Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

vsx: 03.11.2025 16:40 Vlaad13
слился
все ще не бачу підтвердження від Геральта
саме він основна ціль нашої зеленої місії, видерти людину з червоних пазурів та перевести на зелену сторону сили
а ви так - комплектом йдете просто, не той ранг
man1242
Member

Повідомлення

Коли ютуб знаэ що хочу :super:
спойлер
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Гайз, есть ли смысл сейчас переходить с 3070ti на 6900XT?) Играю на 4к тв в сингл плеерные игры которые в основном на UE5(Alan Wake 2, Silent Hill 2 и т.д.). Юзаю мониторинг VRAM что бы подстроить настройки под 8GB VRAM :gigi: и под стабильные 60 ФПС в загруженных сценах. Разрешение либо 2к либо 4к с DLSS 4. Нужен взгляд со стороны. Ибо FSR 3 в quality хуже чем DLSS4 в Performance, так что придется играть в нативе :gigi: . Выиграю ли я с переходом на 6900XT в нынешних реалиях, если не учитывать 16GB на борту? По цене кстати переход где то в 0$ выйдет))) Не кидайте тапками, нужен просто взгляд со стороны))) Остальное железо у меня в профиле)
Геральт
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 04.11.2025 14:15 Гайз, есть ли смысл сейчас переходить с 3070ti на 6900XT?) Играю на 4к тв в сингл плеерные игры которые в основном на UE5(Alan Wake 2, Silent Hill 2 и т.д.). Юзаю мониторинг VRAM что бы подстроить настройки под 8GB VRAM :gigi: и под стабильные 60 ФПС в загруженных сценах. Разрешение либо 2к либо 4к с DLSS 4. Нужен взгляд со стороны. Ибо FSR 3 в quality хуже чем DLSS4 в Performance, так что придется играть в нативе :gigi: . Выиграю ли я с переходом на 6900XT в нынешних реалиях, если не учитывать 16GB на борту? По цене кстати переход где то в 0$ выйдет))) Не кидайте тапками, нужен просто взгляд со стороны))) Остальное железо у меня в профиле)
В AW2 на 6900 мав 60 в лісі і 70+ в місті. Без променів, в нативному QHD. А так, то ясно що 6900 потужніша. Генератор ще є. 4к не підкажу.
Nouriel
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
в любому випадку фпс більше буде, і пам'яті більше для 4к.
Yurius
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 04.11.2025 14:15Гайз, есть ли смысл сейчас переходить с 3070ti на 6900XT?)
Пошукай 7800хт на ЛОХе з залишковою гарантією бувають варіанти по 16-17к , або 9060хт нову за 18. А на мертвяка 6900хт не рекомендую, лише якщо хтось його продає тис за 12.
FirstTDM
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 04.11.2025 14:15Гайз, есть ли смысл сейчас переходить с 3070ti на 6900XT?)
Нет. Нет никакого смысла с учетом, цитирую: "Играю на тв в сингл плеерные игры которые в основном на UE5"
Геральт: 04.11.2025 16:13Разрешение либо 2к либо 4к с DLSS 4
Ну вот и надо держаться обеими руками за DLSS 4 - и причем тут 6900XT? :)
Nouriel
Member

Повідомлення

Yurius: 04.11.2025 17:20Пошукай 7800хт на ЛОХе з залишковою гарантією бувають варіанти по 16-17к
нема таких, може одна де проскочила, я вже місяць моніторю
Yurius: 04.11.2025 17:20або 9060хт нову
так це шило на мило, ще й доплачувати, там фпса майже не прибавиться
Yurius: 04.11.2025 17:20А на мертвяка 6900хт не рекомендую, лише якщо хтось його продає тис за 12.
так він же написав шо переход в 0$ виходить. як ти продасиш 3070ті за 18к ? хіба влад купить :laugh:
Vlaad13
Member

Повідомлення

4к гейминг, бессмысленный и беспощадный

Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
Nouriel: 04.11.2025 18:02 так він же написав шо переход в 0$ виходить. як ти продасиш 3070ті за 18к ? хіба влад купить :laugh:
Я не куплю і там де зараз знаходиться камрад Лохи наче немає.
А взагалі для 4к треба щось по типу 9070хт або 5070ті
І то це як бюджетний варіант
vsx
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 04.11.2025 14:15 Гайз, есть ли смысл сейчас переходить с 3070ti на 6900XT?) Играю на 4к тв в сингл плеерные игры которые в основном на UE5(Alan Wake 2, Silent Hill 2 и т.д.). Юзаю мониторинг VRAM что бы подстроить настройки под 8GB VRAM :gigi: и под стабильные 60 ФПС в загруженных сценах. Разрешение либо 2к либо 4к с DLSS 4. Нужен взгляд со стороны. Ибо FSR 3 в quality хуже чем DLSS4 в Performance, так что придется играть в нативе :gigi: . Выиграю ли я с переходом на 6900XT в нынешних реалиях, если не учитывать 16GB на борту? По цене кстати переход где то в 0$ выйдет))) Не кидайте тапками, нужен просто взгляд со стороны))) Остальное железо у меня в профиле)
Ну если переход обойдется бесплатно, конечно есть смысл. 6900ХТ карта уровня 3090, сами подумайте, тем более если играете на выс. разрешениях. Насчет апскейлера, АМД обещают до конца года выпустить FSR Redstone, так что за бортом не останетесь. А пока можно и с XeSS поиграть в 4К.
анти__бот
Member

