Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

vladka767: 21.10.2025 08:41
Vader: 22.08.2025 16:18 Боже,купил это поделие 2042 за 70 гр..
а де його купити за 70 грн. ?)
В Стім на розпродажах продають з -95% всі старі Батлфілди
Rhizone
Member

Повідомлення

man1242
Member

Повідомлення

Хвастайте в кого як вийшло приборкати графік фрейм тайму у бф6 ?) Я особисто тільки отримав трохи стабільності це лише вімкнути ігровий режим + вимкнути фул скрін оптимізацію віндовс з фул скрін модом у грі. Всеодно присутні піки на графіку та малий мінімальний фпс :weep:
marvin1111
Member

Повідомлення

man1242: 29.10.2025 13:02 Хвастайте в кого як вийшло приборкати графік фрейм тайму у бф6 ?) Я особисто тільки отримав трохи стабільності це лише вімкнути ігровий режим + вимкнути фул скрін оптимізацію віндовс з фул скрін модом у грі. Всеодно присутні піки на графіку та малий мінімальний фпс :weep:
Может проц не вывозит? Какие настройки графики стоят?
У себя просадок не замечал, все настройки на high, текстуры и фильтрация на ультра. Только режим оконный без рамок поставил, на фул скрине при alt+tab 2 раза вылетела игра.
Vader
Member

Повідомлення

У меня тоже все ок,просадок не замечаю.Настройки,тоже,близко к максимальным,по своим преоритетам..
Grava
Member

Повідомлення

Що я можу сказати про протиповітріні засоби у бф - стріляв весь раунд з slm-93a, жодного влучання :laugh: З рпг краще виходить. :lol:
vladka767
Member

Повідомлення

Кто расскажет нещарящему что из себя представляет BF Redsec ? Это чисто BF6 но в формате королевской битвы ? Графон, разрушаемость, оружие, и т.п. то же самое ?
destructX
Member

Повідомлення

vladka767: 03.11.2025 13:37 Кто расскажет нещарящему что из себя представляет BF Redsec ? Это чисто BF6 но в формате королевской битвы ? Графон, разрушаемость, оружие, и т.п. то же самое ?
саме так
ну ще й режим gauntlet в комплекті
Vader
Member

Повідомлення

У меня такое ощущение,что в команде противника,во время катки,присутствует ИИ :gigi: Я замечал не раз,бывают такие моменты,что четко втихаря обошел кучу противника,но какае то мразь,видит спиной,и резко реагирует на тебя,причем в самый неожиданный момент..Молнеиносная реакция,как буд то знал,что ты сейчас там будешь :think: Я начал это замечать..Или параноя уже на старости рокив :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

Vader: 03.11.2025 14:02 У меня такое ощущение,что в команде противника,во время катки,присутствует ИИ :gigi: Я замечал не раз,бывают такие моменты,что четко втихаря обошел кучу противника,но какае то мразь,видит спиной,и резко реагирует на тебя,причем в самый неожиданный момент..Молнеиносная реакция,как буд то знал,что ты сейчас там будешь :think: Я начал это замечать..Или параноя уже на старости рокив :gigi:
Жиза :laugh: Це старческа чітер-параноя, все нормально :lol:
marvin1111
Member

Повідомлення

Vader: 03.11.2025 14:02 У меня такое ощущение,что в команде противника,во время катки,присутствует ИИ :gigi: Я замечал не раз,бывают такие моменты,что четко втихаря обошел кучу противника,но какае то мразь,видит спиной,и резко реагирует на тебя,причем в самый неожиданный момент..Молнеиносная реакция,как буд то знал,что ты сейчас там будешь :think: Я начал это замечать..Или параноя уже на старости рокив :gigi:
В игре столько причин почему ты можешь появится у него на мини карте, что я даже не знаю с чего начать :D
Vader
Member

Повідомлення

destructX
:up: :shuffle: :jump: :jump:

Отправлено спустя 52 секунды:
Не ребята..Старею))Нема былой хватки как в Бателтоадс :lol:
marvin1111
Member

Повідомлення

Возраст тоже играет роль, помню на релизе бф3 мне казался жутко медлительным, а игроки в основном казуалы, можно было играть все время рискуя и заканчивать катку с высоким КД. В бф6 чувствую себя середнячком, а сейчас приболел и понимаю что просто не успеваю за темпом игры :lol: :lamer:

