Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Nouriel
В нього 5080, по новій методичці, він в апріорі не може бути дурачком :gigi:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Nouriel: 08.11.2025 15:39 Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Vlaad13: 07.11.2025 17:37Тут кидали вже стату по проданим картам від Амазонки
де вона?
Я уже кидав с фоткою та посланням. Але мені тоді писали що це все фейки. Якщо ви мені не вірте зайдіть на Амазон і пошукайте стату самостійно.
Там весь час продається тільки 5070 як 9060+9070+9070хт разом узятих
Також мені дуже подобається як комуняки коментують стату Стіму. Коли мова йде про процесори - де їх частка росте в Інтуля падає, вони з нею погоджуються. Коли йде мова про відяхи - вони несподівано кажуть що стата не дійсна і взагалі ви не розумієте - це інше :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 8 хвилин 44 секунди:
Filabatya: 08.11.2025 15:43 Nouriel
якщо розумна людина не може заробити гроші - щось я підозрюю що не така вона вже і розумна :laugh:
vsx
Member

Повідомлення

FirstTDM: 08.11.2025 12:01 Всё просто: раз бюджет позволил накопить в своё время на 3090 - значит надо продолжать в том же духе и брать 5090...
чтобы накопить 12 миллионов за год надо просто откладывать по миллиону в месяц
Все просто
man1242
Member

Повідомлення

Filabatya: 08.11.2025 15:43 Nouriel
Тільки дурочак купить 5080 коли є 9070 котру можна перепрошити у 9070хт
Yurius
Member

Повідомлення

man1242: 08.11.2025 17:55Тільки дурочак купить 5080
100% :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

на купівлю 9070 та наступну її перепрошивку до 9070 хт здатна тільки дуже розумна людина
це як купив карту радеон - це +50 до iq, за перепрошивку ще +100 :learn:
man1242
Member

Повідомлення

Vlaad13: 08.11.2025 18:37 на купівлю 9070 та наступну її перепрошивку до 9070 хт здатна тільки дуже розумна людина
це як купив карту радеон - це +50 до iq, за перепрошивку ще +100 :learn:
9070 перепрошита швидша ніж 5080, якщо є апруфи то фотошоп а відео зроблені через сора. Взагалі є 9060хт на 16гб а інші карти то скам для мамонтів
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

man1242
А что, так можно было что ли?) Оу май :gigi: . Я думал бородатые времена, когда RX 470 прошивали в RX 580, уже закончились :lol:
vsx
Member

Повідомлення

самый оптимальный вариант взять 9070 и перепрошить ее в 5080 Super, так можно убить всех зайцев и кроликов одновременно
и кенгуру
Striker
Member

Повідомлення

Моя черга. Я тупий, бо купив 9070XT. Бо якщо б не купив, не витрачав би дорогоцінний час на ігри, а зайнявся б в цей час чимось більш корисним. Вчора прилетіло через один будинок від мене в Дніпрі на Перемозі, то після цього розумієш, що ці відеокарти та інше і нафіг непотрібні. В житті є речі набагато цінніші.
https://www.reddit.com/r/reddit_ukr/com ... %BD%D1%96/
Vlaad13
Member

Повідомлення

Striker: 08.11.2025 22:48 Моя черга. Я тупий, бо купив 9070XT. Бо якщо б не купив, не витрачав би дорогоцінний час на ігри, а зайнявся б в цей час чимось більш корисним. Вчора прилетіло через один будинок від мене в Дніпрі на Перемозі, то після цього розумієш, що ці відеокарти та інше і нафіг непотрібні. В житті є речі набагато цінніші.
https://www.reddit.com/r/reddit_ukr/com ... %BD%D1%96/
Фу, писати у темі вибір відеокарти що є щось важливіше за відяху.
daesz
Member

Повідомлення

Striker
дивний підхід до життя : завтра можна померти від "шальної" ракети, тож скласти руки та чекати того дня коли він настане, ну або не настане - як в анекдоті - 50 на 50.
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 09.11.2025 02:27 Striker
дивний підхід до життя : завтра можна померти від "шальної" ракети, тож скласти руки та чекати того дня коли він настане, ну або не настане - як в анекдоті - 50 на 50.
Можна пойти ещё дальше и прийти к выводу что если ты не умрёшь от ракеты завтра, то потом ты в любом случае умрёшь, а значит стараться и что то делать нет никакого смысла, в том числе и покупать видяху. Нет объективных причин что-то делать, так как все твои действия, стремления и цели в конечном счете бессмысленны и не оставят какого либо следа в истории человечества.
Striker
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.11.2025 01:25Фу, писати у темі вибір відеокарти що є щось важливіше за відяху.
Все ж краще, ніж строчити одне й те ж саме по колу на форумі як Vlaad13, як наче ваше життя крутиться тільки навколо нещасних відеокарт.
vsx
Member

Повідомлення

Striker
У человека единственная радость в жизни, его видеокарта. Он может запускать современные игры и писать об этом на форуме. Так пусть радуется.
Yurius
Member

Повідомлення

vsx: 09.11.2025 09:45 Striker
У человека единственная радость в жизни, его видеокарта. Он может запускать современные игры и писать об этом на форуме. Так пусть радуется.
В нього і в Альваро :D
Vlaad13
Member

Повідомлення

Може ви підзабули панове розумники - але я вам нагадаю, ця тема називається - вибір відекарти. І тут пишуть люди про свої відеокарти. У вас же високий iq і ви ж всі такі розумні, якщо це так - чому перед тим як зайти в цю тему ви не змогли прочитати її назву? Я розумію що у вас напевно мало часу із за ваших розумних справ, в я тупий і вільного часу в мене багато, то давайте я вас зорієнтую. У нас є категорія де можна писати про все - ось вам туди
viewforum.php?f=16
pawn
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.11.2025 12:10ця тема називається - вибір відекарти
І шо ти можеш розказати про відеомапи?
Vlaad13
Member

Повідомлення

pawn: 09.11.2025 12:22
Vlaad13: 09.11.2025 12:10ця тема називається - вибір відекарти
І шо ти можеш розказати про відеомапи?