Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dfcz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X

Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
yariksom
Member

Повідомлення

dfcz: 10.11.2025 09:59 Предлагаю обсудить Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X

Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
Є ще варіант, що 10ка втримається до виходу 12ї вінди, яка повинна бути нормальна, як правило вінда хороша через одну. :idea:
Scoffer
Member

Повідомлення

yariksom
Головний індус ще минулого року хвастався що тепер в мс ші пише 30% коду. Цього року вже могли вийти на всі 300% :laugh: А для дизайну інтерфейсу винайняли якусь бабу, котра і комп'ютер ніколи в житті не бачила, натомість малювала ілюстрації для дитячих книжок для дошкільнят. Я і думав чого він виглядає наче як для розумово відсталих. А потім все зійшлось. Так що на нормальні покращення я б не сподівався.
Васильович
Member

Повідомлення

Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X
Непогано. Вражає :up:
Чекаємо, коли буде готова для роботи на платформах x86_64 :super:
Евгений King
Member

Повідомлення

dfcz: 10.11.2025 09:59
Не велика втрата :rotate:
Дуже швидко вернетесь на шинду)
avuremybe
Member

Повідомлення

Васильович: 10.11.2025 11:51Чекаємо, коли буде готова для роботи на платформах x86_64
Надія - перший крок на шляху до розчарування :nunu:
avebael
Member

Повідомлення

На 10й ltsc enterprise можно до 2032 сидіти помоєму, якщо мова про патчі безпеки. Єдине що вона буде потрошку відставати софтверно. Уже починає, наприклад з HDR, який ніби то є, але на 11 він набагато стабільніше працює.
VovaII
Member

Повідомлення

Scoffer
yariksom
Головний індус ще минулого року хвастався що тепер в мс ші пише 30% коду. Цього року вже могли вийти на всі 300% :laugh: А для дизайну інтерфейсу винайняли якусь бабу, котра і комп'ютер ніколи в житті не бачила, натомість малювала ілюстрації для дитячих книжок для дошкільнят. Я і думав чого він виглядає наче як для розумово відсталих. А потім все зійшлось. Так що на нормальні покращення я б не сподівався.
— Який жах, який жах. Добре що зранку прочитав, — може вночі жахи не будуть снитися? Хоча, не факт.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Майкрософт сами себя закапывают вместе с АМД и Интел. Зачем поддерживать АРМ?
tornadox
Member

Повідомлення

avebael
мережеві популярні ігри мабуть теж скоро перестануть підтримувати він10
Z440_User
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 10.11.2025 13:22 Майкрософт сами себя закапывают вместе с АМД и Интел. Зачем поддерживать АРМ?
Щоб всі купували мегапотужний та надшвидкий в однопотоці, яблучний М5 і мали змогу вічної роботи від батарейки. :teacher:
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

dfcz: 10.11.2025 09:59 Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
This is the way. Я розумію, що Linux не всім підходить (кооперативні шутери з античітами, користувачі автокадів, фотошопери, тощо), але вцілому хороша система. Я перешов і задоволений: робить те, що ти кажеш, а не живе своїм життям.
Dremjke
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 10.11.2025 17:46Я перешов і задоволений: робить те, що ти кажеш, а не живе своїм життям.
На який дистрибутив, якщо не секрет?
Васильович
Member

Повідомлення

Dremjke: 10.11.2025 19:42На який дистрибутив, якщо не секрет?
В профілі:
Dremjke
Member

Повідомлення

Тю, сліпий вже зовсім із-за компуктерів став.
Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
Васильович
Member

Повідомлення

Dremjke: 10.11.2025 20:23Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
Я дуже люблю Cinnamon за продуманість та лаконічність, але зараз би для сучасного ПК вибрав KDE, без варіантів.
artkursis
Junior

Повідомлення

26H1 - canary channel 28000.1 br_release, instaled yesturday +- all work great. looks bit quickly than last beta 7070 ;)
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Dremjke: 10.11.2025 20:23
Тю, сліпий вже зовсім із-за компуктерів став.
Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
В меню де масштабування налаштовується, буквально в сусідній вкладці активується дробне масштабування, одним повзунком ну а потім стає доступним і 125% і 150%, і ... ну ви зрозуміли, власне як і в windows.
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

tornadox: 10.11.2025 13:29 avebael
ну і грець з ними, ігор за 20 років стільки що і життя не вистачить пограти в усі прикольні
Геральт
Member

Повідомлення

tornadox: 10.11.2025 13:29 avebael
Щоб обмежити собі аудиторію? Навряд
Відповісти