Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
Єдина мобільна гра, яку я не грав заради сюжету була swgoh. Його там просто немає, геймплейно він був цікавий. Але через кількість рутини та жадібність ЕА дропнув (ну точніше вже 3 рази :D ). А так - якщо сторі сміття, то я дропаю зразу, бо геймплей в більшості чих гача ігор настільки схожий між собою, що зазвичай є альтернатива з кращою історією та +- таким же геймплеєм.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.11.2025 07:36Де в першому ж повідомленні написано "fraud claims" не самими АК чи взагалі компаніями пов'язаними із ними, а кимось "лєвим".
От щоб цього не було(бо є прямий публічний письмовий дозвіл від правовласника, яким можна ткнути ютуб) і потрібно відмовлятись від сторонніх лейблів.
І це не хтось "лєвий", а боти юридичних компаній, які наймаються лейблами для "захисту" своїх прав. Скаму теж вистачає, але якщо подивитись тупо на статистику, тотальна більшість - якраз такі боти.
З музикою Хойо таких приколів немає. У Куро досі є приколи з ПГР(вангард), з ВуВою ж, де вони вже самі виступають "лейблом", все в цілому ок, крім пари сторонніх треків. Бо є прямий, оформлений, письмовий дозвіл "для всіх". Музичний лейбл же такого дати не може.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.11.2025 07:52От щоб цього не було(бо є прямий публічний письмовий дозвіл від правовласника, яким можна ткнути ютуб) і потрібно відмовлятись від сторонніх лейблів.
Це проблема ютубу, а не АК чи ХГ. Дуже дуже давно юзав трек із https://filmstro.com/ (то був гайд на проходження одного із івентів в уже згаданому swgoh) і мені прилетів страйк від взагалі якоїсь лєвої компанії (при тому філмспро - роялті фрі). Подав апеляцію, через день чи 2 зняли.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.11.2025 07:47бо геймплей в більшості чих гача ігор настільки схожий між собою
От тут ви ні разу не праві. Ігромеханічно всі "великі" дуже якісно пропрацьовані. Проблема в балансі скейлів, котрі крутять на догоду гачаскладовій. До самих механік в кожній окремій грі немає питань. Навіть покроковий ХСР, ще перед самим Амфореусом був здатен на багато(коли паверкріпати пішли вже не цифрами, а механіками). Сушан драйверить Марч7 в зеркалі без сустейна в ПвП, як тобі таке Ілоне?

Отправлено спустя 4 минуты 20 секунд:
daesz: 01.11.2025 08:02Це проблема ютубу
Ти не можеш змінити Ютуб. Нема альтернативи. Тому це проблема Грифів. Це як столики без зонтиків в кафешці, і казати, що винна погода, а не кафешка. Хойо і Куро "зонтики" поставили.
daesz: 01.11.2025 08:02Подав апеляцію, через день чи 2 зняли.
Без офіційного роялті фрі, відкривали би спір і чекали би місяць(боти не відповідають). А за місяць контент вже "тухне". Ніякому блогеру такі радості не потрібні.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.11.2025 08:08Ніякому блогеру такі радості не потрібні.
Знову ж таки - проблема була 5 років тому і її "пофіксили" відразу.
Та й проблема була таки зі сторони yt, через лупхоли в їхніх "правилах".
daesz
Member

Повідомлення

Всцикаюсь з цієї Труфельки :lol:
https://streamable.com/w8ij5j
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.11.2025 19:32Всцикаюсь з цієї Труфельки :lol:
https://streamable.com/w8ij5j
Це що за пародія на ВуВу?(Реально саме на вуву, прямим текстом посилає на івент-риболовлю з Фібі).
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.11.2025 21:14Це що за пародія на ВуВу?(Реально саме на вуву, прямим текстом посилає на івент-риболовлю з Фібі).
Це DNA, як мені вже підказали в гільдгфл2 дискорді - така анімація у всіх лолі :D
спойлер
Зображення
Емоджі з посту :
Зображення
Востаннє редагувалось 01.11.2025 21:26 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Raynor
Member

