Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
already_over
Member

Повідомлення

ну, у меня выбора нет по работе, only nvidia, бо cuda. Жаль, думал апгрейднусь с 3090 на 5080супер или 5070если в нее трохи памяти докинут.
не судьба
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:18
vsx: 07.11.2025 15:14 dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
це не зовсім так
чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина - тим кращу вона відяху може собі дозволити
І тим більше шанс, що людина розуміє, що наступна відяха їй зараз не потрібна.
Vlaad13
Member

Повідомлення

DDt: 07.11.2025 15:17
Vlaad13: 07.11.2025 14:47і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090 :/ вот просто лежат бабки на счету или под матрасом, бери хоть щас и покупай
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости :/
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
значить вам не потрібна відяха і ви не граєте в нові ААА ігри а можливо тількі в якийсь кіберспорт і то раз на рік
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені норм, хоча я міліонер
замість того щоб купити нормальний 1440 олед монітор та якусь 5080
ці байки я чую від кожного другого таксиста - що насправді він міліонер, таксує для душі, а машина дешева бо більш дорога не має сенсу
вірю вірю вірю
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:22
DDt: 07.11.2025 15:17
у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090 :/ вот просто лежат бабки на счету или под матрасом, бери хоть щас и покупай
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости :/
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
значить вам не потрібна відяха і ви не граєте в нові ААА ігри а можливо тількі в якийсь кіберспорт і то раз на рік
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені нор, хоча я міліонер
ці байки я чую від кожного другого таксиста - що насправді він міліонер, таксує для душі, а машина дешева бо більш дорога не має сенсу
вірю вірю вірю
Вітаю, коли подорослішав, то взяв за правило не купувати речей, котрі мені не потрібні. Не важливо яка там знижка чи скільки в мене грошей.

Машини не маю, бо по ліні своїй ніяк не зроблю права. Та й не знаю що з нею робити
already_over
Member

Повідомлення

на правах оффтопа)
спойлер

Машини не маю, бо по ліні своїй ніяк не зроблю права. Та й не знаю що з нею робити
зря, машину прям советую, лучшее приобретение в жизни после постройки дома. Открывает главную ачивку в жизни - чувство свободы, что ты можешь поехать куда хочешь (сейчас ахаха), и когда хочешь, не завися от автобусов, поездов и т.д.
хотя тоже думал будет стоять под окнами пылью покрываться, но нет. Даже опция поехать в магаз за вкусняшками которых рядом нет, и не тащить на себя рюкзак с едой - вау.
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 15:25
Vlaad13: 07.11.2025 15:22
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені нор, хоча я міліонер
вірю вірю вірю
Вітаю, коли подорослішав, то взяв за правило не купувати речей, котрі мені не потрібні. Не важливо яка там знижка чи скільки в мене грошей.
ви нічого не зрозуміли
ось наприклад я купую комп, не граю на ньому, потім захожу на компьютерний форум і пишу що мене влаштовує мій сетап бо я ні в що не граю майже тому хоч в мене є гроші я нічого іншого купляти не буду :lol:
це пост із разряда - зайшла людина на форум по іграм - написала що не збирається купляти комп бо ігри її не цікавлять (хоч вона і мьйонер)і вийшла
ну і до чого це тоді все? от навіщо ця людина зоходила і писала це нам
типу тримає нас в курсі? :laugh:

Відправлено через 45 секунд:
already_over: 07.11.2025 15:29 на правах оффтопа)
спойлер

зря, машину прям советую, лучшее приобретение в жизни после постройки дома. Открывает главную ачивку в жизни - чувство свободы, что ты можешь поехать куда хочешь (сейчас ахаха), и когда хочешь, не завися от автобусов, поездов и т.д.
хотя тоже думал будет стоять под окнами пылью покрываться, но нет. Даже опция поехать в магаз за вкусняшками которых рядом нет, и не тащить на себя рюкзак с едой - вау.
на машині від ТЦК також зручніше тікати :laugh:
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:32 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
dead_rat
Member

Повідомлення

спойлер

Я без проблем на веліку роблю 50-100 км круг з заїздом на каву
;)

По місту пробки, то щось авто не сильно допоможе. Може якщо куплю, то ввійду у смак, хто зна
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:33 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:12 3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
Так без сорому товсто накидувати треба вміти
Filabatya
Member

Повідомлення

А 2 мішка бульби поки по 11 ще, а метал в сусіда підрізати чи дрова в комунальщиків в вихідні зкомуніздити перед понеділком?
Авто тема, особливо зимою :up:
Vlaad13
Member

