Новини
Останні статті і огляди
Windows 11
-
Ekz0rcyst
Member
SergiusTheBest
Ну так все одно спочатку потрібно увійти в систему. А якщо перезапустити службу, ситуацію в моєму випадку це не змінило.
Ну так все одно спочатку потрібно увійти в систему. А якщо перезапустити службу, ситуацію в моєму випадку це не змінило.
-
pawn
Member
Може комусь буде корисно, бо я з цією проблемою довго грався, що б знизити DPC Latency до прийнятних значень.
GoInterruptPolicy. Дає можливість переназначати процеси всіх драйверів пристроїв на ядра відмінні від першого. Я перекинув драйвер ВК, УСБ, мережевий на ядра відмінні від першого.
Як результат -
GoInterruptPolicy. Дає можливість переназначати процеси всіх драйверів пристроїв на ядра відмінні від першого. Я перекинув драйвер ВК, УСБ, мережевий на ядра відмінні від першого.
Як результат -
- спойлер

-
Scoffer
Member
В лінуксі немає розпізнавання по морді обличча - немає проблем
-
Z440_User
Member
В мене і в вінді цього немає, бо немає чим розпізнавати
Я стосовно всього іншого, на що скаржаться в цій темі...
-
Scoffer
Member
Z440_User
У мене також немає. Людям ото мабуть нудно живеться що мало того що обліковки МС створюють, так ще й з хеллоу.
У мене також немає. Людям ото мабуть нудно живеться що мало того що обліковки МС створюють, так ще й з хеллоу.
-
Ekz0rcyst
Member
Scoffer
А чому ні? Якщо зручно то чому не користуватись?
А чому ні? Якщо зручно то чому не користуватись?
-
XXXshadyXXX
Member
Хехе после последнего обновления послетали активации на компах и ноутбуке, AAct активировать не хочет, выбивает ошибку. Но нашел другой активатор через командную строку, все прекрасно активировало на всех устройствах, "MAS_AIO" называется. Кому надо https://drive.google.com/file/d/1aFPMbH ... sp=sharing
-
alumem
Member
-
XXXshadyXXX
Member
alumem
Без понятия, то что нашел первым, то и использовал
. Тот что я нашел просто запустил, нажал кнопку 1 и всё)
Без понятия, то что нашел первым, то и использовал
-
Rucha
Member
Так а що за проблему вирішували?pawn: ↑ 09.11.2025 13:02 Може комусь буде корисно, бо я з цією проблемою довго грався
-
Scoffer
Member
Хоча б тому що ти цвяхами прив'язуєш працездатність офлайн пристроя до душевного стану онлайн сервісів мс.Ekz0rcyst: ↑ 09.11.2025 15:30Якщо зручно то чому не користуватись?
-
alexander-magnus
Member
XXXshadyXXX
W10_Digital_Activation_Program_v1.3.4_Portable_RU,_EN отлично активує в один клік під уч. запис Майков и зберігається при установці чистої системі
Одна активація на завжди
W10_Digital_Activation_Program_v1.3.4_Portable_RU,_EN отлично активує в один клік під уч. запис Майков и зберігається при установці чистої системі
Одна активація на завжди
-
XXXshadyXXX
Member
alexander-magnus
Спасибо, буду и этот активатор иметь в арсенале)
Спасибо, буду и этот активатор иметь в арсенале)
-
MaxZema
Member
-
Robostyle
Member
Кто сталкивался и как решил проблему - после последних обнов 24Н2 и теперь в 25Н2, в некоторых играх фоновые звуки хрипят статикой. Проверил - не аппаратная хрень, только в некоторых играх и только отдельные треки.
-
pelia
Member
Ставив я значить сьогодні 11 вінду на асус вівобук якийсь на 11 гені інтела, це якийсь сюр.
Чому взагалі ставив? Це ноут далеких родичів, був ноутбуком жінки, яка загинула декілька років назад, зараз ним користується донька. Так ось, на ньому стояла 11 вінда, десь до року назад я туди доставляв плашку рамки, все було гуд, і ось ця донька на днях кидає мені скрін бітлокера. Накопичувач просто локнувся, відновити ключ ніяк, даних до облікового запису майків немає, довелось стирати. При чому я не впевнений що там взагалі хтось у своєму розумі той бітлокер включав сам.
Так ось, це була просто передісторія. Скачав я значить media creation tool, зробив флешку, починаю ставити іііі не працює тачпад (в біосі працює).
Ну і грець з ним, у нас є мишка і взагалі вміємо користуватися без неї також, не проблема.
