Nintendo продала вже понад 10 мільйонів консолей Switch 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
анти__бот
Member

Повідомлення

Хотілось би бачити олед на свіч 2
_Andrik_
Member

Повідомлення

kairo: 04.11.2025 14:54
_Andrik_: 04.11.2025 13:37то і консолі закинув до шафи .
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
Ви сумніваєтесь в успішності свіча?)
Ні в якому разі , просто делікатно висловив своє "фе" до цієї поробки . Я просто не розумію за рахунок чого така популярність враховуючи ціну , ціну на ігри , батарейку рівня steam deck, відверто не зручну конструкцію ( для великої руки). :shuffle:

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
Grava: 04.11.2025 13:54
_Andrik_: 04.11.2025 13:52звичайних робітників
Ну от я звичайний слюсар а свіч є :D
Я звичайний далекобійник, маю Steam deck олед , і навіть жодного сценарію не можу уявити чим нінтендо краще . :dontknow:
1234waltz
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 20:52 Я звичайний далекобійник, маю Steam deck олед , і навіть жодного сценарію не можу уявити чим нінтендо краще . :dontknow:
Ексклюзиви, їх є у Нінтендо.
По справжньому оптимізовані порти, достатньо CP2077 порівняти на деку та Світч 2, а потім звернути увагу, що у всьому кращий порт на пів години більше в автономному режимі можна грати.
DLSS, звісно "старих фср вистачить всім", але будемо об'єктивними - пристойна якість на "не ДЛСС", це остання версія XeSS та ФСР 4, які поки є в дууууже обмеженій кількості ігор, без танців з бубном.
Простіше кажучи - тим кому треба, ті знають. Особисто мені цікаво тільки коли вони Lite версію випустять, бо перший lite сич це скарб.
Kyro
Member

Повідомлення

Nehrk: 04.11.2025 16:54 В СэШэА обычные работники из USPS(жена) на свитчах по 700 часов в диаблах имеют и тот ПК с сосони у них с инцелами ассоциируется :gigi: xbox внатуре ни у кого нет ну и земля стекловатой
Успешные люди с активной социальной жизнью шото там асоциируют. :lol:
Nehrk
Member

Повідомлення

Kyro фреймрейты эти ваши нердовщина внатуре:)
Відповісти