GTA VI знову перенесли. Реліз тепер заплановано на листопад 2026-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

nochnik89: 07.11.2025 11:50Первый ред дед выпустили спустя 10 лет
Я все же думаю что на пк выпустят, но основные сливки по началу соберут с консолей
РДР2 на ПК була через рік. Гта5 через півтора року ;)
Шістка також навряд довго затримається.
Я собі план намітив, якщо доживу до реліза гта6 та будуть руки чесатися, то візьму на олх бу по низу ринку бокс еску та пройду в тому вигляді, в якому буде гра на ній :D А потім вже планувати дожити до ПК...
Kassatka
Member

Ну це чудово, значить весною не буде купи інформаційного потоку литися про це з кожної кавоварки, як останнього місяця про Бидлофілд, відкладеться ще на півроку. Може навіть на оверах пару статтей про нормальні ігри напишуть додатково за ці півроку.
xtbtch
Member

Telcontar: 07.11.2025 11:58
proos: 07.11.2025 11:44 Очень надеюсь что моя 4070 к тому времени не сильно будет кашлять)
На ПК вона вийде мінімум через 1-1,5 роки після консольного релізу.
нет, она выйдет сразу на обе платформы, уже есть слив
Dremjke
Member

Kassatka: 07.11.2025 17:21Може навіть на оверах пару статтей про нормальні ігри напишуть додатково за ці півроку.
Нормальні ігри - це 3.5 стратегії 25-річної давнини, які нікому не потрібні, окрім вас? ;)
Gold_Star
Member

Dremjke: 07.11.2025 17:50Нормальні ігри - це 3.5 стратегії 25-річної давнини, які нікому не потрібні, окрім вас?

І які можна запустити у 8К на RX580
destructX
Member

Kassatka: 07.11.2025 17:21 Ну це чудово, значить весною не буде купи інформаційного потоку литися про це з кожної кавоварки, як останнього місяця про Бидлофілд, відкладеться ще на півроку. Може навіть на оверах пару статтей про нормальні ігри напишуть додатково за ці півроку.
чим Батла не догодила? :gigi:
Kassatka
Member

Dremjke: 07.11.2025 17:50 Нормальні ігри - це 3.5 стратегії 25-річної давнини, які нікому не потрібні, окрім вас? ;)
За цей рік можу назвати в хронологічному порядку майже десяток нормальних ігор: inZOI (28 березня), Tempest Rising (24 квітня), Stronghold Crusader: Definitive Edition (15 липня), Stormgate (5 серпня), The Scouring (12 серпня), Warhammer 40,000: Dawn of War - Definitive Edition (14 серпня), Jurassic World Evolution 3 (21 жовтня), Europa Universalis V (4 листопада), Anno 117: Pax Romana (13 листопада)
Із недоліків:
1. Tempest Rising належить московитам зі штаб-квартирою в Америці, а The Scouring і сам розробник московит.
2. InZoi - придатна лише, щоб пофапати на 18+ моди.
3. Stormgate має недороблений режим скірміша проти ботів, розробник по факту банкрут, тож подальших оновлень, дороблень і виправлень не буде, гра має прив'язку до онлайн серверу й здохне, коли сервер припинить роботу.
4. Jurassic World 3 та Anno 117 спаскуджені бидло-Денувою.
5. Dawn of War 1 реліки зробили ремастер на тяп-ляп.
6. У Jurassic World Evolution 3 інтегровано режим стрілялки від першої/третьої особи й він вимагається для проходження кампанії.
7. Jurassic World Evolution 3 не має навіть офіційної московитської локалізації, не кажучи вже про українську.
2 гри з 9 нормальних ігор - це ремастери, 3 гри - це клони, і 3 гри - це сиквели/продовження серії. Але Battlefield 6 та GTA 6 - це теж сиквели/продовження серії.
Є звісно й інші непогані ігри 2025 року, про які я випадково дізнаюсь колись через років п'ять чи десять. А також серед тих жанрів, що особисто мені дуже важко заходять, наприклад покрокові стратегії та RTT.

