зміст міняти шило на мило ще й з доплатою?
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
oversteve
Member
-
vsx
Member
чтобы попробовать fsr redstone
-
Hells Angels
Member
купили в європі подешевше, провезли через кордон отримали печатку про вивіз, викидається коробка і вся макулатура, а карта пихається у рюкзак поміж трусівEktalion: ↑ 14.11.2025 13:27Я знаю , що то не його карта , але її швидке зливання на барахолку про щось говорить .
-
Yurius
Member
Промокода Click.ua ні в кого нема?
-
vsx
Member
-
shnok
Member
Прошел майнинг теперь вот это, не дадут простым парням доступные варианты
-
FirstTDM
Member
Угу... здравствуй новая реальность - теперь "старые" модели начала 2025 года будут только дорожать, а новые вообще в тумане скрылись...vsx: ↑ 18.11.2025 01:48Ну вот и сказочке конец
-
Artem_M
Member
Якщо здорожчання буде прапорційне, то хоч і відчутно, але терпимо... десь 50 баксів зверху.vsx: ↑ 18.11.2025 01:48 Ну вот и сказочке конец
https://wccftech.com/amd-notifies-immin ... ory-costs/
Але можуть і послухати маркетолухів і бахнути Х3 як і пам'ять.
Тоді геймери відчують легкий вайб розпачу:
- спойлер

-
Hells Angels
Member
х3 не буде, якщо вірити інтернету то самсунговський чіп на 2 гіга від 10 до 16 баксів, весь набір нехай по опту 60 ... +180 на відяшці то буде надто жирно і навряд будуть купуватиArtem_M: ↑ 18.11.2025 10:30Але можуть і послухати маркетолухів і бахнути Х3
-
Vlaad13
Member
Я думаю шо ддр5 уже всі купили хто міг і хотів, а тим хто думав пересидіти на ддр4 мої співчуття бо у сучасних іграх там різниця від 20%
З відяхами тепер напевно будуть проблеми і тепер супер серію можна взагалі не чекати скоріше за все, це вони десь декілька років будуть розбиратися де брати більше пам'яті. Так що хто хоче і може купити нову відяху - то саме час.
З відяхами тепер напевно будуть проблеми і тепер супер серію можна взагалі не чекати скоріше за все, це вони десь декілька років будуть розбиратися де брати більше пам'яті. Так що хто хоче і може купити нову відяху - то саме час.
-
FirstTDM
Member
Проблем не будет - просто всё станет дорожеVlaad13: ↑ 18.11.2025 17:55З відяхами тепер напевно будуть проблеми
Имхо, в NVIDIA что-то знали и не торопились объявлять о суперах - похоже, что и не объявят...Vlaad13: ↑ 18.11.2025 17:55тепер супер серію можна взагалі не чекати скоріше за все
-
Ektalion
Member
Там ще один намалявався з 5070 на гарантії.Hells Angels: ↑ 14.11.2025 14:49 купили в європі подешевше, провезли через кордон отримали печатку про вивіз, викидається коробка і вся макулатура, а карта пихається у рюкзак поміж трусіві потім просто продається як є
![]()
Я вже мовчу про ще одного чела, який також на форумі продає 5080 , або міняє її на 4090. Ще +- 2 місяці тому тут два акробата казали, що 5080 цілком заміняє 4090.
-
Hells Angels
Member
в робочих задачах не заміняє, а для ігор брати 4090 ну таке собі задоволення булоEktalion: ↑ 18.11.2025 21:44що 5080 цілком заміняє 4090
хто хотів той купив ... компи збирають постійно, тому така собі заявочкаVlaad13: ↑ 18.11.2025 17:55Я думаю шо ддр5 уже всі купили хто міг і хотів
чіп поставлений раком, там та додаткова память тобі дала би до 5% і +400$ до ціниVlaad13: ↑ 18.11.2025 17:55і тепер супер серію можна взагалі не чекати скоріше за все
-
vsx
Member
AMD представят fsr redstone 10 декабря в виде стека 4 технологий Ray Regeneration, ML Super Resolution, ML Frame Generation и Neural Radiance Caching
https://videocardz.com/newz/amd-to-pres ... on-rx-9000
https://videocardz.com/newz/amd-to-pres ... on-rx-9000
-
mult
Member
Як думаєте, на скільки можна очікувати підвищення цін на відеокарти, взвязку з подорожчанням памяті?
Хотів пропустити це покоління відеокарт.
Але бачу новини, то думаю чи не купити зараз, щоб не вийшло як при майнінгу, декілька років не міг купити нову відеокарту через космічні ціни.
Але бачу новини, то думаю чи не купити зараз, щоб не вийшло як при майнінгу, декілька років не міг купити нову відеокарту через космічні ціни.
-
denizen
Member
Саме дорожче, що є в житті, це час. Тому, якщо є потреба, то краще зараз брати ту карту, яка треба.
-
shnok
Member
Тут над головою ракети літають, і не зрозуміло чи не підеш на фронт через деякий час, мені б вашу впевненість стосовно почекати пару років.mult: ↑ 20.11.2025 12:07 Як думаєте, на скільки можна очікувати підвищення цін на відеокарти, взвязку з подорожчанням памяті?
-
aaleksandrenko
Member
Яка карта з перелічених буде краще, в тому числі по охолодженню?
1. ASUS PRIME-RTX5080-O16G
2. GIGABYTE GeForce RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16G
3. ZOTAC Gaming GeForce RTX 5080 Solid CORE
-
Vlaad13
Member
1aaleksandrenko: ↑ 20.11.2025 12:56 Яка карта з перелічених буде краще, в тому числі по охолодженню?
-
oversteve
Member
самий жирний охлад у зотака в прямому і переносному смисліaaleksandrenko: ↑ 20.11.2025 12:56 Яка карта з перелічених буде краще, в тому числі по охолодженню?
асус і гіга +- на рівні, скорше за все гіга троха краще по аналогії з 5070ті, але там ті рідкі прокладки, яких люди бояться...
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
а соррі, не додивився, що зотак КОР, тут не знаю