Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass
-
Барбарис
Member
Rapt0r, мене туди занесло на перших патчах і нічо подібного тоді складність не дозволяла.
-
Rapt0r
Member
Ну я не знаю тоді, також проходив гру на перших пачках, здається до кінця грудня уже дійшов до фіналу, і тоді мутанти були не дуже сильні, тільки на початку коли в тебе двухстволка, і якийсь нещасний калаш. Звісно якщо ти проходив тільки сюжету то на дзеркалі міг опинитись не дуже запакованимБарбарис: ↑ 16.11.2025 18:21 Rapt0r, мене туди занесло на перших патчах і нічо подібного тоді складність не дозволяла.
-
Барбарис
Member
Rapt0r, взагалі не по сюжеті, просто другорядними квестами майже одразу після Малої Зони. Спочатку на Складі псевдогігант, трохи далі й химера. Зброя була трохи, але в сховку. На місії брав не багато заради хабара майбутнього. А на якій складності грав?
-
Rapt0r
Member
Тоді ясноБарбарис: ↑ 17.11.2025 19:51 Rapt0r, взагалі не по сюжеті, просто другорядними квестами майже одразу після Малої Зони. Спочатку на Складі псевдогігант, трохи далі й химера. Зброя була трохи, але в сховку. На місії брав не багато заради хабара майбутнього. А на якій складності грав?
Після того у мене на вилазки були з собою 250 патронів на дробовик звичайних, 100 жовтих (забув як вони називаються) 400 набоїв для usp, 350 для ар-ки плюс 15 аптечок, і 25 бінтів і на солодке 8 гранат
P.S. усі проходження були на ветерані і тому мені дивно читати коли постійно нерфлять мутантів, вони і так не дуже сильні, надіюсь з новою складністю буде краще
-
Барбарис
Member
Rapt0r, так багато не набереш. Це вже на 40 кг мінімум.
-
Rapt0r
Member
А мені багато і не потрібно, я в основному збирав артефакти, набої, покращення і якусь ексклюзивну зброю, а потім повертався на базу, до того ж Зона це така штука, що поки дійдеш куди планував то уже половини набоїв немаєБарбарис: ↑ 17.11.2025 22:43 Rapt0r, так багато не набереш. Це вже на 40 кг мінімум.
-
Барбарис
Member
Rapt0r, а я люблю збирати. Правда, витрачати було нікуди: нова броня по кожному сюжетному квесту, зброя трофейна чи зі сховків Журналіста, стріляю доволі точно, тому мені набоїв зазвичай вистачає(крім от живучих мутантів). Я так доволі швидко отримав ачівку за мільйон(неочікувано було, бо в мене тоді їх менше десятка мабуть було), а тоді перестав таскати всю зброю на продаж 
-
Rapt0r
Member
Схожа штука, я порахував що знаходити артефакти і продавати вигідніше ніж таскати десять калашів на продажБарбарис: ↑ 18.11.2025 07:58 Rapt0r, а я люблю збирати. Правда, витрачати було нікуди: нова броня по кожному сюжетному квесту, зброя трофейна чи зі сховків Журналіста, стріляю доволі точно, тому мені набоїв зазвичай вистачає(крім от живучих мутантів). Я так доволі швидко отримав ачівку за мільйон(неочікувано було, бо в мене тоді їх менше десятка мабуть було), а тоді перестав таскати всю зброю на продаж![]()
-
Барбарис
Member
Rapt0r, о, мене тільки раз блискавка шарахнула
А з приводу збирати зброю чи арти, то справа не в заробітку, а просто не залишати лут
Але швидко виявилось, що це не треба і я просто підбирав, а тоді викидав на маршрутах чи в аномалії
А з приводу збирати зброю чи арти, то справа не в заробітку, а просто не залишати лут
Але швидко виявилось, що це не треба і я просто підбирав, а тоді викидав на маршрутах чи в аномалії
-
Rapt0r
Member
У всіх така ситуація була, коли включався внутрішній хом'якБарбарис: ↑ 18.11.2025 18:22 Rapt0r, о, мене тільки раз блискавка шарахнула![]()
А з приводу збирати зброю чи арти, то справа не в заробітку, а просто не залишати лут![]()
Але швидко виявилось, що це не треба і я просто підбирав, а тоді викидав на маршрутах чи в аномалії![]()
P.S. ще згадав прикольну ситуацію з блискавкою: був на малій зоні, виліз за артефактом на бочку де електричні аномалії і тільки виліз по мені ні з того ні з сього попадає блискавка зносить мені майже все хп, я з переляку дьоргнувся в сторону попав в аномалію і вмер