Повідомлення

А я от в жодну з гача ігор не граю заради сюжету, тому що по перше в кожній гачі сюжет неймовірно затянутий, через те що розробники хочуть випускати гру роками і тому подають вам цей сюжет по пів чайної ложечки за патч, але кожного разу до цієї чайної ложечки додають ще 5 літрів води, ну щоб ви сюжетні квести проходили годинами, витрачаючи час на діалоги умовної паймон, а по друге закидують сюжет філлерами з новими персонажами яких намагаються вам продати, чесно кажучи я не знаю як таке може комусь подобатись, якщо вже хочеться якогось сюжету, то не краще подивитись якісь аніме чи серіали, чи взагалі почитати ранобе?

daesz
Поки що ДНА викликає в мене більше негативу чим позитиву, геймплейно відчувається як якийсь тему варфрейм, управління не чітке та незграбне в порівнянні з тим же варфреймом, про паркур взагалі промовчу, він ледве працює, графічний стиль посередній, саундтрек... розробники мабуть хотіли щоб гравці засинали під час гри, тому і звучить всюди ця повільна депресивна музика, та і в цілому видно що гра виглядає як ще одна гача, але її впопихах намагались переробити в щось інше, проте не сильно вийшло.
daesz
Member

Повідомлення

Raynor: 01.11.2025 21:26а по друге закидують сюжет філлерами з новими персонажами яких намагаються вам продати
Це найбільше прокляття гач. Причина по якій я люблю гача ігри (чи просто гріндилки) таж сама по якій я надаю перевагу серіалам замість фільмів - коли вони закінчились, ти хочеш "більше", а "більше" немає. Серіалу може вистачити на декілька тижнів/місяців (поки передивишся всі сезони), а потім через рік чи скільки там вийде новий сезон і позитивні враження на цьому не закінчатся. Теж саме з іграми, ти ніби вклав у них час, а через 40 годин в них більше нема що робити і тобі прикро розставатись зі своїм персонажем.
Raynor: 01.11.2025 21:26Поки що ДНА викликає в мене більше негативу чим позитиву, геймплейно відчувається як якийсь тему варфрейм
Так він таким і є, це тупо один до одного ВФ.
Raynor: 01.11.2025 21:26управління не чітке та незграбне в порівнянні з тим же варфреймом
Карабкання по стінах ну дуже ущербне якесь, ще інколи персонаж застряє "об сходинку", бісить це жахливо, але окрім цього ніби дуже добре відчувається.
Raynor: 01.11.2025 21:26саундтрек
Під час фарм стейджів там доволі драйвова музика, і є ніби декілька різних композицій які міняються кожну хвилю (якщо це стейдж який має декілька хвиль/безкінечний).

Мені історія зайшла, поки що краще за хойослоуп. Та й сама історія дуже депресивна, тому музика в оупен ворлді ніби підходить.
lewerlin
Member

