У листопаді SanDisk підвищила контрактні ціни на флеш-пам’ять NAND на 50%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
doc-oc
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У листопаді SanDisk підвищила контрактні ціни на флеш-пам’ять NAND на 50%

Ещё одни :laugh: снова не хватает на кокаин и профурсеток :laugh:
Жрите сами своё г… :super:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Если будут брать по таким ценам, повысят ещё :gigi: :up: Ничего личного, просто бизнес
1234waltz
Member

Повідомлення

Я так розумію, головна концепція, це взагалі поховати ринок користувацьких пристроїв, ловлячи "золотий AI дощ" від Альтмана і ко.
Donate
Member

Повідомлення

1234waltz: 10.11.2025 15:24 Я так розумію, головна концепція, це взагалі поховати ринок користувацьких пристроїв, ловлячи "золотий AI дощ" від Альтмана і ко.
Ага будто майнінг вбив ПК геймінг :lol: Нічого не зміниться просто не буде дешевого заліза :)
Ostin
Member

Повідомлення

Donate: 10.11.2025 15:25Нічого не зміниться
Вже змінилось. І зміниться ще більше. Якщо ви особисто оновлюєте свої ПК і далі - то це ваш погляд і він правдивий. У мене з оточення на роботі НІХТО не оновлював ПК вже як мінімум років 3, з 2022. А дехто і довше. Ноути купували, так. І мобілки теж. А пк залізяччя ні. Це при тому, що у всіх є стаціонарний ящик вдома. Якщо узагальнити причини - це дорого і не мобільно. У випадку чого (переїзд) втрата грошей, апгрейд дорогий і відчувається сімейним бюджетом. І все більше новин, де молодь взагалі не цікавиться компом, а в мобілки задротить.
А нещодавно я на ІТС читав рубрику ПК місяця. Там нижня ланка починачась з 33к+. Тобто від 800 баксів за бюджетні іграшки. Поржав)
І де тут світле майбутнє пк-геймінгу? :dontknow: Вважаєте, що хтось буде менше їсти, але ссд купить? Можете вважати, але це ВЖЕ не так.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ostin
Яка частка ринку припадає на Україну?
У світі ситуація інша.
Ostin
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:40У світі ситуація інша.
Мені немає необхідності дивитись так широко) Ми ж зараз про наші щоденні турботи. Мене особисто мало хвилює, що може собі дозволити пересічний піндос середнього класу, бо від моїх реалій сьогодення він відірваний трішки більше, ніж повністю :rotate:
Scoffer
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:40У світі ситуація інша.
Та не дуже. Ринок ПК багато років падає. Тимчасовий буст виник в ковідлотні часи, але це самий що не є тимчасовий. Зараз увесь світ живе "на валізах". З різних причик, але все таки.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ostin: 10.11.2025 15:35 І де тут світле майбутнє пк-геймінгу?
Грайте в старе-перевірене

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Vpupkin: 10.11.2025 15:40 Ostin
Яка частка ринку припадає на Україну?
У світі ситуація інша.
Та в світі теж важко пояснити нащо отой коробок-пк потрібний. Вже з ноутів на мобілки намагаються перелазити
Vpupkin
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.11.2025 15:43Та не дуже. Ринок ПК багато років падає. Тимчасовий буст виник в ковідлотні часи, але це самий що не є тимчасовий. Зараз увесь світ живе "на валізах". З різних причик, але все таки.
Тому народ полював за 5090 у перші місяці реалізу, бо непотрібне було, всім тільки ноути треба.

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
dead_rat: 10.11.2025 15:49Та в світі теж важко пояснити нащо отой коробок-пк потрібний. Вже з ноутів на мобілки намагаються перелазити
Та вже років 20 перелазять, а кому стопки олед моніторів по 1к$ у всі магазину викладають?
dead_rat
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:52 Та вже років 20 перелазять, а кому стопки олед моніторів по 1к$ у всі магазину викладають?
Та як кому? Чувакам з ноутами.
maksim2020
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:52
Scoffer: 10.11.2025 15:43Та не дуже. Ринок ПК багато років падає. Тимчасовий буст виник в ковідлотні часи, але це самий що не є тимчасовий. Зараз увесь світ живе "на валізах". З різних причик, але все таки.
Тому народ полював за 5090 у перші місяці реалізу, бо непотрібне було, всім тільки ноути треба.
Вони і зараз в страшному дефіциті.
Vpupkin
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.11.2025 15:53Та як кому? Чувакам з ноутами.
А кубометри БЖ і іо водянок?
Anytime
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:50
Частина попиту, мабуть, була під робочі задачі, кому не потрібні\дорогувато професійні рішення. Коли останні роки в основному виходить ААА-slop - оновлювати залізо має ще менше змісту. ПК-геймінг вже не один рік закопують видавці відстойними проектами, та ще й підвищували ціни на них. Нещодавно консолі туди ж пішли. Відділу XBOX поставили ціль приносити прибуток, а як - не має значення. Багато мобільних гачі-донат-вимагать банально мають більше профіту.
Інді-проекти не потребують сучасного заліза, не кажучи за старі хороші проекти. Тепер активно виробники заліза підключились до процесу поховати доступний домашній ПК. Раніше вони теж приймали в цьому участь, але не так посилено як зараз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 15:58
dead_rat: 10.11.2025 15:53Та як кому? Чувакам з ноутами.
А кубометри БЖ і іо водянок?
Там не ті обʼєми.
Звичайно, є фанати комп залізяк і поки це категорія 30-50 років, але вони потроху перетворюються у місцевих навіжених - як зараз дядьки 60+ з вініловими програвачами і колонками з холодильник.
Vpupkin
Member

Повідомлення

maksim2020: 10.11.2025 15:58Вони і зараз в страшному дефіциті.
Та ні, заходиш у магазин і береш, але у роздріб обмежений вибір, одні зотаки з гігами, масаї з асусами замовляти треба, але все є.
Polyaan
Member

Повідомлення

Я уверен в следующем году многие новые геймеры не будут даже в сторону ПК смотреть.
Или консоль или планшет.
Каждый год, вдумайтесь, подрастает новое поколение ПК пользователей, не все же старые динозавры ;)
И я не знаю, например как своему 16 летнему родственнику объясню, зачем ему нужен ПК новый :shuffle: если ноуты 400+евро закрывают все рабочие и учебные и даже какие то игровые потребности, плюс планшет, телефон, а там и плойка, если дороже.
Правильно выше написали, в современном мире наверное проще иметь ноут и свободно переехать при необходимости,чем ПК, которой даже апргейдить стало все дороже и дороже :(
Vpupkin
Member

Повідомлення

Народ, за бугром дорога геймерська периферія почками лежить у наявності (бери з полички і неси на касу) і молодь несе на касу усілякі рейзери з лоджитеками, не діди за 50, а діти і це у консольних штатах.
dead_rat
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 16:05 Народ, за бугром дорога геймерська периферія почками лежить у наявності (бери з полички і неси на касу) і молодь несе на касу усілякі рейзери з лоджитеками, не діди за 50, а діти і це у консольних штатах.
Не знаю як в США, от в Німеччині я такого сильно не бачу.

Навіть в ютюбі огляди ігрових мишів це 90% дядьки під 40 років
FastBullet
Member

Повідомлення

Как-то дешево )) надо чтобы ссд стоил как 5090 и тогда найдутся покупатели :lol: :lol: :lol: :lol: Я уже тут одного знаю :D :D :D
Відповісти