Я так робив, доречі. Ще що добре - монітор працює від DC 19В. Там окремий блок живлення та гніздо у моніторі для 19В. І ноутбуку треба 19В для зарядки.
Тобто, акумулятор 24В - DC-DC перетворювач та живлення на монітор та ноут. Ну і + зарядка для акуму щоб підзарядитись коли є світло.
Але, ноут дуже шумний та дохлий. Тому не дуже хочу його вмикати. А якщо купувати новий ноут - так краще ті гроші вбухати в акумулятори та працювати за стаціонарним компом.
А коли БДЖ видає чистий сінус, то ще буде холодильник на ньому висіти. А в мойому випадку ще і квартира повністю. Окрім електродуховки, та інших прожерателів електроенергії.
Доречі, на замітку. Інверторні холодильники майже не мають пускових токів. Я от не помітив щоб БДЖ напрягався.
А у батьків старий холодильник. Там БДЖ усіма світлодіодами блимає при запуску холодильника.
Якщо у когось помер холодильник та плануєте купувати новий, то в наших умовах тільки інверторний. Простіше буде потім його живленням забезпечити і не треба буде запас на кілька кВт потужності робити для забезпечення пускових токів.
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Я так розумію, що малось на увазі монітор підключити до бдж, а працювати з ноута.
А коли бдж здохне, то допрацьовувати з ноута. Або вимикату ту трахомудію та йти спати.

З іншого боку, навіть якщо у тебе нема БДЖ та погасне монітор, то ти просто продовжиш працювати з ноута або "вимкнеш ту трахомудію та підеш спати".