fludimir: ↑ 14.11.2025 21:48pawn: ↑ 14.11.2025 20:21Та чому дофіга, хоча я прикидував приблизно. Я рахував по номіналу. В мене в кімнаті 4 по 8, коридор+прихожа ще 6 по 6вт, кухня 18. Це там де світло скоріше за все буде найчастіше. А ще є вітальня(5 по 8вт), гостьова(3 по 6вт). Ну і горшок+ванна, це я не рахую.
в мене 3 кімнати та 2 санвузли, ну якщо от все все ввімкнути то дійсно буде за 100вт, але зазвичай постійно ввімкнено десь 40вт - це коли необхідне світло горить у всіх кімнатах та його достатньо для звичайних активностей. Але в мене багато різних світильників, у кімнатах є "велике" та "мале" світло, якщо у вас можна ввімкнути тільки все по максимуму +100вт навантаження дійсно треба рахувати.
Тю 1 кімната дві панелі осрам по 40 Вт , якщо забути вимкнути лед підсвітку на шафі ще 20 Вт , кухня такаж панель ~36 Вт , вже 136 Вт I ще забув один світильни 30 Вт в тій же кімнаті де панелі для так званого фонового малого освітлення ( коли панелей не потрібно) , звісно підчас блекауту я не буду все й одразу вмикати хоча якщо з кімнати піду на кухню і світло не вимкну , а ще на кухні буде підсвітка робочої зони 15 одна та 15 Вт інша . Ну загалом якщо не ощадно то 150 легко на світло
Щось схоже https://www.any-lamp.com/ledvance-led-p ... 1541962766 Ledvance LED Panel Value 60x60cm 3000K 40W але трохи старіше і простіше Без коефіциєнту ugr, але це питання я вирішив досить специфічно, але не скажу як
Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Взято з рекламних матеріалів )) йой най буде 2,5 , але хто вам сказав що треба її в нуль висаджуватиtablestikus: ↑ 14.11.2025 22:22 1985god
Назва відео топова)
До речі а як взаємодіють між собою зарядка та аккум в такому сетапі при роботі 24\7?
Ще й математик від бога) 100А*г аккум зарядка струмом 40А зарядить за 2 години)
Там на відео є й інші підводні камені, хто шарить в темі зрозуміє чому цей акб не підходить до цього інвертора і треба мінімум 200А.
Відправлено через 12 хвилин 5 секунд:
Воно увімкнеться , я ж клікав вимикачем, розумна зарядка не увімкнеться, там десь на каналі є огляд розумної зарядки, із серії «золоті руки із жопи». Якщо у вас дома буває мінус то кхм... тільки свинець. Автопідігрів можливо посадить ту батарейку за 3 тиждні, хоча який там алгоритм роботи я не вивчав, можливо він гріє тільки підчас її заряджання, бо в даташитах на фірмовий літійзалізофосфат пишуть розряд до мінус 20, заряд від 0 і вище, по фатку різним гівняним ноунейм ліфепо4 погано вже при +12 , так я не помилився з цифроюZ440_User: ↑ 14.11.2025 22:47 1985god, я б таке не залишив увімкнутим та поїхав з будинку на декілька днів/тижнів... Наприклад у зимову відпустку...
І воно "не один ящичок"))
Та головне, чи воно увімкнеться автоматично, якщо наприклад тиждень не буде світла і вся система розрядиться "в 0", а нас вдома не буде ще тижні 2-3 і на дворі буде мінус і будинок буде охолоджуватись весь цей час?
Я вас ні за що не агітую, відео загалом і взагалі про інше. В одному ящичку то ви трохи пропустили , була дейе ~5 кВт все в одному корпусі з акб, за щось близько ~70 тис грн , але було мало і швидко розгребли, за приблизно два дні
Ідея відео просто показати людям як ще буває крім еко фло