Згадки топового графічного процесора Intel Battlemage виявлено у файлах драйвера

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Magnum
Junior

Повідомлення

Брєд. Китайське лайно купують лише дурні.
Востаннє редагувалось 01.11.2025 23:29 користувачем Magnum, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.11.2025 23:14Це твої особисті проблеми. Так і скажи, що тобі релігія не дозволяє взяти нове, більше подобається доношувати те що вже викинули на смітник
Бо це тупа брехня. За 13 років, навіть самі надійні авто будуть потребувати ремонту, а ти розповідаєш, що якась вонюча Черрі(я не перебільшую, я буквально вікна відкривав в авто, так сильно пластик в ній смердів) за тринадцять років "окрім бампера і розхідників НІЧОГО не мінялось". Ну це брехня розрахована на людей, які автомобілі на картинках бачили.
За форд фьюжн зі звалища - на порядок краще. Розповідає так наче в салоні його взяв :lol:
В мене Прадо з салону, яке вартує, як десяток тих Черрі. І я з свого досвіду можу сказати, що Ф'южн з США за 14к із пробігом в 140к, це вдале придбання за топову комплектацію. Я би на китайському мотлоху типу Черрі не їздив, навіть, якби мені доплачували.
Scoffer
Member

Повідомлення

Magnum
Мені пофіг що ви там собі думаєте. У мене є ця автівка і мені є з чим порівняти. А у вас немає, зато експертно віщаєте. Нормальна машина з нормальним обслуговуванням не ламається просто по приколу.

Відправлено через 41 секунду:
kairo
Ага, так ти ще й ботоводик виявляється. Спалився :lol: З одного акка балаболити недостатньо?)
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer
Ти з теми не зіскакуй, за 13 років на Черрі в нього нічого крім розходників не змінювалось))
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
Так, у мене чері, з однією р, до речі, і так, нічого не замінювалось. Тому що машина нормальна, а не твоє хламидло зі звалища.
І потім такі персонажі розповідають які ж класні битки. Тільки ремонтувати постійно щоб це гівно не розвалилось прямо на ходу, а так класні. :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.11.2025 23:30Так, у мене чері, з однією р, до речі, і так, нічого не замінювалось.
Мені невідомо ні одного авто, де за 13 років, нічого крім розхідників не змінювалось. Хіба воно з моменту придбання гнило в гаражі. Тому продовжуй.
спойлер
Screenshot 2025-11-01 233441.png
Взагалі, треба було написати, що в твоїй Чері, навіть розхідники за ці роки не зносились, настільки випереджає китайський автопром весь світ :lol:
Filabatya
Member

Повідомлення

Авто це перш за все безпека! Берем вас обох садим в ваші відра і в лобову на середній швидкості. Ставлю на биток битий в зад :lol:
Без оффтопу звичайно)
Їздив на джіллі ск їдеш 60 таке враження що 80, консерва галіма. Про доступність запчасин на битки взагалі смішно, вони на то і битки що запчастин вагон :D
Востаннє редагувалось 01.11.2025 23:47 користувачем Filabatya, всього редагувалось 6 разів.
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
Ну і розкажи що ж такого має статись за 13 років і 80к пробігу? Кузовщина погниє? Так це тому що твій биточок такий, захисне покриття пошкоджене під час аварії, а то і взагалі утопленик. А двиглу і іншому це ще мінімум половина життя без якихось приколів. При купівлі гарантію 150к взагалі-то давали. Якби ти спробував хоч раз нормальну машину з салону, то не балаболив би.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.11.2025 23:43у і розкажи що ж такого має статись за 13 років і 80к пробігу? Кузовщина погниє?
В мого товарища на Форзі aka Chery A13 вже після 40 тис здохли усі амортизатори. Кузов також погнив, але коли я не скажу, бо не слідкував. В заміні амортів відмовили, бо "дороги погані". Але для тебе, то мабуть розходнікі)) В мене на Прадо задні аморти на 300к вмерли.
Так це тому що твій биточок такий, захисне покриття пошкоджене під час аварії, а то і взагалі утопленик.
Я сам придбав та відремонтував Ф'южна, тому прекрасно знаю, що з ним було. Три роки їздить без проблем.
При купівлі гарантію 150к взагалі-то давали.
Не сміши))
Якби ти спробував хоч раз нормальну машину з салону, то не балаболив би.
Нє, ну не кожен може собі дозволити Чері з салону)) Цей аромат гамна від нового пластику в салоні, ммм)) Досі не можу забути)
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
Коротше так і запишемо, чері в очі не бачив, їздити не їздив, зато знає коли вона згниє, балабол коротше.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 01.11.2025 23:52Коротше так і запишемо, чері в очі не бачив, їздити не їздив, зато знає коли вона згниє, балабол коротше.
Я особисто їздив на ЗАЗ Форза та Чері Амулєт своїх знайомих, які вони брали з салону. