Новини
Останні статті і огляди
Продажі шутера Arc Raiders у Steam перевищили півтора мільйона копій за перші три дні
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Продажі шутера Arc Raiders у Steam перевищили півтора мільйона копій за перші три дні
Досить не погано, як для такої гри.
-
Enjthesilence
Member
Ембарки суттєво модифікували рушій під себе, від люмена відмовились, замість нього промені нвідії rtgi, також без «наніту» в цій грі.
Ще цікавий момент, як тренували поведінку роботів за допомогою ШІ. Як вони маневрують у просторі і реагують на влучання - це прям кайф, такого потрібно більше в іграх.
З мінусів - занадто дружелюбне комюніті, так. Відчуваю себе погано, коли в соло-режимі вбиваю інших гравців, вони всі юзають проксіміті войс і хочуть тімапитись
в паті такого нема, там майже завжди мʼясо
Ще цікавий момент, як тренували поведінку роботів за допомогою ШІ. Як вони маневрують у просторі і реагують на влучання - це прям кайф, такого потрібно більше в іграх.
З мінусів - занадто дружелюбне комюніті, так. Відчуваю себе погано, коли в соло-режимі вбиваю інших гравців, вони всі юзають проксіміті войс і хочуть тімапитись
-
Usagi
Member
Жиза, безліч разів тімився, особливо перед виходом. І завжди з недовірою з своїм доісвідом евак шутерів. Але дійсно більшість чесно тімляться. Але на мапі блу гейт такого значно менше. Карта мишей з снайперками без мораліEnjthesilence: ↑ 04.11.2025 12:19 З мінусів - занадто дружелюбне комюніті, так. Відчуваю себе погано, коли в соло-режимі вбиваю інших гравців, вони всі юзають проксіміті войс і хочуть тімапитисьв паті такого нема, там майже завжди мʼясо
-
taras_cs
Member
Вони ж розробляли під поточне залізо, а треба - під майбутнє, якого ще не існує - з нанітами та люменамиEnjthesilence: ↑ 04.11.2025 12:19Ембарки суттєво модифікували рушій під себе, від люмена відмовились, замість нього промені нвідії rtgi, також без «наніту» в цій грі.
<режим іронії OFF>
-
Grava
Member
Ага. "Донт шут, ам френдлі" - відвернувся і ггEnjthesilence: ↑ 04.11.2025 12:19вони всі юзають проксіміті войс і хочуть тімапитись
Ніколи не грав у ігри цього жанру, вирішив спробувати і гра дуже сподобалася. Дуо + рандом гралося чудово, багів не зустрічав, фпс стабільний. Ще і ціна чудова на фоні інших
-
n6407
Member
от прямоты рук, во многих сферах, многое зависит 
-
Earanak
Member
Я вообще не припоминаю игр где был бы RTXGI в UE5, у нас в сфере CGI это всегда была ветка UE5 под всякое не-игровое, или не-реалтаймовое. А тут в игру решили запихнуть и вроде даже ничо так. Если кто не в курсе, у Нвидии есть отдельный билд UE5 с интеграцией своих наработок, которых нету в обычной версии UE5. Но я чет не припоминаю когда бы в реальных популярных проектах юзали бы версию от Нвидии. Она часто отставала от обычной версии UE5, и будто бы в некоторых моментах немного иначе развивалась. Там всякое 'свое', каустика, директ освещение, GI/AO свой, денойзер фирменный, в общем свои штуки. Ну а в обычный UE5 че там можно прикрутить, без боли, ну разве что DLAA/DLSS/FG.
-
Sashr
Member
Поки гра подобається, але я вже відчуваю що воно трохи нудне, якщо грати френдлі соло.
Бігаю, роблю тупорилі квести «принеси-подай» та збираю бомжацький лут для апгрейдів.
Відчуваю, що скоро я стану піратом і буду відстрілювати усе живе і не металеве.
Бігаю, роблю тупорилі квести «принеси-подай» та збираю бомжацький лут для апгрейдів.
Відчуваю, що скоро я стану піратом і буду відстрілювати усе живе і не металеве.
-
Grava
Member
Так ніхто не забороняє. В паті взагалі питання про "френдлі" не підіймали, усі ворогиSashr: ↑ 04.11.2025 14:10буду відстрілювати усе живе і не металеве.
-
VovaII
Member
Так що, цікава штуцка? А коли плануєте зібратись в паті, щоби точно нікого не брати і цікаво було?
-
MultiTAB
Member
Так это ты меня вальнул когда я вышел проверить новую ружбайку?Відчуваю себе погано, коли в соло-режимі вбиваю інших гравців
Нифига, меня пару раз подбирали к себе в тимуВ паті взагалі питання про "френдлі"
-
STARL1GHT
Member
Цікаво послухати, як для якої гри? В технічному плані дуже достойна реалізація(за винятком нечастих проблем з реєстрацією влучань), сюжет нібито також притомний, гемплейно звичайно є над чим працювати, але також не сказати що всрато все. Тому, як для якої гри?Lekrs: ↑ 04.11.2025 12:09 Пропоную обговорити Продажі шутера Arc Raiders у Steam перевищили півтора мільйона копій за перші три дні
-
Afit
Member
Бо розуміють, що вороги роботи)) А людей залишилось не багато. Хоча й в реальному світі все одно один одного і далі вбивали би. Навіть перед загрозою зникненняEnjthesilence: ↑ 04.11.2025 12:19 Ембарки суттєво модифікували рушій під себе, від люмена відмовились, замість нього промені нвідії rtgi, також без «наніту» в цій грі.
З мінусів - занадто дружелюбне комюніті, так. Відчуваю себе погано, коли в соло-режимі вбиваю інших гравців, вони всі юзають проксіміті войс і хочуть тімапитисьв паті такого нема, там майже завжди мʼясо
-
Telcontar
Member
А шо ви хочете почути від місцевого генератора беззмістовних повідомлень з 1-5 слів?STARL1GHT: ↑ 04.11.2025 16:22 Цікаво послухати, як для якої гри? В технічному плані дуже достойна реалізація(за винятком нечастих проблем з реєстрацією влучань), сюжет нібито також притомний, гемплейно звичайно є над чим працювати, але також не сказати що всрато все. Тому, як для якої гри?![]()
-
daesz
Member
Подивився вчора поперемінно на стрімах у шрауда та сайкогоста хвилин 30 і вимкнув, якась туфта.STARL1GHT: ↑ 04.11.2025 16:22Цікаво послухати, як для якої гри? В технічному плані дуже достойна реалізація(за винятком нечастих проблем з реєстрацією влучань), сюжет нібито також притомний, гемплейно звичайно є над чим працювати, але також не сказати що всрато все. Тому, як для якої гри?
-
Vpupkin
Member
Це шутер чи грінділка у цифри з нескінченним покращенням всього нісвіті заради циферок і покращень?
-
Afit
Member
Шутеро-грінділка) Але приємно пограти. Хоча я би зацінив її ще більше якби вона була від першої особи, або хочаби як в PUBG було входження в прицілVpupkin: ↑ 04.11.2025 22:13 Це шутер чи грінділка у цифри з нескінченним покращенням всього нісвіті заради циферок і покращень?