос - тикнув кліпші одночасно до онкіо через два виходи і грався з сперемиканнями Zone A | Zone B | Zone AB і от коли в мене в онкіо ще й саб підключений то різниця не дуже велика між кліпшами. Але що здивувавло - що якщо їх одночасно запустити - дуже відчутно підвищується об'єм звуку, але якість імхо пада, що і логічно.

-
corruptedflesh
Member
А я погрався з рум корекшном. До сраки це все, як мінімум без норм мікрофона.
Заміри іноді різні.
Таке враження шо воно міряє і тупо по лбу генерує дзеркальну криву шоб вирівняти під таргет (таргет можна вибрати рівний, харман і ще якийсь).
От тільки тупо в лоб віддзеркалити не дасть вирівняти, але можна самому шось десь підтягнути і спробувавати вирівняти з таргетом.
Але напіврандомні заміри без каліброваного мікрофону - ну нахєр.
З цікавого - є дійсно кілька великих ям і трошки горбів, які видно було на всіх замірах. Якщо куплю юмік то може і заморочусь.
Заміри іноді різні.
Таке враження шо воно міряє і тупо по лбу генерує дзеркальну криву шоб вирівняти під таргет (таргет можна вибрати рівний, харман і ще якийсь).
От тільки тупо в лоб віддзеркалити не дасть вирівняти, але можна самому шось десь підтягнути і спробувавати вирівняти з таргетом.
Але напіврандомні заміри без каліброваного мікрофону - ну нахєр.
З цікавого - є дійсно кілька великих ям і трошки горбів, які видно було на всіх замірах. Якщо куплю юмік то може і заморочусь.
-
Radio Bay
Member
Коктейль "Білий ведмідь → бурий ведмідь"?tablestikus: ↑ 16.11.2025 21:55Три топора та прима без фільтру в студентські роки заходило гарно)
-
MSiAventador
Member
Для поціновувачів не тільки шотландського віскі - екскурсія на завод Accuphase
-
tablestikus
Member
Треба брати.MSiAventador: ↑ 18.11.2025 16:46 Для поціновувачів не тільки шотландського віскі - екскурсія на завод Accuphase![]()
-
feson
Member
Accuphase - ingeneering - best of best 
Отправлено спустя 4 минуты 4 секунды:
Я теперь знаю умные слова - гибридные каскады первый в классе А а второй в классе АВ......бест оф зе бест......уже год.....схема работает.....
Типа как в Барк 001 - каскады дополняют друг друга....не знаю как работает...но работает.....
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Lehmann black cube linear - отдыхает и лежит на полке....
Отправлено спустя 4 минуты 4 секунды:
Я теперь знаю умные слова - гибридные каскады первый в классе А а второй в классе АВ......бест оф зе бест......уже год.....схема работает.....
Типа как в Барк 001 - каскады дополняют друг друга....не знаю как работает...но работает.....
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Lehmann black cube linear - отдыхает и лежит на полке....
-
Scoffer
Member
А є хоч один приклад де два каскади підряд в АВ?feson: ↑ 18.11.2025 21:51гибридные каскады первый в классе А а второй в классе АВ
А то схоже на рекламу солі без гмо
-
Radio Bay
Member
CD Quality Internet Radio - Lossless FLAC Streams - Updated 07/09/2025
-
MSiAventador
Member
БімбаRadio Bay: ↑ 20.11.2025 14:58 CD Quality Internet Radio - Lossless FLAC Streams - Updated 07/09/2025

AIDAradio - нормчик
-
Filabatya
Member
треба вночі на вухах зацінити що воно таке той ваш інтернет радіо флак 
-
Radio Bay
Member
Ліпше звісно не з браузеру, але для початку і так пійдеFilabatya: ↑ 20.11.2025 22:08треба вночі на вухах зацінити що воно таке той ваш інтернет радіо флак
-
Radio Bay
Member
Ну й що? )Filabatya: ↑ 20.11.2025 22:08треба вночі на вухах зацінити що воно таке той ваш інтернет радіо флак
-
corruptedflesh
Member
Оооо, буду пробувати. Бо я з віімом почав раптом багато радіо слухати. Виявляється епл радіо не тільки в епл доступно) хоч і не все) через tune in.Radio Bay: ↑ 20.11.2025 14:58 CD Quality Internet Radio - Lossless FLAC Streams - Updated 07/09/2025
Знайшов недолік вііма, езертнет порт 100 мегабіт. Пробував перекидувати файли на диск підключений до вііма по юсб, дійсно по віфі швидше, бо роутер поруч з віфі6.
Як можна було зажати гігабітний езернет порт я не знаю. Хоча з - походу економити на всьому щоб ціна ок було.
-
Radio Bay
Member
Так, дивна деталь, але не так щоб критична на менеcorruptedflesh: ↑ 22.11.2025 09:57Як можна було зажати гігабітний езернет порт я не знаю
-
Filabatya
Member
Radio Bay
врубав блюз радіо, включив флак, можна працювати, душа радіє, поки є світло
Дякую 
врубав блюз радіо, включив флак, можна працювати, душа радіє, поки є світло
-
corruptedflesh
Member
BBC Radio 3 - в принципі можна слухати.