Повідомлення

Raynor: 01.11.2025 21:26А я от в жодну з гача ігор не граю заради сюжету, тому що по перше в кожній гачі сюжет неймовірно затянутий, через те що розробники хочуть випускати гру роками і тому подають вам цей сюжет по пів чайної ложечки за патч, але кожного разу до цієї чайної ложечки додають ще 5 літрів води, ну щоб ви сюжетні квести проходили годинами, витрачаючи час на діалоги умовної паймон, а по друге закидують сюжет філлерами з новими персонажами яких намагаються вам продати, чесно кажучи я не знаю як таке може комусь подобатись, якщо вже хочеться якогось сюжету, то не краще подивитись якісь аніме чи серіали, чи взагалі почитати ранобе?
Воно далеко не однорідне. Вирішальне значення має режисура і робота акторів, сам сценарій при цьому може бути і простим.
В Геншині перші патчі було ще не геть погано, вже потім пішло "на репіті в статупорі слухаємо паймон"(статупор -статика+ступор), тут хто завгодно проблюється(хоча я неілюзорно знаю кілька людей, котрі з цього кайфують).
В ХСР якість, до амфореуса, була не рівномірна, але була. Були натяки і на режисуру, і актори щось старались, а не просто читали текст. Вже можна виділяти яскраві моменти. А потім амфореус...
В Зенлессі прикольна сюжетка(котру я ще пам'ятаю). Прямо хотілось скіпнути бойовку і подивитись кінчик. не знаю як зараз, але від початку це сильна сторона гри, не знаю, як можна на неї гнати.
ВуВа на старті була +-як ХСР, арка Фірмаменту - річ в собі, а от вже 1.3... ну це не гача, це рівень касової мелодрами. Реально вгадуй з двома титульними акторами і підривай прокат. Я так підозрюю, що Куро на аутсорсі когось з голлівуду стибрили. Арки Авінолеума і Фролової - топове таке ААА, решта просто норм ААА, цей патч - щось амфореус стайл, так на здачу зроблено, це жесть(там ніхто з Хойо часом не перейшов?). Хоча по періодичності, десь наступний, післянаступний патч має бути щось непогане. Не буде - індикатор, що Куро перетворились на Хойо №2.

До речі
https://endfield.gryphline.com/activity ... Mzk0NTc0NA
:gigi:
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Де ви були вчора, я приєднався до рандомів і в гачапоні, і на skport :(
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Почав грати в Chaos Zero Nightmare. Початок сюжету схожий на NIKKE, на Punishing: Gray Raven і навіть на Snowbreak: Containment Zone.
Судячи по гайду на рероли, мабуть вони щось поміняли в грі. В гайді на prydwen написано, що ролити можна вже після розділу 1-2. Мені дозволило ролити тільки після 1-4. І кількість круток також менша, ніж в гайді на prydwen і гайді на ютубі від Volkin Gacha. Схоже, що деякі нагороди з пошти потрібно було забрати відразу, інакше вони видаляються. У Volkin Gacha на ютубі 34 стандартних крутки, а у мене після 1-4 тільки 24 стандартних крутки, що вистачило на три тенпула в банер новачка. За три тенпула я не отримав звідти нікого. Ще є 2700 кристалів для івентового банеру, купити за них стандартні крутки? Загалом схоже, що цей аккаунт – сміття. Мабуть треба ролити відразу стандартний банер, а не банер новачка, і якщо за ці 20 круток нікого не отримав зі стандартного банеру – реролити аккаунт.

