Дефіцит одразу ж припиниться, як тільки трохи підчистять запаси 8гігових недокарт.
Новини
Останні статті і огляди
Дефіцит пам’яті GDDR7 призведе до зниження постачання GeForce RTX 5060 Ti 16GB, а GeForce RTX 50 Super можуть вийти пізніше
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Дефіцит пам’яті GDDR7 призведе до зниження постачання GeForce RTX 5060 Ti 16GB, а GeForce RTX 50 Super можуть вийти пізніше
Дефіцит одразу ж припиниться, як тільки трохи підчистять запаси 8гігових недокарт.
-
Devianne
Member
5060 ti 16 gb дійсно дуже бюджетна
як відеокарти зараз взагалі.
-
man1242
Member
паперовий реліз суперів, як ви це любите
-
SergN
Member
Має шанси догнати/перегнати по ціні 5070, і тоді ті, хто оцінює "крутість" відеокарти по об'єму пам'яті нарешті скажуть: "я ж казав!".
-
Tetronga
Member
Останні 6 років жодна людина в майбутньому не буде згадувати як "хороші старі часи" 
-
Ektalion
Member
Вони уже майже зрівнялись в цініSergN: ↑ 08.11.2025 12:25 Має шанси догнати/перегнати по ціні 5070, і тоді ті, хто оцінює "крутість" відеокарти по об'єму пам'яті нарешті скажуть: "я ж казав!".
- спойлер

-
tablestikus
Member
Ну це більш реальна новина що супер скоріш за все просто перенесли, а не відмінили і що їх буде мало.
-
dead_rat
Member
Ковід був ще нормTetronga: ↑ 08.11.2025 12:34 Останні 6 років жодна людина в майбутньому не буде згадувати як "хороші старі часи"![]()
-
doc-oc
Member
Жрут, жрут и никак не нажрутся
Вечно у них искусственно созданные дефициты… нейронов головного мозга
Тоже и с оперативой! Месяц назад взял комплект 32Гб 6400 за 4500грн., сейчас в том же магазине 10700грн.
Вот уроды
Вечно у них искусственно созданные дефициты… нейронов головного мозга
Тоже и с оперативой! Месяц назад взял комплект 32Гб 6400 за 4500грн., сейчас в том же магазине 10700грн.
Вот уроды
-
Afit
Member
Я в шокахEktalion: ↑ 08.11.2025 13:04Вони уже майже зрівнялись в цініSergN: ↑ 08.11.2025 12:25 Має шанси догнати/перегнати по ціні 5070, і тоді ті, хто оцінює "крутість" відеокарти по об'єму пам'яті нарешті скажуть: "я ж казав!".
- спойлер
-
Donate
Member
Ты не поверишь многие вещи так берут...Afit: ↑ 08.11.2025 14:30Я в шокахи по любому валом народа выбирают "дешевле ж, да ещё + больше памяти"
Больше ОЗУ лучше
Больше мегапикселей в камере лучше...
Больше памяти лучше...
Никто не хочет углубляться в детали, люди себе построили свой розовый замок и им норм
-
OldGoodGames
Member
це означає ще більші ціни на усе що має gddr7Дефіцит пам’яті GDDR7 призведе до зниження постачання GeForce RTX 5060 Ti 16GB
-
doc-oc
Member
Они не не хотят, они не могутDonate: ↑ 08.11.2025 14:37Ты не поверишь многие вещи так берут...Afit: ↑ 08.11.2025 14:30
Я в шокахи по любому валом народа выбирают "дешевле ж, да ещё + больше памяти"
Больше ОЗУ лучше
Больше мегапикселей в камере лучше...
Больше памяти лучше...
Никто не хочет углубляться в детали, люди себе построили свой розовый замок и им норм![]()
Там только примитивные, когнитивные функции в наличии. Не ссутся в штаны и уже хорошо! ЦА маркетоЛОХов
-
waryag
Member
Буде ржачно, якщо обжене 5070 по ціні.Devianne: ↑ 08.11.2025 12:145060 ti 16 gb дійсно дуже бюджетна
-
OldGoodGames
Member
ну а як ви думали?Afit: ↑ 08.11.2025 14:30Я в шокахи по любому валом народа выбирают "дешевле ж, да ещё + больше памяти"
якщо дефіцит - підвищення ціни
якщо попит - підвищення ціни
К - капіталізъмь, усе як ми хотіли
-
Voozy
Member
Конвеєр чуток.
Вже 9700х3д схавали
Вже 9700х3д схавали
-
mrigi
Member
пацики, навіщо вам гпу якщо центренерго зупинив усі тес і це ще зима не почалася 
-
Lekrs
Member
mrigi
На зиму буде краще
На зиму буде краще
-
VRoman
Member
Лучше бы 5000 Супер вообще не выходила, чтобы не задерживать 6000б линейку. Кто хотел RTX4000/5000 уже их купили.
-
OldGoodGames
Member
del