останнім чсом apple music country radio слухаю. 256 bit
Paradise radio rock flac - зберіг. Збс. Цікаво що якщо відкрити через tune in то грає 320кбс 24/48. А якщо напряму по лінк то норм))
Те саме з радіо mother earth jazz. Через тюн ін 320, через прямий лінк норм.
Radio blues, jb rock, sector jazz - позберігав.
Збс.
Дякую. Агонь.
Епл музік кантрі з їх 256 24/48 аас - їде назад в нешвіль)
Цікаво чого TuneIn якщо через нього шукати відкриває 320 тільки
Ще треба знайти радіо під яке спати))
Відправлено через 11 хвилин 58 секунд:
shadowfr69 Radio - anime, jpop - ноооорм)
Тема з радіо закрита.
Єдине шо, з яким бітрейтом ти не стрімь, а фігові рокові чи панкові записи ти не пофіксиш))
останнім чсом apple music country radio слухаю. 256 bit
Paradise radio rock flac - зберіг. Збс. Цікаво що якщо відкрити через tune in то грає 320кбс 24/48. А якщо напряму по лінк то норм))
Те саме з радіо mother earth jazz. Через тюн ін 320, через прямий лінк норм.
Radio blues, jb rock, sector jazz - позберігав.
Збс.
Дякую. Агонь.
Епл музік кантрі з їх 256 24/48 аас - їде назад в нешвіль)
Цікаво чого TuneIn якщо через нього шукати відкриває 320 тільки
Ще треба знайти радіо під яке спати))
Відправлено через 11 хвилин 58 секунд:
shadowfr69 Radio - anime, jpop - ноооорм)
Тема з радіо закрита.
Єдине шо, з яким бітрейтом ти не стрімь, а фігові рокові чи панкові записи ти не пофіксиш))
-
Radio Bay
Member
Ще варінт. як я роблю, почув по радіо, сподобалось, стягнув лозлесс. Може перд чим у Ютьюбі альбом помацав
А як ще нову музику шукати?
Оце на фон гарно, щось робити, контент подобається, 128, але фоном норм
Radio Jazz FromUA - стрім
А як ще нову музику шукати?
- Вже у лозлесс
- І це, ну, кавери Джобіма мені завжди заходили, особливо спільні проекти, за одне зачипився та поліз копати
-
Bar Legend Radio - 320, лінк на стрім з плеєраcorruptedflesh: ↑ 22.11.2025 19:51Radio blues
Оце на фон гарно, щось робити, контент подобається, 128, але фоном норм
Radio Jazz FromUA - стрім
-
corruptedflesh
Member
Так. У віімі прям є радіо парадайс як окремий апп. І там відкриває лослесс. Але через tunein та vtuner відкриває якісь дивні мп3 стріми.
Ну карочі, хай ще пилять софт))
Маючи лінки на лослесс стріми можна їх напряму відкривати і цього достатньо - але тоді екран не показує артворк красівий))
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Radio bar legend - забрав зберіг! Дякую!
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Хм, це ж на підсилювачах д класу можна сидіти через віім і зарядну станцію маленьку і слухати дооовго.
Ну карочі, хай ще пилять софт))
Маючи лінки на лослесс стріми можна їх напряму відкривати і цього достатньо - але тоді екран не показує артворк красівий))
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Radio bar legend - забрав зберіг! Дякую!
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Хм, це ж на підсилювачах д класу можна сидіти через віім і зарядну станцію маленьку і слухати дооовго.
-
Radio Bay
Member
Тут ще питання, як цей софт грати буде. Я, наприклад, навіть Radio Jazz FromUA (128) слухаю у Джейрівері по ASIO, відкритим звуком звісно.corruptedflesh: ↑ 22.11.2025 20:43Ну карочі, хай ще пилять софт
В навушниках мені то не заходить таке. Навушники одразу показують недоліки, хоча тут, мабуть, у кожного свої таргани
-
corruptedflesh
Member
Своїм плеєром вбудованим в стрімер.Radio Bay: ↑ 22.11.2025 21:14Тут ще питання, як цей софт грати буде. Я, наприклад, навіть Radio Jazz FromUA (128) слухаю у Джейрівері по ASIO, відкритим звуком звісно.corruptedflesh: ↑ 22.11.2025 20:43Ну карочі, хай ще пилять софт
В навушниках мені то не заходить таке. Навушники одразу показують недоліки, хоча тут, мабуть, у кожного свої таргани
На то він і стрімер. Цапом/пре воно стає коли я перемикаю вхід на оптику...
"я перемикаю" - а ось і ні, я прошу алексу це зробити))
Зараз комп в сні. Тикаю телефон і ноут. Слухаю радіо.
Слухати ці всі спотіфаї, амазони і радіо можна дефолтним плеєром вііма, в якому окремо виведені, як я розумію через апі, керування цими всіма стрімінговими приклолами.
Для радіо по дефолту юзався ось цей сервіс - https://tunein.com/
Але наприклад для paradise radio є окрема менюшка у вііма.
Ну і звісно є можливість відкрити стрім радіо по лінку прям в плеєрі.
Так ось на прикладі парадайс радіо - через tunein воно відкриває 320.
Через своє апі - лослесс.
Якщо відкрити напряму лінк - те саме що через їх апі.
На це і жалівся, що через апі тюн іна вибирає не макс якість. Зато підтягує артворки і назви треків.
Якось так. Але дуже зручно, раніше радіо майже ніколи не слухав.