підпиляв, стали
- спойлер

вага двох акумів - 65.5гр
вага брусочків з нержавійки
(вже попіляних
) - 233.5гр
тобто + 168 гр до ваги, плюс нержавійка єстессна інакше (позитивніше) впливає на звук
- спойлер

загальна вага клавіатури з алю плейтом після проведеної модифікації склала 2138гр, що для цього форм-фактору вельми солідно
- спойлер

дарма квертікейс не продають для нео такого кіту, адже мінімум зусиль, а результат помітний. не думаю, що велика частина юзерів будуть експериментувати як оце я і пиляти SS-брусочки від іншої клавіатури, щоб вони туди влізли
Відправлено через 21 хвилину 35 секунд:
оце сижу зараз з цим ерго, і на диво покращився звучок, маю вам сказати. це у мене в ньому зараз стоять hmx sonja HC на алю плейті лише з тонким кейс фоамом (на дні корпусу). я робив сабжевий гетто-мод більше по фану просто, а навіть така ніби дрібниця дала приємний результат. прикол
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
ну і також з моїх сьогоднішніх розваг)
пані та панове, розміллмаксшена ПЦБ:
- спойлер

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
це 1.2мм хайнівська h87nu СЕМ-3 пцб, хочу запаяти якісь лонгполл-світчі на неї і подивитись що буде на глейрі або ф1, на біасі та ф2 навряд цікаво буде, а от з глейром та ф1 може і спрацювати. взагалі сем3 пцб з лонгполлами прикольно працює, зрізає оцю різкість їхню трохи, яка мені нині не дуже подобається. і виходить трохи більш втамоване звучання, інколи досить гарне, як на мій смак. але залежить, офк і від світча і від плейта і від кейса само собою, треба пробувати і дивитись що вийде, не супер ізі і універсальна історія
Відправлено через 6 хвилин 13 секунд:
а, ну і якщо у когось виникне питання, навіщо ж розміллмаксшувати пцб і викидати баксів 75, то суть в тому, що світчі, які я хочу запаяти на неї мають тонкі пластикові ноги і вони недостатньо добре тримаються в міллмаксшеній пцбшці: звучок страждає, відчуття збитості немає, фігня короче. до того ж, цей конфіг має потужно флексити з пластиковим плейтом, для цього 1.2мм сем3 пцб взагалі і існують, а коли немає міцної зв'язки яку дає пайка ефект вже не той. такі діла)