Дійшов до вибору накопичувача іііі не бачить його, треба rapid storage драйвер, скачав з сайту, закинув на флешку і поїхало.
Пройшла установка з флешки, запуск налаштувань іііі не підтягнуло драйверів на вафлю і без цього далі йти не хоче, бо офлайн встановлення це вже не модно.
Скачав останні драйвери на всі можливі модулі вайфай цієї моделі з сайту асуса ііі жоден не підійшов. Ну добре, не дурні, підключив телефон по кабелю як модем (rj45 немає у цього ноута) і нарешті воно саме скачало всі необхідні драйвери.
Це взагалі що за фігня? Чому все через таку дупу? Хіба ми не йдемо до спрощення і деградації користувача щоб все в півтори кнопки робилося? Я на це витратив купу часу, хоча, наприклад, з тими ж ХР/7/10 це зайняло 5-30 хвилин (в залежності від того на чому внсталятор.
Це у мене оверреакція, чи щось йде не так?
Чому взагалі ставив? Це ноут далеких родичів, був ноутбуком жінки, яка загинула декілька років назад, зараз ним користується донька. Так ось, на ньому стояла 11 вінда, десь до року назад я туди доставляв плашку рамки, все було гуд, і ось ця донька на днях кидає мені скрін бітлокера. Накопичувач просто локнувся, відновити ключ ніяк, даних до облікового запису майків немає, довелось стирати. При чому я не впевнений що там взагалі хтось у своєму розумі той бітлокер включав сам.
Так ось, це була просто передісторія. Скачав я значить media creation tool, зробив флешку, починаю ставити іііі не працює тачпад (в біосі працює).
Ну і грець з ним, у нас є мишка і взагалі вміємо користуватися без неї також, не проблема.
Дійшов до вибору накопичувача іііі не бачить його, треба rapid storage драйвер, скачав з сайту, закинув на флешку і поїхало.
Пройшла установка з флешки, запуск налаштувань іііі не підтягнуло драйверів на вафлю і без цього далі йти не хоче, бо офлайн встановлення це вже не модно.
Скачав останні драйвери на всі можливі модулі вайфай цієї моделі з сайту асуса ііі жоден не підійшов. Ну добре, не дурні, підключив телефон по кабелю як модем (rj45 немає у цього ноута) і нарешті воно саме скачало всі необхідні драйвери.
Це взагалі що за фігня? Чому все через таку дупу? Хіба ми не йдемо до спрощення і деградації користувача щоб все в півтори кнопки робилося? Я на це витратив купу часу, хоча, наприклад, з тими ж ХР/7/10 це зайняло 5-30 хвилин (в залежності від того на чому внсталятор.
-
SergiusTheBest
Member
Колись сміялися з Linux, що без консолі його не встановити. А тепер все помінялося місцями: для встановлення Windows без підключення до інтернету треба відкривати консоль і вводити туди команди. Там, здається, SHIFT+F10 відкриває консоль. Можете знайти інструкцію в інтернеті, їх повно. Тоді і локального юзера також можна створити, без прив'язки до хмари.pelia: ↑ 03.12.2025 23:30 Ставив я значить сьогодні 11 вінду на асус вівобук якийсь на 11 гені інтела, це якийсь сюр.
Стосовно rapid storage: зазвичай в біосі можна перемикнути режим котнролера в AHCI, тоді все заведеться на стандартних драйверах. Потім можна буде встановити драйвера і перемикнути на rapid storage, якщо захочете.
-
FirstTDM
Member
Ну такое... современный стиль: устанавливаем Win 11 25H2 с включенным инетом и он-лайн юзером - на всё про всё пару кликов и минут 15-25 на быстром компе... еще и рабочий стол и доки подтягиваются сразу же с OneDrive...pelia: ↑ 03.12.2025 23:30Це взагалі що за фігня? Чому все через таку дупу? Хіба ми не йдемо до спрощення і деградації користувача щоб все в півтори кнопки робилося?
-
SergiusTheBest
Member
Ми слідкуємо за вами для вашої ж зручностіFirstTDM: ↑ 04.12.2025 12:21 Ну такое... современный стиль: устанавливаем Win 11 25H2 с включенным инетом и он-лайн юзером - на всё про всё пару кликов и минут 15-25 на быстром компе... еще и рабочий стол и доки подтягиваются сразу же с OneDrive...
-
FirstTDM
Member
Так им и надо! Пусть волнуются, не спят и следят за мной! А я пока спокойно поработаю и поиграю на компе!SergiusTheBest: ↑ 04.12.2025 12:24Ми слідкуємо за вами для вашої ж зручності