Новини
Останні статті і огляди
AMD запевнила, що продовжить випускати оновлення драйверів для Radeon RX 5000 і RX 6000
-
vsx
Member
AMD запевнила, що продовжить випускати оновлення драйверів для Radeon RX 5000 і RX 6000
Чем эта новость отличается от
https://www.overclockers.ua/ua/news/amd ... et-driven/ ?
И все равно сейчас в тебе все продолжат хоронить амд. У нас все стабильно.
Чем эта новость отличается от
https://www.overclockers.ua/ua/news/amd ... et-driven/ ?
И все равно сейчас в тебе все продолжат хоронить амд. У нас все стабильно.
-
Jarme
Junior
Загалом все було очікувано. Старіші відеокарти отримуватимуть тільки важливі оновлення раз в квартал/два
-
unique-neon
Member
Власне сказано те саме, що в тій новині яка і викликала потік негодованія 
-
Devijack
Member
unique-neon
Нє ну там було сказано що вони припиняють оновлення оптимізацій під нові ігри, тобто забивають на існування геймерів без нових карт, а тут про розділення на окремі драйвери для новіх та старих рдна і ніяких припинень підтримок. Вже інша справа. Типо мені не в кайф качати зайві 500мб з ліками для хвороб непотрібних мені карт. Але відчуваю виходити вони будуть значно рідше.
Нє ну там було сказано що вони припиняють оновлення оптимізацій під нові ігри, тобто забивають на існування геймерів без нових карт, а тут про розділення на окремі драйвери для новіх та старих рдна і ніяких припинень підтримок. Вже інша справа. Типо мені не в кайф качати зайві 500мб з ліками для хвороб непотрібних мені карт. Але відчуваю виходити вони будуть значно рідше.
-
unique-neon
Member
Devijack
Та вони ж наче прямо не кажуть, що будуть оптимізації. Навпаки, ми тут пиляєм rdna4 і щоб випадково не поламати rdna2, та і взагалі не морочитись цим питанням в нових драйверах, ось будуть старі опитимізовані дрова окремо під rdna2.
Я особисто нічого проти і не маю. Я не вірю, що вони там ще видоять якийсь суттєвий потенціал зі старих rdna, що ще не дістали. Є суппорт впринципі і гарно, будуть драйвери на умовну win 12.
Між словом хохма. От у мене є rdna 4 дискретка і rdna 2 у сучасному проці. Якщо я не відключаю інтеграшку, то тепер як - мені два пакети драйверів ставити
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Є і інші приклади не підтримки старішого заліза. Просто хайпу не набрало. Наприклад маю 8700g та 8945hs. В обидвох однакова інтеграшка, але другий вийшов пізніше. Так ось - 8700g hags не підтримує, а 8945hs підтримує. Якщо пам'ять не зраджує, то при відносно однакових налаштуваннях пам'яті 8945hs в одній з ігор видавав трохи більше fps'ів.
Отправлено спустя 19 минут 45 секунд:
Та вони ж наче прямо не кажуть, що будуть оптимізації. Навпаки, ми тут пиляєм rdna4 і щоб випадково не поламати rdna2, та і взагалі не морочитись цим питанням в нових драйверах, ось будуть старі опитимізовані дрова окремо під rdna2.
Я особисто нічого проти і не маю. Я не вірю, що вони там ще видоять якийсь суттєвий потенціал зі старих rdna, що ще не дістали. Є суппорт впринципі і гарно, будуть драйвери на умовну win 12.
Між словом хохма. От у мене є rdna 4 дискретка і rdna 2 у сучасному проці. Якщо я не відключаю інтеграшку, то тепер як - мені два пакети драйверів ставити
Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
Є і інші приклади не підтримки старішого заліза. Просто хайпу не набрало. Наприклад маю 8700g та 8945hs. В обидвох однакова інтеграшка, але другий вийшов пізніше. Так ось - 8700g hags не підтримує, а 8945hs підтримує. Якщо пам'ять не зраджує, то при відносно однакових налаштуваннях пам'яті 8945hs в одній з ігор видавав трохи більше fps'ів.
Отправлено спустя 19 минут 45 секунд:
-
Enjthesilence
Member
-
erkins007
Member
Защита от новых технологий это шедеврально. Такое только АМДшники могли схавать и одобритьводночас захищаючи графічні процесори попереднього покоління від швидких змін, призначених для новіших архітектур
-
Dobivatel
Member
Відіграли, але репутацію вже підмочено. 
-
yurius_r
Member
Треба більше кіпішу, щоб почали випускати знови драйвери починаючи із 2хх серії карт
. А то Fury та Vega залишилися без драйверів. Та й Powercolor Devil 13 dual також кинули на призволяще.
-
avtoelectrik
Member
цю фобію треба лікувати у психіатраerkins007: ↑ 03.11.2025 15:36Защита от новых технологий это шедеврально. Такое только АМДшники могли схавать и одобритьводночас захищаючи графічні процесори попереднього покоління від швидких змін, призначених для новіших архітектур
-
bez5dva
Member
амд видеокарты не должны раскрываться быстрее положенногоerkins007: ↑ 03.11.2025 15:36Защита от новых технологий это шедеврально. Такое только АМДшники могли схавать и одобритьводночас захищаючи графічні процесори попереднього покоління від швидких змін, призначених для новіших архітектур
-
Rabbitultra
Member
Пізно пити боржомі, вже обістралися. Довіри стало ще менше
А гірше як завжди користувачам, бо зелені ще більше украплять позиції. Дякуємо амд
А гірше як завжди користувачам, бо зелені ще більше украплять позиції. Дякуємо амд
-
Voozy
Member
"Что ж ты, фраер, сдал назад?" - как поют на роиссе.
-
erkins007
Member
А звідки ви знаєте як там "поют"?Voozy: ↑ 04.11.2025 10:48 "Что ж ты, фраер, сдал назад?" - как поют на роиссе.
Цього на перевірку на підвал...
-
Voozy
Member
erkins007