PlayStation 5 розійшлася тиражем 87,4 млн пристроїв, а продажі Ghost of Yotei перевищили 3,3 мільйона копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Хто б в мене мою ps5 купив…. Пробіг не великий, може всього годин 100 напрацювала :)) ще й ssd докупляв навіщось
decepticon4891
Junior

tornadox: 11.11.2025 17:45 VovaII
Шутери однозначно буде важко грати деякий час. Мені не сподобалося.
Проблему аіму на стіках в шутерах (і не тільки) вирішує будь-який геймпад з гіроскопом (gyro aiming). Іншого зручного варінту раздвати хедшоти з дивану поки немає. Але норм працює тільки в іграх, які підтримують dual input (більшість сучасних ігор)
tornadox
Member

Yaroslav308: 11.11.2025 22:14Моя вибірка зовсім нерепрезентативна — всього один боксовий геймпад 1708 моделі. На шостому році він почав дріфтити через механіку, тож я запаяв холли з платою для калібрування й спокійно граю далі.
в мене є xbox one x з геймпадом, то він мені дуже подобається. З ним поки проблем не було. А з ПС3 геймпадами всі мали проблеми.

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
decepticon4891: 12.11.2025 11:55Проблему аіму на стіках в шутерах (і не тільки) вирішує будь-який геймпад з гіроскопом (gyro aiming). Іншого зручного варінту раздвати хедшоти з дивану поки немає. Але норм працює тільки в іграх, які підтримують dual input (більшість сучасних ігор)
ну це мабуть якщо на ps5 або Світч Про контролер. Китайські геймпади мають гіроскоп, але до вінди вони підключаються по боксівському профілю, і там звісно воно не працює, можна переключити в режим свіча і тоді буде гіроскоп, і здається Стім Інпут таке підтримує, але треба повозитися з налаштуваннями. На деці і свічі мені гіро еймінг дуже сподобався.
decepticon4891
Junior

tornadox: 12.11.2025 14:30 ну це мабуть якщо на ps5 або Світч Про контролер. Китайські геймпади мають гіроскоп, але до вінди вони підключаються по боксівському профілю, і там звісно воно не працює, можна переключити в режим свіча і тоді буде гіроскоп, і здається Стім Інпут таке підтримує, але треба повозитися з налаштуваннями. На деці і свічі мені гіро еймінг дуже сподобався.
Саме так, стім інпут підтримує гіроскоп, є багато налаштувань, але й базових профілів за звичай достатньо. Підключити до стім інпут можна будь-яку гру, не обовʼязково зі стіма - я наівть в клауд-геймінг (geforce now) прокидав gyro aiming через стім. боксівський профіль напряму я майже не використовую (у мене dualshock 4 та dualsense)
alexeygalas
Member

tornadox
А у мене основний Gamesir T4 PRO, бо він лдин із не багатьох підтримує перемикання на ходу із X-Input в D-Input, так як деякі старі ігри не працюють із X-Input.
Ще був G4s. Він теж це вміє добре.

А до android коробки використовую 8bitdo ultimate. Там вони обіцяли це реалізувати - але так і не зробили.

Обидві моделі з гіроскопом, який працює у CEMU. тестував

Ще iPEGA так вміють але у них дуже зкурвилась якість.
Ответить