Повідомлення

7mindfields: 07.11.2025 15:32
Vlaad13: 07.11.2025 15:12 3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
Так без сорому товсто накидувати треба вміти
проблема 3070 була в тому що для 3070 вона була оверпрайз і оверкіл, а для 1440 їй вже невистачало рами, тому її покупка була досить спірним варіантом
dead_rat
Member

Повідомлення

Я от легко можу уявити, що людина має гроші, має якийсь час і натхнення на ігри, та при цьому не париться щоб усі повзунки вправо і 144 фпс
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 15:31
спойлер
;)

По місту пробки, то щось авто не сильно допоможе. Може якщо куплю, то ввійду у смак, хто зна
особливо круто їздити на велку у сніг або дощ
коли на вулиці -5 і купа снігу теж нормас
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:36
dead_rat: 07.11.2025 15:31
;)

Ти не повіриш, але я зимою теж нормально накатую :laugh:
Десь як раз до -5, бо нижче вже треба надто екіпіруватися, та й рідко воно холодніше.
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 15:36 Я от легко можу уявити, що людина має гроші, має якийсь час і натхнення на ігри, та при цьому не париться щоб усі повзунки вправо і 144 фпс
мені досить важко повірити в те що людині в 2025 році нормально грати на 3070
вона скоріше за все не грає взагалі - ну тоді звісно їй норм, не грати можно на будь чому

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
dead_rat: 07.11.2025 15:39
Десь як раз до -5, бо нижче вже треба надто екіпіруватися, та й рідко воно холодніше.
ніколи не розумів вас велосипедистів
влітку вся рожа в комахах і пилюці
взимку рожа червона від холоду
замість того щоб комфортно їхати на м'якій підвісці з клімат контролем та фільтрованним повітрям
при цьому ти можеш одягати будь що в будь яку пору року
але ладно у самурая немає цілі - тільки шлях
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:42 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
already_over
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 15:39
представляю это удобство чесать на 17 этаж с великом когда свет вырубают, зимой, когда снег в лицо летит. дворников то нет.
я бы и рад поверить что велик удобней, но это как самокат: слишком большой для квартиры, слишком маленький для комфортного перемещения.
vsx
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:18 чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина
спойлер
Screenshot_12.png
Vlaad13: 07.11.2025 15:18 до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
7600 я купил летом 23, arc b580 вышла несколько месяцев назад..
я на ней играл играл 2 года, мне было норм
насчет совета на форуме, тот факт что ты советуешь b580 уже достаточно говорит о твоей компетенции
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 15:41 ніколи не розумів вас велосипедистів
замість того щоб комфортно їхати на м'якій підвісці з клімат контролем та фільтрованним повітрям
Бачите як мало ви розумієте. А я от не розумію як в людини може відвисати пузо, чи в чому проблема пробігти 5 км :laugh:
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 15:44
Vlaad13: 07.11.2025 15:41 ніколи не розумів вас велосипедистів
Бачите як мало ви розумієте. А я от не розумію як в людини може відвисати пузо, чи в чому проблема пробігти 5 км :laugh:
в мене є авто але пуза немає - я важу 75 кг (при рості 177), періодично бігаю якщо гарна погода
взагалі зайва вага з'являється від поганої дієти, якщо ви не їсте усіляку гадость то і товстішати не будете, або просто їсти не прям багато - але для деяких це складно

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
vsx: 07.11.2025 15:43
Vlaad13: 07.11.2025 15:18 чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина
спойлер
Screenshot_12.png
Vlaad13: 07.11.2025 15:18 до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
7600 я купил летом 23, arc b580 вышла несколько месяцев назад..
я на ней играл играл 2 года, мне было норм
насчет совета на форуме, тот факт что ты советуешь b580 уже достаточно говорит о твоей компетенции
багато хто сміється з Маска і думає що він тупипий - хоч це зовсім не так, просто людина робить що хоче і йму без різниці скільки це для нього буде коштувати, також не забуває і заробляти, але ви думайте й далі що Маск міліардер тупий - а ось я розумний тому що купив 7600 бо 4060 вже була :lol:
і якщо вам без різниці яка у вас карта і в ігри ви не граєте - що ви тут робите?
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13
Звичайно Маск не тупий(був), він просто знаркоманився і поїхав кукухою, стілько-то хімії в себе вдихати
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Как хорошо что не стал ждать суперов а взял RTX5080 играть в Excel и Word :laugh:
Відповісти