Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
_VlaD_
Member

Повідомлення

lividum: 05.11.2025 17:48 ну він там йому теж шось показував, якісь тести чи що. але як можна вірити навіть тесту що показують тобі онлайн, коли ти не знаєш який саме проц в нього встановлений під час тесту. Це ж не відяха і подібне
А що відяха?
Припустимо, що у мене 10 однакових відях. Одна робоча та 9 неробочіх.
Знімаю відео з робочою. Видно там сирійник і т.д. Кабель від відяхи до монітору. От вона.
Потім міняю просто бекплейт разом з серійником з неробочою картою та відправляю.
Ти на пошті бачиш серійник і вважаєш що саме ця карта була в тесті. А от ні.
А я знімаю наступний відос на робочій карті з наступним серійником.
Серійники наче ще якось переклеювати можуть.
Тобто, якщо захочуть намахати, то можуть обмазатись відосами з усіх боків та намахають.

Отправлено спустя 20 минут 22 секунды:
От у мене була ситуація. Чувак каже - зніми відео. Щоб було видно серійник карти, шнури до монітора і т.д.
Я кажу що не маю наміру тим займатись, бо то треба в компі карту міняти, драйвери переставляти і т.д.
А він пише що я "кидок" і що він ті карти по сто штук на місяць продає. Акула відеокарточного бізнесу.
А я такий думаю собі. От хотів би я тебе намахати, то намахав би таку акулу бізнесу на раз-два. Коротше, вирішив не мати з ним справ.
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: 05.11.2025 17:02
vovse: 05.11.2025 16:42 так там все було зрозуміло ще до отримання, після цих слів в накладній
Зображення
Ну так і що? Я б теж не дозволив перевіряти.
Працівники під час огляду не стоять над душею, а обслуговують наступних клієнтів.
Ти відправляєш робочій проц.
Чувак починає там якісь перевірки та повертає свій неробочій проц замсть твого робочого.
Проц - це не та річ яку можна дозволяти перевіряти. Поміняти місцями робочий та неробочий ставши так щоб на камеру не було того видно - як два пальці.
А тебе щоб хтось питав?) Те що там написано не обов'язково для виконання.
Він міг там нічого не писати, або перевірка тільки з оператором. Але ні, він себе спалив ще до отримання.

Вивчай правила як подібне відправляється і ніхто нічого не підмінить. :-/
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: 05.11.2025 19:34 Вивчай правила як подібне відправляється і ніхто нічого не підмінить. :-/
Правила - то добре.
Але якщо наложка та я маю право ознайомитись з товаром, то оператор просто обслуговує наступного клієнта. А я можу дірку в коробці зробити, витрахати її та відправити назад. Бо саме так працює наша пошта.
Хто там був, той підтвердить.
Більше того, на деяких відділеннях кабінки є.
Тобто, тобі певернеться товар і ти будеш думати що там манна каша пролилась.
А насправді - ні.
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: 05.11.2025 19:41
vovse: 05.11.2025 19:34 Вивчай правила як подібне відправляється і ніхто нічого не підмінить. :-/
Правила - то добре.
Але якщо наложка та я маю право ознайомитись з товаром, то оператор просто обслуговує наступного клієнта. А я можу дірку в коробці зробити, витрахати її та відправити назад. Бо саме так працює наша пошта.
Хто там був, той підтвердить.
Більше того, на деяких відділеннях кабінки є.
Тобто, тобі певернеться товар і ти будеш думати що там мана каша пролилась.
А насправді - ні.
А як таке можливо якщо в накладній зафіксовано фото товару і його серійний номер?
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: 05.11.2025 19:50 А як таке можливо якщо в накладній зафіксовано фото товару і його серійний номер?
Так я ж кажу.
Серійник переклеюється.
Тобто, тест тобі на з серійником. Потім той серійник ліплять на неробочу карту або міняють з бекплейтом.
Якщо ти не зрозумів про що мова, то не рекомендую щось взагалі купувати. Бо ти дуже наївний.
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: 05.11.2025 19:54
vovse: 05.11.2025 19:50 А як таке можливо якщо в накладній зафіксовано фото товару і його серійний номер?
Так я ж кажу.
Серійник переклеюється.
Тобто, тест тобі на з серійником. Потім той серійник ліплять на неробочу карту або міняють з бекплейтом.
Якщо ти не зрозумів про що мова, то не рекомендую щось взагалі купувати. Бо ти дуже наївний.
:lol: так це називається маразм. ну заклеюй значить серійник.
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: 05.11.2025 20:04 :lol: так це називається маразм. ну заклеюй значить серійник.
Ти по ходу не зрозумів про що мова.
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: 05.11.2025 20:11
vovse: 05.11.2025 20:04 :lol: так це називається маразм. ну заклеюй значить серійник.
Ти по ходу не зрозумів про що мова.
Я все прекрасно зрозумів, заклей частину серійника на відео. Чи вони будуть наносити серійник під твій для підміни прямо на пошті?))
daesz
Member