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Это я про конквест :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

Доречі, gauntlet сподобався, на відміну від бр своїм стаком тут хоча б цікаво
bes
Member

Повідомлення

Чуть украинского контента
Снимок экрана 2025-11-05 155502.jpg
спойлер
photo_2025-11-05_15-48-08.jpg
photo_2025-11-05_15-48-08 (2).jpg
photo_2025-11-05_15-48-09 (2).jpg
photo_2025-11-05_15-48-09.jpg
marvin1111
Member

Повідомлення

Сегодня вышла обнова с картой.
При пуске катки с новой картой игра вылетает.
Слетели настройки управления.
Батлфилд никогда не меняется :facepalm:

Отправлено спустя 1 час 38 минут 43 секунды:
На карте Blackwell Fields тоже вылет, на остальных вроде нормально. Игра в EA app, пробовал восстановить данные игры - без разницы.
У всех вылетает?
КурткаБейн
Member

Повідомлення

Нічого не вилітало.
Нова карта - красива, але для режиму Conquest це УГ.
marvin1111
Member

Повідомлення

КурткаБейн: 18.11.2025 23:20 Нічого не вилітало.
Нова карта - красива, але для режиму Conquest це УГ.
спасибо, буду перекачивать :facepalm:
dimon2277
Member

Повідомлення

marvin1111: 18.11.2025 18:48 Сегодня вышла обнова с картой.
При пуске катки с новой картой игра вылетает.
Слетели настройки управления.
Батлфилд никогда не меняется :facepalm:

Отправлено спустя 1 час 38 минут 43 секунды:
На карте Blackwell Fields тоже вылет, на остальных вроде нормально. Игра в EA app, пробовал восстановить данные игры - без разницы.
У всех вылетает?
вчора побігав години 3-4, вильотів 0, навіть стабільніше трішки стала чи шо
а ось керування так, злетіло
Volodya811
Member

Повідомлення

Просили написати відгук щодо батлроялю БФ 6. Мої висновки:

1. Після виходу батлроялю БФ6 в просту гру не заходжу взагалі. Проста стандарта БФ6 - взагалі не цікава. Не той рівень емоцій.
2. Батлрояль вийшов кращим, ніж це було у БФ5 "Вогневий шторм". Кращий у всіх аспектах - від карти і до зброї та гаджетів.
3. Людей багато і це радує! Це дозволяє робити сортування гравців за рівнем гри.
4. Грати в БФ6 "батлрояль" простіше, ніж у БФ5 "Вогневий шторм". В попередній версії все було заточено на гру "кланом" і зіграність бійців та тактика вирішувала все. У БФ6 карта така, що танки так уже не "рулять", артилерія ЗНАЧНО слабша, удар ракетою - взагалі ПШИК. Вирулити наприкінці гри за рахунок танку (ів) або наявності артилерії та ракет, як це було у БФ5 "Вогневий шторм" уже не виходить. Якщо в БФ5 удар артелерію гарантовано "зносив" противника з позицій (треба було тікати), то в БФ6 можна просто "пересидіти" з мінімальними втратами броні і дуже рідкими прямими влучаннями. Удар артелерію по танку в БФ5 призводив то того, що танк приходилося просто "кидати" - він просто не встигав виїхати з під удару. В БФ6 - танку на артилерію взагалі пофіг (шкода незначна). Удар ракетою в БФ6 ще смішніше, ніж артилерією - взагалі можна ігнорувати і з будинку не виходити, тим більше на міні карті видно, куди цілить ракета. Достатньо відійти 5-10 метрів в бік. В БФ5 удар ракетою - це гарантований "даун" на певній площі.
5. Такі гаджети, як безпілотник та сканер у розвідника - супер! Я граю лише розвідником. Зараз - це топовий клас в БФ6 "Батлрояль". На жаль, дробовики слабенькі та димові гранати сильно порізані. Але, й так є помітна перевага. Рашерів зустрічати за стіною/дверима, дивлячись на дані сканера на міні карті - це пісня! )))
6. Грати є з ким. Я з кланами майже не граю. Просто заходжу з рандомами. Багато норм бійців. З кланами "пахати" треба і багато нервувати, а з норм рандомами - спокійніше і веселіше.
РЕКОМЕНДУЮ! :up:
Відповісти