Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass
-
AlexWest
Member
Rapt0r, не знаю що то в вас за химера була, що не могла лавку перестрибнути. Зараз вони розумніші, хоч в мене так не тупили і на релізі. Вона настільки сильний мутант, що є окрема ачівка за те,що ти просто втечеш від неї живим. Гарно, коли під боком опиниться підходяща аномалія. Всі інші проти неї ну таке собі, навіть псевдогігант, особливо тепер, бо його порізали жорстко.
-
Rapt0r
Member
Вона й перестрибувала, а я перебігав на іншу сторонуAlexWest: ↑ 06.11.2025 16:27 Rapt0r, не знаю що то в вас за химера була, що не могла лавку перестрибнути. Зараз вони розумніші, хоч в мене так не тупили і на релізі. Вона настільки сильний мутант, що є окрема ачівка за те,що ти просто втечеш від неї живим. Гарно, коли під боком опиниться підходяща аномалія. Всі інші проти неї ну таке собі, навіть псевдогігант, особливо тепер, бо його порізали жорстко.
-
AlexWest
Member
Rapt0r, так вона ж стрибає настільки швидко, що кудись перебігти не встигнеш. Коротше, без гауски проти неї мене рятували тільки висоти, і то не всякі. Може, я чогось не допетрав, але проти неї всі інші – це просто тля – виношу спокійно, хоча псевдособака справді трохи часу жере, сходу не завжди винесеш.
-
Rapt0r
Member
Ладно вговорив, зайду я в той сталкер пошукаю химеруAlexWest: ↑ 06.11.2025 17:51 Rapt0r, так вона ж стрибає настільки швидко, що кудись перебігти не встигнеш. Коротше, без гауски проти неї мене рятували тільки висоти, і то не всякі. Може, я чогось не допетрав, але проти неї всі інші – це просто тля – виношу спокійно, хоча псевдособака справді трохи часу жере, сходу не завжди винесеш.
-
Барбарис
Member
AlexWest, грав з передзамовлення на ультімейті - зброя зі схронів Журналіста, в кожній сюжетній місії броня(ремонт та апгрейди не так і треба). Стріляю я добре, відповідно багато патронів не витрачав, користувався всім трофейним, а інше продавав. Для мене гроші проблемою не були.
Ачівка то за сюжетну химеру, типу з нею вперше там зустрівся. Хоча вони дійсно жорсткі.
Ачівка то за сюжетну химеру, типу з нею вперше там зустрівся. Хоча вони дійсно жорсткі.
-
AlexWest
Member
Барбарис, ачівка за будь-яку химеру, від якої ти втік до синього компаса. Перевірено.
-
Барбарис
Member
AlexWest, до якого синього компаса? Я бачив тільки за сюжетну дають(по проходженнях), бо мені так і не дали.
-
Rapt0r
Member
вибачаюсь за таку паузу, але зустрітись втрьох було складно (я, сталкер 2, і тьотя свєтаAlexWest: ↑ 06.11.2025 17:51 Rapt0r, так вона ж стрибає настільки швидко, що кудись перебігти не встигнеш. Коротше, без гауски проти неї мене рятували тільки висоти, і то не всякі. Може, я чогось не допетрав, але проти неї всі інші – це просто тля – виношу спокійно, хоча псевдособака справді трохи часу жере, сходу не завжди винесеш.
- спойлер
-
AlexWest
Member
Rapt0r, ну що можу сказати: подвійну дивну воду цьому пану.
Чи то я косо грав, чи то вони щось зробили з химерою після патчу на анімації мутантів – не знаю. Ще цікаво, чи можна так само затанцювати химеру з рогаткою в "Поклику Прип'яті". Це відео треба надіслати розробникам: щоб додали швидкості та розуму найсильнішому мутанту Зони і трохи збавили здоров'я, задля справедливості. А то виглядає
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Барбарис, синій компас означає, що ворогів поблизу немає. Скинули химеру з хвоста і ачівка ваша. Може, на початках вона лагала, як і деякі інші ачівки. Легше сказати що там не лагало.
Чи то я косо грав, чи то вони щось зробили з химерою після патчу на анімації мутантів – не знаю. Ще цікаво, чи можна так само затанцювати химеру з рогаткою в "Поклику Прип'яті". Це відео треба надіслати розробникам: щоб додали швидкості та розуму найсильнішому мутанту Зони і трохи збавили здоров'я, задля справедливості. А то виглядає
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Барбарис, синій компас означає, що ворогів поблизу немає. Скинули химеру з хвоста і ачівка ваша. Може, на початках вона лагала, як і деякі інші ачівки. Легше сказати що там не лагало.