Повідомлення

Вітаю панове :super:
якщо когось цікавить міні пк тема а саме Відеокарта ASUS GeForce RTX 5060 LP BRK OC Edition можу зробити фото що там в середині, бо я по коли шукав геть нічого не знайшов
А і скажіть може це десь в якійсь спец темі викласти і чи є така у нас?
daesz
Member

Повідомлення

анти__бот
там в інно3д, доречі, також LPшка вийшла, але вам, схоже, вже не актуано :D
https://videocardz.com/newz/inno3d-laun ... three-fans
анти__бот
Member

Повідомлення

daesz: 04.11.2025 22:41вже не актуано
Ага :gigi:
Доречі я ще не мав ЛП відеокарти, вона триндець яка маленька :rotate:
GreenMile
Member

Повідомлення

Ну, якщо обмін задарма, то чого ні, в сирій продуктивності 6900хт буде краще, плюс врами більше, але все одно в 4к будете юзати ФСР. Але не думаю, що ви прямо настільки там різницю побачите.
Тут хіба що питання походження цієї 6900хт, бо можна поміняти шило на мило і влетіти.
alumem
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Это случайно не у тех самых менял с олх вы хотите взять?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

GreenMile: 04.11.2025 23:24Тут хіба що питання походження цієї 6900хт, бо можна поміняти шило на мило і влетіти.
Уже забрал(прямо к дому подвезли), видно что использовалась дома для игр, да грязная, в пыли, в чем то еще :gigi: , надо будет продувать и чистить и мыть просто всю, но заводская пломба и по Хот спот в стресс тестах и играх выше 81 градуса не было(и это я еще не обслуживал). Исполнение MSI Gaming X TRIO. По цене кстати 250$. По фпс проверил Alan Wake 2 на мониторе 1080р, 83 фпс на высоких в нативе, на 3070ti(в стоке) было 61 фпс. А вот когда подрубил тв, и начал тестить в более высоких разрешениях, Alan Wake 2 отказался работать, черный экран а потом помехи как на телевизоре старом черно белые и так по кругу. Остальные игры работают отлично на тв, кроме Alan Wake 2 :lol: Особенности Radeon... Как же я скучал :laugh: Надо будет крутить Адреналин, либо то драйвер майский "старый"
alumem
Увы нет, у меня тут другие площадки ;)
Podolyanin
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Якщо карта в хорошому стані, то це чудова покупка за такі гроші :super:, 6700XT зараз продають приблизно за таку ціну (не знаю тільки кому вони потрібні за цей прайс).
Yurius
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 05.11.2025 12:11Исполнение MSI Gaming X TRIO. По цене кстати 250$.
Гарно у вас в Норвегії ,це не на ціни наших перекупів\бізнесменів дивитися, де за ці гроші 6700хт :D
NIKOLAY-Forum
Junior

Повідомлення

панове, хто в темі, я працюю архітектором, раніше рендерив лише процом ,за допомогою corona render , але потрібна швидкість ,і corona йде на задній план,
перейшов на D5 render , на роботі стоїть відносно бюджетна затичка 3060 , але на великих проектах вона гальмує, вилітає,
оновлювати карту в конторі в якій я працюю, ніхто не буде, бо виживаємо під час війни .
То ж вирішив взяти якусь карту але для свого домашнього компа, яка буде ліпшою за 3060 саме для D5 render , ігри я не граю, наразі стоїть 1050 ti на 4 GB, і звісно через таку карту, нічого не інсталюється із сучасних двіжків, що взяти собі), в той час, коли грошей обмаль, а візуалку потрібно робити, ту саму 3060 брати не хочу,
окрім того нажаль щодо карт AMD є повно обмежень в двіжку D5 render , то ж в розпачі і розгубленності що взяти в бюджеті до 32К?
Є обмеження мабуть по блоку живлення, в мене XFX XTR 750 , і там на відео йде 6+2 pin
Vlaad13
Member

Повідомлення

NIKOLAY-Forum: 05.11.2025 17:59 панове, хто в темі, я працюю архітектором, раніше рендерив лише процом ,за допомогою corona render , але потрібна швидкість ,і corona йде на задній план,
перейшов на D5 render , на роботі стоїть відносно бюджетна затичка 3060 , але на великих проектах вона гальмує, вилітає,
оновлювати карту в конторі в якій я працюю, ніхто не буде, бо виживаємо під час війни .
То ж вирішив взяти якусь карту але для свого домашнього компа, яка буде ліпшою за 3060 саме для D5 render , ігри я не граю, наразі стоїть 1050 ti на 4 GB, і звісно через таку карту, нічого не інсталюється із сучасних двіжків, що взяти собі), в той час, коли грошей обмаль, а візуалку потрібно робити, ту саму 3060 брати не хочу,
окрім того нажаль щодо карт AMD є повно обмежень в двіжку D5 render , то ж в розпачі і розгубленності що взяти в бюджеті до 32К?
Є обмеження мабуть по блоку живлення, в мене XFX XTR 750 , і там на відео йде 6+2 pin
під таку задачу ідеально виглядає 5070 супер на 18 гіг яка виходить на початку наступного року і якщо є можливість краще її дочекатися
якщо можливості немає то тут вибір без вибору або 5060ті на 16 гіг або 5070 на 12 гіг
Відповісти