Gold_Star: 07.11.2025 17:52 І які можна запустити у 8К на RX580

Можна було б принаймні для деяких, якби RX580 підтримувала HDMI 2.1, а так у 30 Гц сидіти дуже некомфортно. :laugh: Ну а взагалі для всіх сучасних нормальних ігор з головою вистачає RX 6800/RTX 5060 Ti 16 Гб у 4K і впевнений, що у 8K вистачило б RTX 3090 і гіпотетичної RTX 5070 Ti Super 24 Гб, яку можуть не випустити.

destructX: 07.11.2025 17:59 чим Батла не догодила? :gigi:

1. Тим, що шутер у принципі
2. Тим, що шутер, орієнтований на мультиплеєр
3. Тим, що шутер від першої особи (хоча коли від першої особи техніка, а не людина, то це вже значно краще)
4. Тим, що попсова, тобто очевидно орієнтується на охоплення якомога більшої кількості гравців не надто витончених смаків, замість того, щоб робити наприклад упор на глибокий сюжет і оригінальний всесвіт, як Кіберпанк чи Сталкер.
waryag
Member

Sanya94: 07.11.2025 12:07А хто хоче теорій змов, то майки викупили у рокстар собі 26й, так як мають грандіозні плани на наступний рік :laugh:
Закриють геймпас/іксбокс?
Sanya94
Member

waryag: 07.11.2025 19:39
Sanya94: 07.11.2025 12:07А хто хоче теорій змов, то майки викупили у рокстар собі 26й, так як мають грандіозні плани на наступний рік :laugh:
Закриють геймпас/іксбокс?
Gears E-Day, Fable, Forza Horizon 6
waryag
Member

Sanya94: 07.11.2025 21:11Gears E-Day, Fable, Forza Horizon 6
Цікаво, але майки не вміють в нормальний таймінг релізів.
AlexWest
Member

Sanya94, тобто Майки за шалені бабки відсунули GTA6 на кінець року, аби на початку року випустити свої релізи? Замість того, щоб дати GTA6 вийти всередині року, а свої релізи спокійно самим випустити в кінці року? Бо основна маса до того часу вже пройде ГТА і схоче свіжака. Хоча, після ГТА люди, може бути, довго плюватимуться від інших ігор – це єдиний сенс, який я бачу в подібній змові.
doc-oc
Member

Отменяйте на фиг этот мусор и дайте лучше RDR3 :super:
Gold_Star
Member

doc-oc: 08.11.2025 13:54Отменяйте на фиг этот мусор и дайте лучше RDR3
На іподром зганяйте на вихідні, буде вам рдр3
doc-oc
Member

Gold_Star: 08.11.2025 13:58
doc-oc: 08.11.2025 13:54Отменяйте на фиг этот мусор и дайте лучше RDR3
На іподром зганяйте на вихідні, буде вам рдр3
Так вы тоже можете с бомжами подраться и закладки поискать :laugh:
Опять же соседскую жигу угнать! Зачем вам GTAVI?! :lol:
Gold_Star
Member

doc-oc: 08.11.2025 14:08Так вы тоже можете с бомжами подраться и закладки поискать
Опять же соседскую жигу угнать! Зачем вам GTAVI?!
Я не живу в Маямі :dontknow:
doc-oc
Member

Gold_Star: 08.11.2025 14:18
doc-oc: 08.11.2025 14:08Так вы тоже можете с бомжами подраться и закладки поискать
Опять же соседскую жигу угнать! Зачем вам GTAVI?!
Я не живу в Маямі :dontknow:
Так я тоже не на диком западе :laugh:
Хотя стоп, в Украине сейчас хуже намного, чем было на диком западе :laugh:
Gold_Star
Member

doc-oc: 08.11.2025 14:21в Украине сейчас хуже намного, чем было на диком западе
Люди перестали на конях скакати?
Voozy
Member

ГТА Онлайн (в частности Шарк-карды) угубили Рокстар, походу.
спойлер
На пекарне поиграю в 2030м, Дай Бог
enkosxs
Member

Lekrs: 07.11.2025 10:13 А вийде з релізом нового покоління консолей ;)
за пол года до выхода пс6
waryag
Member

enkosxs: 09.11.2025 11:06 за пол года до выхода пс6
ще один переніс і буде норм!
Ответить