Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Z440_User: 12.11.2025 16:12 У мене іх 7кВт модель
:beer:
Також маю їхній Герц 9кВт. Класний апарат.
Z440_User
Member

Повідомлення

pawn: 12.11.2025 16:32 Подивився. Мені треба інверторний, компактний на 1.5-2 кВт, щоб під стіл поставити. Немає навіть елементарного копійчаного екрана. :-/ Також не вказано чи стабілізує вихідну частоту. Постійно робочий вентилятор. І ціни, канєшно, пєсня.
У мене з серії Ампер, куплений ще в 2018році, повністю ним задоволений, 7кВт модель (на 32А), якось було співпало по циклу пралка+духовка+чайника ще включили без задньої думки, то 6,2кВт на екранчику у нього побачив, через деякий час навіть повітря з нього погнало, безшумно, руку підносив щоб відчути що дути почало. Вихідна напруга коливається в межах 220-224В коли "за бортом" хтось варить і вхідне стрибає "мама не горюй". По частоті не знаю, екран показує 50Гц, перевірити немає чим, да і мені немає потреби.

Відправлено через 7 хвилин 9 секунд:
Геральт: 12.11.2025 16:34 :beer:
Також маю їхній Герц 9кВт. Класний апарат.
Ну у мене вхідний автомат ДТЕКа 32А, тож і брав 32А модель в 2018році.
А коли почалися блекаути та епопея з інверторами, підказали Кулон, подивився що за звір, все стало понятно, альтернатив по функціоналу за його гроші і сьогодні не те щоб є. От би їм модельку б по кВт більше та вольтажу... та і гібридники якби почали робити...

П.С. За гроші Кулона є цікавіший по вольтажу та потужності вітчизняний виробник Леотон із своїми ДБЖ Форт, але його можна дивитися тільки на картинках та читати мануал, як воно зроблено всередині - можна інфаркт отримати. "П'яний трудовик за 10хв на колінці склепав з того що в смітнику знайшов".
pawn
Member

Повідомлення

Z440_User
Ну спробую пінганути їх, може то застаріла інформація в них на сайті
geka3250
Member

Повідомлення

Z440_User: 12.11.2025 16:54П.С. За гроші Кулона є цікавіший по вольтажу та потужності вітчизняний виробник Леотон із своїми ДБЖ Форт
Вони ще живі??
Z440_User: 12.11.2025 16:54П'яний трудовик за 10хв на колінці склепав з того що в смітнику знайшов
Нє, ліотони проектували розумні люди. Мені здається вони зібрались і поспорили "хто зробить ДБЖ найгірше, але він має працювати". І їм вдалося це зробити :D
pawn
Member

Повідомлення

Короче відміна по Logic Power, знайшов свій ідеальний ідеал, правда в 2.5 раза дорожчий, зато наш:) Замовив)

https://stabilizatori.com/stabilizator- ... alons-2-ua

Без вентиляторний, 2.2квт, з розетками. Красата
Hotspur
Member

Повідомлення

dimus8210: 12.11.2025 12:21 на ebay ліфери 24В рефаби підвезли по гарним цінам, +-як самозбір на ева105 виходить

https://www.ebay.com/itm/357866688708?_ ... 0HN6YW0C7D
гарні ціни, майже як мій самозбір
pawn
Member

Повідомлення

Бггг...консультант сказав, що інверторний стаб не забезпечує ідеальну синусоїду, бггг. Це дійсно так? Це ж наче як має бути одною з його ключових переваг :-/
Hotspur
Member

Повідомлення

strang: 12.11.2025 12:17але чекати 2-3 місяці з китаю теж не хочеться
ну шанс взяти адекватні в Китаї більший :D :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Z440_User: 12.11.2025 16:54П.С. За гроші Кулона є цікавіший по вольтажу та потужності вітчизняний виробник Леотон із своїми ДБЖ Форт, але його можна дивитися тільки на картинках та читати мануал, як воно зроблено всередині - можна інфаркт отримати. "П'яний трудовик за 10хв на колінці склепав з того що в смітнику знайшов".
це сміття, я бачив його всередині огляд
Shpoker
Member

Повідомлення

pawn
Вольтеры - очень норм, а консультант просто хочет впарить что ему нужно. Синус там формируется стабом самим и с ней все норм (ну или за последние годы что-то пакращилы)
Востаннє редагувалось 12.11.2025 18:16 користувачем Shpoker, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

pawn: 12.11.2025 18:06 Бггг...консультант сказав, що інверторний стаб не забезпечує ідеальну синусоїду, бггг. Це дійсно так? Це ж наче як має бути одною з його ключових переваг :-/
мммммм. треба читати інструкцію. я нічого не скажу
pawn
Member

Повідомлення

Shpoker: 12.11.2025 18:14Вольтеры - очень норм, а консультант просто хочет впарить что ему нужно. Синус там формируется стабом самим и с ней все норм.
так я конкретно про Volter Etalon-2, бо вже його оплатив, а тут як виявилось, зі слів консультанта, сама синусоїда аналогічна тій, яка на вході. Це трохи зламало мою картину світу інверторного перетворення:) Я був впевнений, що вона за визначенням після подвійного перетворення має бути чистою.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Hotspur: 12.11.2025 18:16треба читати інструкцію. я нічого не скажу
В описі сказано буквально -
спойлер
Зображення
А в інтрукції взагалі про це ні слова:)
Shpoker
Member

Повідомлення

pawn
Эталоны - налюбилово какое-то. В каталоге вольтера это серия смартОнлайн. Там двойное преобразование, все как нужно
pawn
Member

Повідомлення

Shpoker: 12.11.2025 18:22Эталоны - налюбилово какое-то. В каталоге вольтера это серия смартОнлайн. Там двойное преобразование, все как нужно
Це різні лінійки і ціна зовсім інша, але в Эталонах заявлено що вони інверторні.
Z440_User
Member

Повідомлення

Hotspur, ну леотонівські дбж то ідеальний приклад того як не треба робити і що не треба купувати, бо як відригне - щоб пожежі не було...
А ремонтувати оті поробки... :facepalm:
Shpoker
Member

Повідомлення

pawn: 12.11.2025 18:24Це різні лінійки і ціна зовсім інша, але в Эталонах заявлено що вони інверторні.
Видать пакращення и теперь не все что инверторное реально выпрямляет и искривляет назад. Бред какой-то, но как иначе пояснить серию смартонлайн в которой это прямо заявлено?) (в эталон смарт тиристоров напихали и маркером написали инверторный? :lol: )
Востаннє редагувалось 12.11.2025 18:33 користувачем Shpoker, всього редагувалось 2 разів.
pawn
Member

Повідомлення

Короче, треба десь осцилограф намутити
Z440_User
Member

Повідомлення

geka3250: 12.11.2025 17:12 Вони ще живі??
Навіть є в продажу! :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

pawn: 12.11.2025 18:32Короче, треба десь осцилограф намутити
вітаю в клубі :super:
pawn
Member

Повідомлення

Shpoker: 12.11.2025 18:29в эталон смарт тиристоров напихали и маркером написали инверторный?
Ні, тіристорні там окремо

Відправлено через 26 секунд:
Hotspur: 12.11.2025 18:35вітаю в клубі
В якому? Людей що шукають осцилограф?) :D
Hotspur
Member

Повідомлення

pawn: 12.11.2025 18:36В якому? Людей що шукають осцилограф?)
людей які купили мультиметр осциллограф тестер опору акумуляторів токові кліщі неконтактний термометр електронне навантаження 20-60 А :rotate: :super:
Відповісти