Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
MaxZema
Member

Повідомлення

Rain Man: 01.11.2025 01:34 Avenger80
нет такой проблемы, по крайней мере на моём и ещё на 2 домашних компах.. открыл двадцать раз подряд диспетчер и закрыл, мониторил ProcessExplorer, процесс taskmgr.exe выгружается, никаких множественных скрытых копий этого процесса не наблюдается.. предварительное обновление (KB5067036) (26200.7019) установлено
https://www.reddit.com/search/?q=Task+M ... 094e96c265

Немає ні у кого проблем.
alexander-magnus
Member

Повідомлення

MaxZema: 01.11.2025 12:56Немає ні у кого проблем
То за другу сборку
Версія 25H2
Збірка ОС 26220.7051
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Пробовал год назад - была индуская дрисня. :puke:
Сейчас вроде допили - можно ставить, повырезал мс-помет и уже пару месяцев - все стабильно. :up:
PS. Не рекомендую вырезать AI ибо подвязан под приложения винды и иногда бывает полезным. :learn:
спойлер
Screenshot (83).png
Bumer
Member

Повідомлення

підкажіть яка різниця в ключі активації win11 на умовній розетка за 6000 грн та на сайтах з продажу ліцензійних ключів за 399 грн?
destructX
Member

Повідомлення

Bumer: 05.11.2025 15:46 підкажіть яка різниця в ключі активації win11 на умовній розетка за 6000 грн та на сайтах з продажу ліцензійних ключів за 399 грн?
загугліть ОЕМ-ключ windows
Bumer
Member

Повідомлення

зрозумів, oem ключ це на один Пк, в принципі нормальний варіант для ноутбука де апгрейди не плануються :shuffle:
Valdey377
Member

Повідомлення

Bumer: 05.11.2025 15:46 підкажіть яка різниця в ключі активації win11 на умовній розетка за 6000 грн та на сайтах з продажу ліцензійних ключів за 399 грн?
За 400 грн это точно не лицензия;) Это просто рабочий ключ который когда то где то сперли, но работает, проверено и не один год, но что за 6000 что за 400, если вы не юридическое лицо, то разницы для вас не будет
DDt
Member

Повідомлення

Valdey377: 08.11.2025 10:00разницы для вас не будет
плюс так же не будет разницы с "активированной" с помощью скрипта
Valdey377
Member

Повідомлення

DDt: 08.11.2025 10:12
Valdey377: 08.11.2025 10:00разницы для вас не будет
Да, но со скриптами вроде были случаи неадекватного поведения системы в последствии, хотя сам не сталкивался, но в сети инфа проскакивала
DDt
Member

Повідомлення

Valdey377
не знаю, я скриптом HWID активировал наверно больше 300 компов, не помню чтоб были проблемы конкретно из-за такой активации :/
Donate
Member

Повідомлення

Valdey377: 08.11.2025 10:58
DDt: 08.11.2025 10:12
Да, но со скриптами вроде были случаи неадекватного поведения системы в последствии, хотя сам не сталкивался, но в сети инфа проскакивала
Конечно одна бабка в подъезде сказала... Что надо покупать ключ к барыги :lol:

Активируй скриптом подожди пять минут потом переставь систему нет ничего сложного :-P
Valdey377
Member

Повідомлення

Donate: 08.11.2025 11:14
Valdey377: 08.11.2025 10:58
Конечно одна бабка в подъезде сказала... Что надо покупать ключ к барыги :lol:

Активируй скриптом подожди пять минут потом переставь систему нет ничего сложного :-P
Да мне без разницы, у меня лицензионные ключи,мне по другому никак)) так вся сеть,построена на том,что одна бабка сказала и форум на этом построен, не верить таким людям уменя столько же оснований как и верить, я нигде и не говор лч обы этого не делали, каждый выбирает сам
MaxZema
Member

Повідомлення

Ще один баг чи фічу :) помітив після останнього оновлення Windows 11: меню для зміни методу введення мови відкривається ліворуч :gigi:
Вкладення
Знімок екрана 2025-11-08 190950.png
alexander-magnus
Member

Повідомлення

MaxZema: 08.11.2025 19:10Ще один баг чи фічу
Мені більше здивувало шо в меню Пуск при натисканні на "показати всі" перемикає на "стисло". Всі приложения як раніше списком не відчиняє
unique-neon
Member

Повідомлення

О, вінда віджигає. Був ключ ще під 7-ку. З ним апгрейдився до 10, і до 11-ки. І сьогодні мені вінда каже, що активація більше не валідна.
Я нз що їй стало. Різні налаштування в біосі клікав, безуспішно спробував ще потюнити біос з SCEWIN (материнка блокує йому доступ), може це вплинуло.
Реактивація не працює, каже сервер не доступний.
На фоні інших новин якесь баговане г а не ОС.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Додам від себе, що MS у Windows 11 24H2 та 25H2 змінили API для служби Windows Hello і "зламали" роботу IR камер для розпізнавання обличчя. Цікаво, що дактилоскопічні сканери відбитків працюють. Тому, в кого перестало працювати Розпізнавання обличчя Windows Hello, або залишайтесь/відкочуйтесь до 23H2 або чекайте як я оновлення яке полагодить роботу.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 09.11.2025 11:26 Додам від себе, що MS у Windows 11 24H2 та 25H2 змінили API для служби Windows Hello і "зламали" роботу IR камер для розпізнавання обличчя. Цікаво, що дактилоскопічні сканери відбитків працюють. Тому, в кого перестало працювати Розпізнавання обличчя Windows Hello, або залишайтесь/відкочуйтесь до 23H2 або чекайте як я оновлення яке полагодить роботу.
У мене працює. Якщо і зламалося, то не для всіх. Але таке відчуття, що оновлення Windows тестуються все гірше і гірше.
Z440_User
Member

Повідомлення

... і після цього ще щось про Linux кажуть... :spy:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

SergiusTheBest
Ну в мене на профільному ThinkPad X1 Carbon gen 9, на Windows 10 Pro 22H2 та Windows 11 Pro 23H2 Розпізнавання обличчя Windows Hello працює без нарікань. А вже у Windows 11 Pro 24H2 та 25H2 вже ні.
Розпізнавання обличчя Windows Hello не працює на свіжій інсталяції Windows 11 Pro 24H2 та 25H2 і після оновлення до Windows 11 Pro 25H2 з Windows 11 Pro 23H2 після того як на Windows 11 Pro 23H2 вже налаштована служба Windows Hello. Під час входу в систему буде повідомлення, що PIN не вірний. Проблема насправді відома і MS ніби як займається вирішенням, але коли буде оновлення яке виправить ситуацію, без поняття.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 09.11.2025 11:51 Під час входу в систему буде повідомлення, що PIN не вірний.
А якщо Hello вимкнути і ввімкнути знову?
Відповісти