Нормальных OC - нету. Был по-моему один ютубер который делал это через Биос, но под его комментариями были недовольные пользователи, которые были недовольны тем, что разгоняет он не так, и толку с этого не будет. В итоге есть самый схожий разгон, и это 13600k, но да, два разных процессора, но это и максимально схожий, после него нашел только 14700k. Да, есть другие ютуберы которые снимают про разгон 14600kf, но у них другие материнские платы у которых совершенно другой, непохожий на этот Биос.
Відправлено через 10 хвилин 5 секунд:
Так, я знаю про невеликий приріст до продуктивності, та ризики, бо вже був процесор hx з 98 градусами стабільно, але є дві причини чому я хочу це зробити.
Перша, і одна з найголовніших (для мене) це приріст у професіональних програмах, де велике використання процесора основа роботи. Також я граю в віар гру DCS, де майже усі ресурси пк важливі. Що на рухнлк відеокарти, то я наче зрозумів я це робити.
Друга, це просто здобути досвід у цій справі, бо я ніколи цим не займався, і на мою думку вміти роботи щось нове, що стосується технічних питань досі гарна річ.