Каргокульт какой то, совсем за диких фанатов держат
Новини
Останні статті і огляди
Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300
-
Conqistador
Member
Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300
-
f24gun69
Member
Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?Conqistador: ↑ 17.11.2025 12:52 Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300
Каргокульт какой то, совсем за диких фанатов держат![]()
-
lewerlin
Member
Тодд? Та ізі.f24gun69: ↑ 17.11.2025 13:04Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?
-
Lekrs
Member
Потрібно було робити повноцінний смартфон в такому форматі. А так, цяцька для фанатів, положити на поличку...
-
maxud_b
Member
"Це вже було"(с). В 2015 році вже випускали обмеженим тиражем. Тодд Говард: щоб нам таке зробити аби нічого не робити, але гроші отримати. Ідея. Ремастер Ф4. Не прокатило... О! Ще раз продамо китайську іграшку за 1 бакс по ціні 300...
-
Makrospace
Member
Ну хоч би дозиметр добавили...
-
Scoffer
Member
А тиск міряти вміє? 
-
doc-oc
Member
Конечно не тупые! Если у тебя есть какая-то фирма, то ты автоматически становишься сверхразумом! Именно по этой причине на рынок постоянно выходит куча провального мусора, а конторы постоянно становятся банкротамиf24gun69: ↑ 17.11.2025 13:04Ти вважаєшь що вони геть тупи та не вивчали ринок перед анонсом ?Conqistador: ↑ 17.11.2025 12:52 Предлагаю обсудить Bethesda пропонує фанатам Fallout повноцінну копію наручного комп’ютера Pip-Boy 3000 за $300
Каргокульт какой то, совсем за диких фанатов держат![]()
-
Dilfin
Member
А класна б була штука, якщо мала барометр, термометр, дозиметр і тискомір, а ще ліхтарик ну і вмонтований смартфон з GPS-навігатором і з картами.
-
dead_rat
Member
Треба було у Гарміна замовляти на основі вєлокомпа чи спорт годинникаDilfin: ↑ 17.11.2025 14:07А класна б була штука, якщо мала барометр, термометр, дозиметр і тискомір, а ще ліхтарик ну і вмонтований смартфон з GPS-навігатором і з картами.
-
Sanьka
Member
Виглядає прикольно. Жоским фанатам зайде, а таких повно.
Хоча наявність жпс навігатора, і аудіоплеєра було б доречно.
Хоча наявність жпс навігатора, і аудіоплеєра було б доречно.
-
Denverson
Junior
А додати функції розумного годинника,але щоб інформація була у стилі гри, як завжди їм мізків не вистачило...Але ж ледащі
-
tornadox
Member
А хіба не був продукт де вставлявся звичайний смартфон і був додаток який повторював цей самий функціонал?
Інтерес до фелаута тільки через вихід серіалу, гра вийшла в 2015 і з того часу нічого нового. Хлам у вигляді Fallout 76 не цікавий.
Інтерес до фелаута тільки через вихід серіалу, гра вийшла в 2015 і з того часу нічого нового. Хлам у вигляді Fallout 76 не цікавий.
-
mult
Member
Я б якості настільного годинника взяв таку штуку.
Але за розумною ціною, тисяч 2000-3000 гривень мабуть.
Не знаю яка для нього адекватна ціна, але точно не 300 доларів.
Але за розумною ціною, тисяч 2000-3000 гривень мабуть.
Не знаю яка для нього адекватна ціна, але точно не 300 доларів.
-
S0N1C
Member
у мене минулорічний у якості годинника на столі стоїть(тільки батарейка вмерла за кілька місяців
), мені подобається,
зрозуміло шо кожен рік я таке купляти не буду
зрозуміло шо кожен рік я таке купляти не буду
- спойлер
-
EvhenS
Member
Пам'ятаю вони курточку з пакетів АТБ випустили, шолом з пліснявою і пластмасовий чохол замість пляшки нюка-коли.
-
Voozy
Member
- спойлер
- Лох - не мамонт. Не вымрет.
-Тодд Говард.
-
Bukakanga
Member
смарты Blackview в помощь, чо )))Dilfin: ↑ 17.11.2025 14:07А класна б була штука, якщо мала барометр, термометр, дозиметр і тискомір, а ще ліхтарик ну і вмонтований смартфон з GPS-навігатором і з картами.
-
Kullerok
Member
Все верно. Коллекционная вещь. Если тираж не большой будет лет через 20 стоять не 300 а 3кLekrs: ↑ 17.11.2025 13:12 Потрібно було робити повноцінний смартфон в такому форматі. А так, цяцька для фанатів, положити на поличку...
-
Devijack
Member
Нє ну якщо він показує мій інвернтар в кишенях, стан здоровья, хочаб хп, та може вколювати стимулятор за потреби то норм.