Повідомлення

vovse: 05.11.2025 21:30Чи вони будуть наносити серійник під твій для підміни прямо на пошті?))
Взяв не робочу ВК > відкрутив з неї бекплейт > прикрутив на робочу > прогнав на робочій з бекплейтом із НЕ РОБОЧОЇ тести із записом відео > відкрутив від робочої бекплейт (той що З НЕ РОБОЧОЇ) та прикрутив назад на не робочу > відправив поштою НЕ РОБОЧУ з її рідним бекплейтом. Ніби не потребує великого брейнпаверу, але схоже не все так однозначно.
спойлер
:facepalm:
Ektalion
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Вже не паляться :laugh:
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: 05.11.2025 21:30Я все прекрасно зрозумів, заклей частину серійника на відео.
Ти нічого не зрозумів.
У мене були дві карти у яких лише остання цифра відрізняється.
Тобто, вони з конвеєра зійшли одна за одною.
От я заклею останні цифри та втюхаю тобі неробочу карту.
Тобто, ти взагалі не зрозумів про що мова.
Не кажучи про те що бекплейт можна міняти чі серійники переклеювати.
Геральт
Member

Повідомлення

Ektalion: 06.11.2025 13:01
спойлер
Зображення
Вже не паляться :laugh:
Треба настворювати акаунтів, хай час тікає. Років через 5 продати. Доставки/рейтинг самі собі наб'ють :D
олег Л
Junior

Повідомлення

Крашенный 7800х3д
Вкладення
Скриншот 07-11-2025 19.06.10.png
Ektalion
Member

Повідомлення

олег Л: 07.11.2025 19:07 Крашенный 7800х3д
І? Рега листопад, ціна надто фантастична, нуль відгуків, на цьому можна закінчувати бе зфоток.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ektalion: 07.11.2025 19:10І? Рега листопад, ціна надто фантастична, нуль відгуків, на цьому можна закінчувати бе зфоток.
підтримую
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: 06.11.2025 13:07
vovse: 05.11.2025 21:30Я все прекрасно зрозумів, заклей частину серійника на відео.
Ти нічого не зрозумів.
У мене були дві карти у яких лише остання цифра відрізняється.
Тобто, вони з конвеєра зійшли одна за одною.
От я заклею останні цифри та втюхаю тобі неробочу карту.
Тобто, ти взагалі не зрозумів про що мова.
Не кажучи про те що бекплейт можна міняти чі серійники переклеювати.
А причому тут це коли розмова про підміну твого товару на пошті?
daesz
Member

Повідомлення

олег Л
Ektalion
Hotspur
особливо доставляє "перейшов на r9", купив проц для ігор і вирішив що крутити сінебенчі замало потужності :lol:
Asuser
Member

Повідомлення

Продаю акум до мобільного. Це якийсь кидок?
спойлер
Screenshot_2025-11-12-21-45-29-483-edit_ua.slando.jpg
Screenshot_2025-11-12-21-48-27-882-edit_ua.slando.jpg
Пише з акаунту з 0 кількістю ОЛХ доставок/оцінок, який зареганий в листопаді 25 року. Відправка в Польщу - звернув увагу що реально активно по замовчуванню при увімкненій ОЛХ доставці.
Востаннє редагувалось 12.11.2025 21:58 користувачем Asuser, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

Asuser: 12.11.2025 21:50Це якийсь кидок?
напиши в ОЛХ хай скажуть може покупець дійсно в польщі сидить
DEVES
Member

Повідомлення

Мне вот интересно нафига заказывать что-то и не забирать + морозиться.
При попытке позвонить покупаке, звонок практически моментально отключается (блеклист?)

Заказало одно тело midi-клаву, ОЛХ доставка укрпоштой с оплатой в отделении, посылка лежит уже 5 день. Печально, что на укрпоште автовозврат после 7 дней, а не 5.

Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
P.S. Отправлял новой почтой в Польшу Apple Magic Keyboard с укр гравировкой, правда обычной доставкой с полной предоплатой. Тогда еще небыло акционной олх доставки.
Відповісти