Відправлено через 11 хвилин 44 секунди:
daesz: 22.10.2025 22:46Дабл з бегінер банера на другій 20ці, та 2 з 30 пулів на стандарті.
Ви стандарт крутили за кристали чи на старті гри можна було отримати 50 стандартних круток?
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
на рахунок кількості гача пулів не підкажу, мені здається вистачало тільки на 3 також, а потім за кешбек докупляв в магазині до четверної десятки. Але я ролив тільки стандарт, бо в бегінера персонажа всерівно отримаєш.
Kirakishou: 01.11.2025 23:27Ви стандарт крутили за кристали чи на старті гри можна було отримати 50 стандартних круток?
Так, вкинув перших 1.5к чи скільки там в стандарт + бегінер на цьому аці. Бачив на реддіті купу дабл/тріпл пулів з десятки, мб щось із рейтами у них офф :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Навіть не знаю, чи варто заморочуватися з реролом. Через STOVE це також можна зробити. Там хоч аккаунт і прив’язаний, але можна видалити сервер. Я б хотів Халіпе та Рін, мені їх сейю та дизайн подобаються. Хоча я вже маю Амір, а вона мені що по дизайну, що сейю просто найкраща. Вони не дарма подарували її просто так, бо знають, що у неї одна із найкращих сейю і тільки заради неї люди завантажать гру.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
Рін дуже сильна імхо, та й геймплейно мені гона подобається. Я ще "методом тику" оприділив, що дату зі стов акаунту можна видалити з гри (delete account), через +-36 годин вона зникне із акаунту стову і тоді гостьовий можна буде до нього приєднати. Якщо ви реролите через емулятор (синхронізація декількох інстансів на гостьових аках) - то виходить доволі швидко (бо зараз можна реролити 6-8-10 аків, залежить скільки ПК нормально тягне, на ВК нагрузки майже немає від емуляторів). Якщо реролити 1 акк - то я б реролив в ПК клієнті.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Кинув кристали в банер початківця, за 50 круток отримав Люка. Видалив аккаунт, бо це явно нещасливий аккаунт, який буде скамити. Завтра спробую ще, але тепер буду кидати в стандарт.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
я крутив стандартний 20-30круток, якщо хтось за ці крутки попадався - я крутив бегінер (в основному хотів раннього персонажа на ньому), скажу що за десь 100-120 реролів (6 інстансів) дабл мені попадався десь 1-2 рази на рерол, тому думаю шанс має бути поганий :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я вчора перед сном ще раз спробував, у мене на рерол пішло десь 20-25 хвилин. Хоча перший раз, як читав сюжет, то грав десь біля двох годин, бо ще й читав підказки та іншу інформацію. Другий раз я кинув 50 круток в стандарт і взагалі нікого не отримав. Зрозумів, що це може бути довго, хотів встановити LDPlayer, як ви говорили, і реролити відразу хоча б шість аккаунтів, але мій антивірус матюкається на цей емулятор. Я загуглив і про нього різні відгуки пишуть, тому не впевнений, що хочу встановлювати його на свою систему. Ви його в пісочниці запускали?
Хоча якщо чесно, я думаю, що не гратиму в цю гру. Хоч мені початок сюжету сподобався і намальовано все дуже гарно, але я й так вже граю в дві корейські пнг-гачі постійно, а в ще одну іноді заходжу. В цю я б теж грав не кожен день. Мене вона насамперед зацікавила Амір та її сейю. Тому і просто Амір мене влаштовує. Але і залишати той аккаунт з одним куном за 50 круток я не захотів. Думаю, на другому реролі мені теж треба було кидати в банер початківця, а не в стандарт. Судячи з усього, отримати ранній дроп в стандарті не так вже й швидко. Спробую ще рерольнути і якщо буде не кун, то мабуть не буду заморочуватися.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 02.11.2025 06:10Я вчора перед сном ще раз спробував, у мене на рерол пішло десь 20-25 хвилин.
В мене останні рани займали по 17-18хв, але це без часу потраченого на самі крутки в банері, час на ресет акка та перезавантаження гри та без серфу по менюшкам щоб за кешбек докупити крутки, з цим десь в районі 23хв виходили. Фрі тіп : скіпайте турни на файті із босом (на обидвох), тупо не граючи карти, скрипт поп-апає на 3 турні в не залежності від того що робиш в перших 2 :)
Kirakishou: 02.11.2025 06:10Зрозумів, що це може бути довго, хотів встановити LDPlayer, як ви говорили, і реролити відразу хоча б шість аккаунтів, але мій антивірус матюкається на цей емулятор.
В мене теж саме було, довелось вимкнути бітдефендер на сутку :D Там дуже багато рекламного барахла.
Kirakishou: 02.11.2025 06:10Хоча якщо чесно, я думаю, що не гратиму в цю гру. Хоч мені початок сюжету сподобався і намальовано все дуже гарно, але я й так вже граю в дві корейські пнг-гачі постійно, а в ще одну іноді заходжу.
Я також не думаю, що гратиму. Мені сторі не зайшла. В ДНА і сторі краща, і геймплейно мені подобається погріндити :shuffle:
Відповісти