Все б класно, але цей розпил на ДЛС
Новини
Останні статті і огляди
Вийшла стратегія Anno 117: Pax Romana — гравці задоволені, але є технічні проблеми
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Вийшла стратегія Anno 117: Pax Romana — гравці задоволені, але є технічні проблеми
-
kairo
Member
Почекати поки вийдуть усі ДЛЦ та взяти на розпродажі.
-
Sashr
Member
В даному випадку поділ на DLC тут навіть на користь. Гра велика, і якщо грати її відразу з усіма доповненнями, то це можна здуріти від кількості контенту.
Недавно спробував зіграти Анно 1800 зі всіма доповненнями - голова кругом йде.
-
Yalg
Member
Как раз к тому времени когда я пройду 1800 со всеми длц и 117 будет допилена.
-
ziben
Junior
100% я недавно почав 1800 з DLC всіма проходити, то якраз допилять дай ціна десь впаде )
-
CrypteX
Member
Тут 100%, брал 1800 за копейки со всем со всем - дальше середины игры просто ниче не успеваешь и не понимаешь куда дальшеSashr: ↑ 13.11.2025 15:26В даному випадку поділ на DLC тут навіть на користь. Гра велика, і якщо грати її відразу з усіма доповненнями, то це можна здуріти від кількості контенту.
-
penetrator
Member
Как раз собираюсь начать новый сейв в 1800 со всеми ДЛС. Учитывая, шо в предыдущий только с 1м годом сизон паса наиграно под 300 часов, то как раз к выходу всех ДЛС для 117 успею наиграться 
-
mgerchik
Member
та там навіть з половиною ДЛЦ голова вже кипить.Sashr: ↑ 13.11.2025 15:26Недавно спробував зіграти Анно 1800 зі всіма доповненнями - голова кругом йде.
як мінімум три острови одразу тягнути дуже напряжно
-
Tiufin
Member
Так, щось там перегнули із мікроменеджментом. Чи то я старію. Але протягом останніх десь 20-25 років грав у різні частини і всі подобались. А нещодавно сів у 1800 пограти і вистачило годин на 10. Надто багато всього там навалили.CrypteX: ↑ 13.11.2025 20:03Тут 100%, брал 1800 за копейки со всем со всем - дальше середины игры просто ниче не успеваешь и не понимаешь куда дальшеSashr: ↑ 13.11.2025 15:26
В даному випадку поділ на DLC тут навіть на користь. Гра велика, і якщо грати її відразу з усіма доповненнями, то це можна здуріти від кількості контенту.
-
Alex646
Member
Краще стареньких Цезарів чи таке собі?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
https://ua.msi.com/Promotion/anno-117

Может кто к ЧП решит обновитьсяКУПУЙ ОБРАНІ ПРОДУКТИ MSI,
ОТРИМУЙ ANNO 117: PAX ROMANA У ПОДАРУНОК!
-
den888
Member
грав в демку (раніше в анно ніколи не грав). В принципі, піде, це суміж між цезарями та сетлерсами (по ресурсам). Як на мене ціна за висока.Alex646: ↑ 13.11.2025 23:49 Краще стареньких Цезарів чи таке собі?
-
Alex646
Member
Та вже подивився на гру, там жахлива оптимізація. Пограю якось пізніше.den888: ↑ 15.11.2025 09:29грав в демку (раніше в анно ніколи не грав). В принципі, піде, це суміж між цезарями та сетлерсами (по ресурсам). Як на мене ціна за висока.Alex646: ↑ 13.11.2025 23:49 Краще стареньких Цезарів чи таке собі?
-
vsx
Member
а де не жахлива?
-
Alex646
Member
Та нє, знаєте, серед цього жанру є вибір жерти гімно і не жерти. Виходила недавно Farthest Frontier, там графіка простенька і, відповідно, нічого не тормозить. Є старі Анно. Є зовсім древність з нульових. Ми, любителі стратегій про побудову колоній/міст і тд, до графіки невибагливі. А в анно 117, навіть з повзунками повністю вліво, фпс не витримує ніякої критики.vsx: ↑ 15.11.2025 18:14 а де не жахлива?
-
dead_rat
Member
Старого Цезаря причесали, Caesar 3 Augustus дуже крутийAlex646: ↑ 13.11.2025 23:49 Краще стареньких Цезарів чи таке собі?
-
avuremybe
Member
Сидів щойно у друга, він мені теж за це анно торочив. Відкрив рандомний відос - там стрімер будівлі розглядав на максимальному приближенні. Дерева довколо будівлі мають анімацію типу погойдування на вітрі. Але точка, довколо якої вони нахиляються, не на землі знаходиться, а трохи вище. Дуже кумедно було спостерігати як вони стовбувами по землі соваютьAlex646: ↑ 15.11.2025 18:19Та нє, знаєте, серед цього жанру є вибір жерти гімно і не жерти. Виходила недавно Farthest Frontier, там графіка простенька і, відповідно, нічого не тормозить. Є старі Анно. Є зовсім древність з нульових. Ми, любителі стратегій про побудову колоній/міст і тд, до графіки невибагливі. А в анно 117, навіть з повзунками повністю вліво, фпс не витримує ніякої критики.vsx: ↑ 15.11.2025 18:14 а де не жахлива?