Новини
Останні статті і огляди
Nintendo продала вже понад 10 мільйонів консолей Switch 2
-
Mainkoon
Member
Пропоную обговорити Nintendo продала вже понад 10 мільйонів консолей Switch 2
Ще на першу купа всього непройденого. Чекаю на 2 ревізію/лайт.
Ще на першу купа всього непройденого. Чекаю на 2 ревізію/лайт.
-
_Andrik_
Member
Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
А після того як тому малому зібрав ПК ,то і консолі закинув до шафи
.
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має
Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
А після того як тому малому зібрав ПК ,то і консолі закинув до шафи
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має
-
maxud_b
Member
Аналогічно. Ще й маю сумнів, що купили, а не відвантажено до рітейлерів...
-
doc-oc
Member
В моём окружении все играют именно на консолях, хотя и у всех есть вполне современные ПК. Сычи первые есть тоже у многих_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:37 Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
А після того як тому малому зібрав ПК ,то і консолі закинув до шафи.
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину маєХіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
За вторыми пока бегут только преданные фанаты, а их очень много! Сыч 2 бьёт все рекорды продаж
-
Lekrs
Member
10 лямів маріо боїв. Чув, як купуєш світч, вусики відростають, не залежно від статі. 
-
SmileKnight
Member
0_0_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:37 Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину маєХіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
В мене в брата вона! І чим же дичина?
Кіберпанк йде, хогвартс чудово грається (особливо через докстаніцію - до телевізора), кронос вон новий, елденрінг, атсасіни, стар варсіки, відьмак 3, рєзіки нові всі там є, борда нова виходить на початку 2026. Там дофіга ігор ще нових заплановано на 2026.
Там купа ігор і кросс плей є, тому вважаю норм портативка.
-
_Andrik_
Member
doc-oc
Ну мабуть кола абсолютно різні, я маю звичайних робітників та кілька підприємців , а ви напевно коло задротів , програмістів та ще когось пов'язаних з офісною роботою .
Ну мабуть кола абсолютно різні, я маю звичайних робітників та кілька підприємців , а ви напевно коло задротів , програмістів та ще когось пов'язаних з офісною роботою .
-
Grava
Member
Ну от я звичайний слюсар а свіч є_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:52звичайних робітників
-
Prescott
Member
Плюс, ни одного знакомого с сычём нет, компы да, пс5 да.maxud_b: ↑ 04.11.2025 13:40Аналогічно.
-
IronWithin
Member
Кіберпанк запускається, і це одразу «+», правда хто ця людина яка буде проходити гру яку хвалять за візуал - на мінімалках індустрії з 7-inch незрозуміло, і так про все окрім маріо і зельди можна сказати, ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок, хоча воно й вміє його запускати!SmileKnight: ↑ 04.11.2025 13:480_0_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:37 Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину маєХіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
Кіберпанк йде, хогвартс чудово грається (особливо через докстаніцію - до телевізора), кронос вон новий, елденрінг, атсасіни, стар варсіки, відьмак 3, рєзіки нові всі там є, борда нова виходить на початку 2026. Там дофіга ігор ще нових заплановано на 2026.![]()
Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
Досить ображати цілі пласти людей, тим більше до яких doc-oc відношення не має_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:52 doc-oc
-
Grava
Member
Ви в графон граєте? Якщо пристрій не видає 4к 120гц це ще не значить що на ньому неможливо грати.IronWithin: ↑ 04.11.2025 13:58ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок
Upd: в кіберпанку взагалі було пофіг на графон, від сюжету кайфонув
-
SmileKnight
Member
Відразу видно хто не бачив як грають на свічі2 в кіберпук та хогвартс. А так чисто для галочки написати і піти далі.IronWithin: ↑ 04.11.2025 14:01Кіберпанк запускається, і це одразу «+», правда хто ця людина яка буде проходити гру яку хвалять за візуал - на мінімалках індустрії з 7-inch незрозуміло, і так про все окрім маріо і зельди можна сказати, ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок, хоча воно й вміє його запускати!SmileKnight: ↑ 04.11.2025 13:48
0_0
Кіберпанк йде, хогвартс чудово грається (особливо через докстаніцію - до телевізора), кронос вон новий, елденрінг, атсасіни, стар варсіки, відьмак 3, рєзіки нові всі там є, борда нова виходить на початку 2026. Там дофіга ігор ще нових заплановано на 2026.![]()
Там доречі нормальна картинка в іграх
-
Voozy
Member
Не удивляйтесь. В Америке, например, - полно manchildren, которые в Зельду и Марио Ворлд играют. На людях, даже.
Для меня - это детская приставка, хоть на ней и можно увидеть сисяндры в Киберпанке. Слабоватая по железу, к тому же...
Для меня - это детская приставка, хоть на ней и можно увидеть сисяндры в Киберпанке. Слабоватая по железу, к тому же...
-
kairo
Member
Ви сумніваєтесь в успішності свіча?)_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:37то і консолі закинув до шафи .
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
-
SaxOFFoN
Member
_Andrik_
В моїй бульбашці навпаки, в основному або "ігрові імпотенти" що маючи й топові пк майже нічого на них не запускають, або люди які ніколи й не були відвертими геймерами. Але от на подібній "дичині" й ті й інші розважаються із задоволенням
В моїй бульбашці навпаки, в основному або "ігрові імпотенти" що маючи й топові пк майже нічого на них не запускають, або люди які ніколи й не були відвертими геймерами. Але от на подібній "дичині" й ті й інші розважаються із задоволенням
-
Mainkoon
Member
Я поєдную і ПК і сич. На сичі граю в те, на що б не витрачав час на ПК і навпаки - на ПК щось наворочене-графонисте. Вже добрих 15+ на сичі пройшов, приємно залягти на диван і побігати в якісь платформери.
-
Tetronga
Member
Так дітям якраз і не надто цікаві Маріва, якщо їх з дитинства не привчати до цього. Діти скоріше підуть в гта 5 кс2 доту і подібне грати, ніж в Маріо_Andrik_: ↑ 04.11.2025 13:37 Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
А після того як тому малому зібрав ПК ,то і консолі закинув до шафи.
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину маєХіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
-
XXXshadyXXX
Member
Не знаю вот, валяется дома свитч 1й, поигрываю в зельду перед сном пару раз в неделю. Уже год поигрываю
. Больше сценария использования я найти не могу для себя.
-
1234waltz
Member
Чергова блискуча перемога Нінтендо на ноутбуками в хендлед форматі
П.С. По Україні міряти продажі та розповсюдженість Сича це щось з чимось.
П.С. По Україні міряти продажі та розповсюдженість Сича це щось з чимось.
-
Nehrk
Member
В СэШэА обычные работники из USPS(жена) на свитчах по 700 часов в диаблах имеют и тот ПК с сосони у них с инцелами ассоциируется
xbox внатуре ни у кого нет ну и земля стекловатой