PlayStation 5 розійшлася тиражем 87,4 млн пристроїв, а продажі Ghost of Yotei перевищили 3,3 мільйона копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
bes
Member

Повідомлення

Самое скучное поколения благодаря хбоксу
_Andrik_
Member

Повідомлення

Навіть не знаю на що вона мені , раз на місяць вмикається на пару годин. Шкода продати бо колекція ще з пс4 величенька. Повісив на стіні за теліком щоб не муляла, бо дизайн як на мене беее. Не вписувався :shuffle:
Blackintrad
Member

Повідомлення

Продав свою на початку року, якщо є в наявності не поганий ПК, то не бачу сенсу в ПС.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Благодаря XBOXу у PS6 200 млн тираж, в конце следующего поколению будет + благодаря дорогим видюхям
tornadox
Member

Повідомлення

MetalistForever: 11.11.2025 15:49Благодаря XBOXу у PS6 200 млн тираж, в конце следующего поколению будет + благодаря дорогим видюхям
дивлячись на ціну PS5 PRO, не впевнений PS6 буде дешевше.
VovaII
Member

Повідомлення

Blackintrad
А на ПК Ви використовуєте геймпад чи клавомишу?
Все кортить спробувати геймпад(на ПК), та щось ніяк не визначусь із моделлю? І чи варто? І на скільки зручно?
Дякую.
Dremjke
Member

Повідомлення

VovaII: 11.11.2025 17:24Все кортить спробувати геймпад(на ПК), та щось ніяк не визначусь із моделлю? І чи варто? І на скільки зручно?
Наприклад, GameSir T4 Nova Lite Wireless з аліка. За свою ціну нормальний девайс.
Стосовно того, зручно чи ні - не зрозумієте, поки не спробуєте. Якщо ніколи не грали на геймпадах, тільки клавомиш, то може бути не зручно на початку. І дивлячись, які саме ігри.
tornadox
Member

Повідомлення

VovaII
Gamesir, EasySMX - топові з недорогих по оглядам, обирайте варіант на датчиках хола, забудете про проблеми з дрифтом стіків. На ютубі є багато оглядів геймпадів, якщо не хочете возитися з китаєм, візьміть іксбоксівський.

Шутери однозначно буде важко грати деякий час. Мені не сподобалося.
Екшени і аркади геймпад краще. А ось гонки після геймпада на клавіатурі вже не заходять.
Nutbar
Member

Повідомлення

VovaII
Деякі ігри варто лише на геймпаді грати (або на рулі тощо). Якщо взяти звичайні РПГ, то в тому ж Horizon ZD та FW настільки круто реалізовані фічі дуалсенсу, що проходити цю гру на чомусь іншому абсолютно протипоказано. В якості аналога можна взяти Flydigi Apex, він може працювати і в режимі XInput і в DirectInput, з майже усіма фічами дуалсенсу.
oversteve
Member

Повідомлення

VovaII: 11.11.2025 17:24 Blackintrad
Все кортить спробувати геймпад(на ПК), та щось ніяк не визначусь із моделлю? І чи варто? І на скільки зручно?
Дякую.
пад від хбох або дулашок4 без варіантів, за свої гроші топ

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
власне від хбох оптимально, якщо хочеться менше гризоти з сумісністю і стороннім софтом
urand
Member

Повідомлення

VovaII: 11.11.2025 17:24 Все кортить спробувати геймпад(на ПК), та щось ніяк не визначусь із моделлю?
У мене Gamesir Cyclone Pro, йому вже більше року а працює як новий. У нього стіки звісно на датчиках Холла. Для наочності ось тест стіків
2025-11-11 17-57-36.png
З приводу сумісності - Windows його дачить як звичайний Xbox контролер
st0k
Member

Повідомлення

VovaII: 11.11.2025 17:24 Blackintrad
від XBOX вогонь, маю і від пс5, але він мені менше подобається, плюс там батарея слаба, а на боксовськом від батареєк працює супер довго
BoKl
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.11.2025 17:47 настільки круто реалізовані фічі дуалсенсу
Всі фічі дуалсенса на ПК доступні тільки по кабелю але і вони не так працюють як на пс5, динамік значно тихіше, вібрації не зовсім схожі. Геймпад добре зроблений, тихий та зручний, в ідеалі переробити на тмр датчики, що і збираюсь зробити як вдруге отримаю дріфт, бо вже не на гарантії. Дуалсенс використовую у іграх від соні, а як основний 8bitdo ultimate, аумулятор живе довше, стіки на холі, не так жалієш, є зарядна станція. Недолік останнього - гучні кнопки ABXY.
Nutbar
Member

Повідомлення

BoKl: 11.11.2025 18:42 Дуалсенс використовую у іграх від соні, а як основний 8bitdo ultimate, аумулятор живе довше, стіки на холі, не так жалієш, є зарядна станція. Недолік останнього - гучні кнопки ABXY.
Ну це мабуть найкращий варіант - мати два. Погоджуюсь, що дуалсенс багато в чому не зручний і є нюанси по стікам тощо. А рідний від xbox це взагалі позорисько: нічого не вміє, не має, без акуму, а грошей просять сітльки ж. Якщо вже вибирати якийсь один, то можна якийсь китайський, що вміє працювати і так і так, і буде з датчиками хола і всім чим треба. Зараз таких багато на ринку, приклад я наводив.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

tornadox: 11.11.2025 17:45обирайте варіант на датчиках хола, забудете про проблеми з дрифтом стіків
Це не 100% варіант, дріфт може виникати й через проблеми з механікою, коли стік просто не центрується.
Voozy
Member

Повідомлення

Как раз прохожу Йотей :super:
Думал ради неё и ГТА купить плойку. После переноса гта - рад, что арендовал
tornadox
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 11.11.2025 19:45 Це не 100% варіант, дріфт може виникати й через проблеми з механікою, коли стік просто не центрується.
всі геймпади що я мав мали дріфт саме через стирання резистивного покриття на потенціометрах. Зараз маю один геймпад який має датчик хола на стіках, а інший додатково на тригерах. Але частіше вони ламаються після падіння, особливо якщо удар на тригер. В фірмових геймпадах потенціометри значно довше живуть ніж в китайцях, такий мій досвід.

Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
urand
EasySMX X05 куплений в серпні минулого року, стіки + тригери на датчиках хола
Зображення
Guest003
Member

Повідомлення

Декілька днів тому, продав свою п'ятірку бо не вмикав її більше року. Увесь час за пк :)
Yaroslav308
Member

Повідомлення

tornadox: 11.11.2025 20:24всі геймпади що я мав мали дріфт саме через стирання резистивного покриття на потенціометрах. Зараз маю один геймпад який має датчик хола на стіках, а інший додатково на тригерах. Але частіше вони ламаються після падіння, особливо якщо удар на тригер. В фірмових геймпадах потенціометри значно довше живуть ніж в китайцях, такий мій досвід.
Моя вибірка зовсім нерепрезентативна — всього один боксовий геймпад 1708 моделі. На шостому році він почав дріфтити через механіку, тож я запаяв холли з платою для калібрування й спокійно граю далі.
Відповісти