GTA VI знову перенесли. Реліз тепер заплановано на листопад 2026-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
avuremybe
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити GTA VI знову перенесли. Реліз тепер заплановано на листопад 2026-го

Там від того рокстара лишилось приблизно те саме, що і від блізард.
А "рівень на який ви заслуговуєте" - це чергова онлайн-доїльня від тейк ту. :dontknow:
D_ad
Member

Повідомлення

Обличчя всіх менеджерів інших компаній, які попереносили релізи своїх компаній, щоб не конкурувати з ГТА-6 уявили собі? :rolleyes: :D
LynxyOne
Junior

Повідомлення

А хтось там казав що пісюн-star не такі і там все дуже чудово та не буде переносів.
stoned
Member

Повідомлення

По аналогії з пятіркою, під кінець життевого циклу карентгену вийде лоуполі 24кадри видання, через рік порт на некстген з 60кадрами, через ще рік-два й до пк доїде.
big_bang
Member

Повідомлення

хай ліпше переносять, як глючну фігню викидають у світ
Sashkotem
Member

Повідомлення

Вибачте хлопці але відбитки пальців на трубах для стриптизу вимагають додаткового часу
Technetium
Junior

Повідомлення

Sashkotem: 07.11.2025 09:49 Вибачте хлопці але відбитки пальців на трубах для стриптизу вимагають додаткового часу
Якщо то буде дійсно реалістично - воно того варте :gigi:
Lekrs
Member

Повідомлення

А вийде з релізом нового покоління консолей ;)
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Они 5 гта сколько переносили и рдр2 по несколько раз .. для них это норма уже , уверен что дата не окончательная.
avuremybe
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 07.11.2025 10:15 Они 5 гта сколько переносили и рдр2 по несколько раз .. для них это норма уже , уверен что дата не окончательная.
Дурна тактика насправді, об'являти про реліз за два-три роки до фактичного.
Багато людей загорається бажанням від таких новин, але проходить рік, два, ці новини продовжують мелькати і людині стає вже просто не цікаво. І на релізі вона навіть в ютубі цю гру не дивиться.
Дуже багато таких розповідей в інтернеті, були дослідження на цю тему, та я і сам в такому становищі кілька разів опинявся.
Dremjke
Member

Повідомлення

avuremybe: 07.11.2025 10:19Дурна тактика насправді, об'являти про реліз за два-три роки до фактичного.
Рокстари можуть собі це дозволити, бо реліз кожної нової GTA - це подія світового маштабу.
hohlid19
Member

Повідомлення

Все переносы ведут на ноябрь. Берут пример с наших живчиков
Геральт
Member

Повідомлення

Dremjke: 07.11.2025 10:23 Рокстари можуть собі це дозволити, бо реліз кожної нової GTA - це подія світового маштабу.
спойлер
Зображення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

avuremybe: 07.11.2025 10:19
VirusikZloy: 07.11.2025 10:15 Они 5 гта сколько переносили и рдр2 по несколько раз .. для них это норма уже , уверен что дата не окончательная.
Дурна тактика насправді, об'являти про реліз за два-три роки до фактичного.
Багато людей загорається бажанням від таких новин, але проходить рік, два, ці новини продовжують мелькати і людині стає вже просто не цікаво. І на релізі вона навіть в ютубі цю гру не дивиться.
Дуже багато таких розповідей в інтернеті, були дослідження на цю тему, та я і сам в такому становищі кілька разів опинявся.
так, це стосується інших студій, але Рокстар може дозволити себе переносити свої проекти спокійно.
proos
Member

Повідомлення

Очень надеюсь что моя 4070 к тому времени не сильно будет кашлять)
nochnik89
Member

Повідомлення

proos: 07.11.2025 11:44Очень надеюсь что моя 4070 к тому времени не сильно будет кашлять)
Там про пк даже никто и не говорил. Это для консольщиков перенесли, а про выход на пк ни слова ) Первый ред дед выпустили спустя 10 лет :rotate:
Я все же думаю что на пк выпустят, но основные сливки по началу соберут с консолей
Telcontar
Member

Повідомлення

proos: 07.11.2025 11:44 Очень надеюсь что моя 4070 к тому времени не сильно будет кашлять)
На ПК вона вийде мінімум через 1-1,5 роки після консольного релізу.
Sanya94
Member

Повідомлення

Це було майже очевидно. А весь цей час вони будуть добиватися стабільних 30 кадрів на основних консолях і щоб воно хоч якось працювало на series s. А хто хоче теорій змов, то майки викупили у рокстар собі 26й, так як мають грандіозні плани на наступний рік :laugh:
proos
Member

Повідомлення

nochnik89: 07.11.2025 11:50Первый ред дед
Ну в те времена вообще хоронили пк, а сейчас пк по прибыли иногда опережает соснольки)
AlexWest
Member

Повідомлення

Значить, на ПК в середині-кінці 2027, у ліпшому випадку. А за сист.вимоги я спокійний, бо її хочуть випустити на калькуляторі (закрсл. на Xbox Series S), отже там нормальне масштабування графіки буде.
Вирішили понтонутися по повній, тому й переносять. Щоби кожна целюлітна складка чи живіт правильно стискалися на морозі.
Відповісти