Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
GreenMile
Member

Повідомлення

Yurius: 27.10.2025 18:38
GreenMile: 27.10.2025 16:32Так ваш ланкул 207 вийшов рік тому, і при ±тих же розмірах на перед у нього там взагалі радіатор не стає. Він теж "застарілий" чи це інше?
Це тому що тільки динозаври ставлять воду наперед в 2025.
Так не все нове означає краще. Динозавр торрент, у якого немає принипової можливості чіпляти радіатор зверху, виявляться не гірше, а місцями і краще за молодіжний ланкул 207. Там якщо все відео подивитись, то вони в топі бовтаються з перемінним успіхом.
спойлер
Screenshot 2025-10-28 231211.png
Не подобається - головний аргумент, та й усе, а до чого тут мода і 25 рік - не зрозуміло :dontknow:
oversteve
Member

Повідомлення

Yurius: 26.10.2025 11:08 А якщо сітчатий під мАТХ + 360 мм вода?
Знаю Ліан лі А3 та Асус АП201, але щось нове може є?
ось це ще викатили, до нас напевно скоро доїде
https://www.xpg.com/ru/xpg/pc-component ... o?tab=desc
elek
Member

Повідомлення

Хочу замінити свій Carbide 275R із «глухою» мордою.
Ryzen 7 5700X і RTX 3080. Шукаю корпус із кращою продувністю, щоб було тихіше й прохолодніше. Вибираю між Antec Flux Pro та Fractal Torrent Compact (планую знизу поставити 2×140 мм для обдуву відеокарти). Зовні більше подобається Fractal, але підозрюю, що у Flux Pro може бути прохолодніше — не можу вирішити, що брати.
Yurius
Member

Повідомлення

elek: 02.11.2025 19:50 Хочу замінити свій Carbide 275R із «глухою» мордою.
Ryzen 7 5700X і RTX 3080. Шукаю корпус із кращою продувністю, щоб було тихіше й прохолодніше. Вибираю між Antec Flux Pro та Fractal Torrent Compact (планую знизу поставити 2×140 мм для обдуву відеокарти). Зовні більше подобається Fractal, але підозрюю, що у Flux Pro може бути прохолодніше — не можу вирішити, що брати.
Ланкул 217
GreenMile
Member

Повідомлення

elek: 02.11.2025 19:50 Хочу замінити свій Carbide 275R із «глухою» мордою.
Холоднішим буде торрент. У нього є беззаперечна перевага, яку не дадуть інші - знизу стоять вентилятори які дмуть забортним холодним повітрям прямо на відяху, за рахунок чого у неї температури буть істотно нижчі, ніж в інших корпусах, де знизу відсік для БЖ і кабелів.
Yurius
Member

Повідомлення

Yurius: 26.10.2025 20:00А є тут володарі Jonsbo D32 Pro? стінки місцями можна поміняти,щоб сітка була спереду, наче десь бачив що можно.
Коротше зібрав я мАТХ в Jonsbo D32 Pro з 240мм водою і 4 кулера Jonsbo SL120 по колу:
1.Дуже приємний корпус з купую фішок цікавих,щеб фільтри нормальні,але за 2500 і так норм;
2.Меш стінку поставив спереду, скло сзаду, боковини повністю взаємозамінні;
2.Температури ГПУ нижче десь на 3-4 градуси ніж були у топ аірфлоу корпусі Lancool 207,це прям шок .
7mindfields
Member

Повідомлення

Yurius: 08.11.2025 14:33
Yurius: 26.10.2025 20:00А є тут володарі Jonsbo D32 Pro? стінки місцями можна поміняти,щоб сітка була спереду, наче десь бачив що можно.
Коротше зібрав я мАТХ в Jonsbo D32 Pro з 240мм водою і 4 кулера Jonsbo SL120 по колу:
1.Дуже приємний корпус з купую фішок цікавих,щеб фільтри нормальні,але за 2500 і так норм;
2.Меш стінку поставив спереду, скло сзаду, боковини повністю взаємозамінні;
2.Температури ГПУ нижче десь на 3-4 градуси ніж були у топ аірфлоу корпусі Lancool 207,це прям шок .
Наступна зупинка - sff :D
alumem
Member

Повідомлення

Yurius
+ вот бы фильтры туда нормальные, и не понятно зачем сделали оту сеточку на морде которую нельзя вытащить и почистить
Yurius
Member

Повідомлення

7mindfields: 08.11.2025 14:36Наступна зупинка - sff
No no no :D Оці 25л це мій оптімум.
alumem: 08.11.2025 16:06Yurius
+ вот бы фильтры туда нормальные, и не понятно зачем сделали оту сеточку на морде которую нельзя вытащить и почистить
Це біль, як і випадаючі "барашки" на стінках
daesz
Member

Повідомлення

Yurius: 08.11.2025 14:33Температури ГПУ нижче десь на 3-4 градуси ніж були у топ аірфлоу корпусі Lancool 207,це прям шок .
А що було б в мешрум С на 15л який я пропонував :rotate:
Вище добре написали :-P
alumem
Member

Повідомлення

Yurius
я вот по этому хотел сменить его на ch260 или на 270 но там тоже свои приколы
sergant2020
Junior

Повідомлення

Зібрав ПК в Jonsbo Z20 - гарний корпус 20l :)
stdem777
Member

Повідомлення

возможно кто-то продает свой be quiet! Dark Base 700 ? рассмотрел бы варианты покупки. или что-то инетересное/похожее что бы поставить 3,4 HDD
Yurius
Member

Повідомлення

Хтось бачив отакі великі нейлонові фільтри десь на Алі ? це з амазону ,але звідси дорого тягнути
спойлер
Снимок экрана 2025-11-25 105545.png
Снимок экрана 2025-11-25 105702.png
alumem
Member

Повідомлення

я у нас на лохе видел умельцев которые вроде как делают
Yurius
Member

Повідомлення

alumem: 25.11.2025 11:59
я у нас на лохе видел умельцев которые вроде как делают
Вони роблять з ПВХ ,таке і даром не подрібно
Hells Angels
Member

Повідомлення

це якийсь більш продвинутий варіант, сумніваюсь що вузькоглазі будуть таке продавати, вирізати рамку та вставляти туди нейлоновий фільтр затратно по ресурсам, тут купляти готову чи самому заморочуватись
oversteve
Member

Повідомлення

Hells Angels: 25.11.2025 13:19 це якийсь більш продвинутий варіант, сумніваюсь що вузькоглазі будуть таке продавати, вирізати рамку та вставляти туди нейлоновий фільтр затратно по ресурсам, тут купляти готову чи самому заморочуватись
такі квадратні вони роблять, так що цілком могли б і прямокутні якогось стандартного розміру робити :dontknow:
Hells Angels
Member

Повідомлення

oversteve: 25.11.2025 13:21такі квадратні вони роблять
да вони роблять пвх/нейлон і магніти по краю, а тут прям всьо красиво ... 2шт 450грн + доставка, простіше купити :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

Hells Angels: 25.11.2025 13:39
oversteve: 25.11.2025 13:21такі квадратні вони роблять
да вони роблять пвх/нейлон і магніти по краю, а тут прям всьо красиво ... 2шт 450грн + доставка, простіше купити :shuffle:
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802oVretG
ось цілком "красиво", що заважає зробити таку саму фігню, тільки прямокутну? :think:
Відповісти