-
Rapt0r
Member
За подвійну дивну воду дякую я оцінивAlexWest: ↑ 15.11.2025 07:35 Rapt0r, ну що можу сказати: подвійну дивну воду цьому пану.
-
Барбарис
Member
AlexWest, аааа. Настільки буквально? За химеру на Затоні, яка зараз стала квестовою точно не давали. За химеру в Рудому Лісі не давали теж.
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Rapt0r, дивно, у мене перестрибує. І коли не маю рпг чи гауса, то зазвичай з ними не зв'язуюсь.
Rapt0r, дивно, у мене перестрибує. І коли не маю рпг чи гауса, то зазвичай з ними не зв'язуюсь.
-
Rapt0r
Member
Вона тут лише раз перестрибнули але промахнулись, мабуть їй не вистачало місця, головне перед анімацією стрибка встигнути зреагувати, а з приводу ачівки я отримав якраз за химеру на болоті коли починався викид і довелось тікати і ховатись, саме в тому бою я никався в аномалію де висить скло, перезаряджався бінтувався і виходив махатись далі але постійно починався викид тому довелось втікти і за це я ще і ачівку отримавБарбарис: ↑ 15.11.2025 20:26 AlexWest, аааа. Настільки буквально? За химеру на Затоні, яка зараз стала квестовою точно не давали. За химеру в Рудому Лісі не давали теж.
P.S. я уже давненько не заходив у сталкер постійно на роботі, але якось так приємно було повернутись, не знаю чому але для мене це дуже атмосферна гра мені прямо вкайф було її проходити, і мабуть за це я отримав в нагороду всього декілька багів на відміну від інших
-
Барбарис
Member
Rapt0r, та в мене теж майже не було, але ачівки за химеру та підстрілену гранату так і не дали.
-
Rapt0r
Member
Жаль звісно, не знаю як так, я ачівку з гранатою за проходження не здобув, тому уже спеціально байтив варту на гранати і розстрілював з бізона, вийшло далеко не з першої спробиБарбарис: ↑ 15.11.2025 21:31 Rapt0r, та в мене теж майже не було, але ачівки за химеру та підстрілену гранату так і не дали.
-
nutman
Member
Читаю про скриптованный выборс в 2025, это прям трешак жесткий. Насколько низко опустились потребители, чтоб такое хавать в порядке вещей
-
AlexWest
Member
Барбарис, спробуй химеру на об'єкті "Дзеркало" – мені там дали ачівку, коли я від неї драпанув.
nutman, якби у грі були лише заскриптовані викиди – тоді так. Але зрежисувати його по сюжету в одному-двох моментах – це цілком нормальна річ, навіть потрібна.
nutman, якби у грі були лише заскриптовані викиди – тоді так. Але зрежисувати його по сюжету в одному-двох моментах – це цілком нормальна річ, навіть потрібна.
-
Барбарис
Member
AlexWest, на дзеркалі в мене навіть шансів вийти не було. Довелось витратити всі гранати, вбити стволи та підбирати по об'єкту.
А на подібних кадрів не звертай уваги, їм лиш би засрати.
-
Rapt0r
Member
Ахахах, ти колись чув про таку штуку як сюжетна лінія, так от там є заскриптовані моменти, і це якраз він і був. По сюжету я мав під самий викид знайти собі сховок де почнеться діалог із фаустомnutman: ↑ 16.11.2025 00:13 Читаю про скриптованный выборс в 2025, это прям трешак жесткий. Насколько низко опустились потребители, чтоб такое хавать в порядке вещей
Відправлено через 2 години 34 хвилини 38 секунд:
Дай вгадаю, на дзеркалі химера закрила собою двері і не давали вийтиБарбарис: ↑ 16.11.2025 08:27 AlexWest, на дзеркалі в мене навіть шансів вийти не було. Довелось витратити всі гранати, вбити стволи та підбирати по об'єкту.![]()
-
Барбарис
Member
Rapt0r, та ні, багу не було - двері не закрила, але швидко добігла та атакувала, як тільки виходиш. Відповідно її лише вбити можна було.
-
Rapt0r
Member
Потрібно було робити "run forest run" причому без оглядкиБарбарис: ↑ 16.11.2025 14:42 Rapt0r, та ні, багу не було - двері не закрила, але швидко добігла та атакувала, як тільки виходиш. Відповідно її лише вбити можна було.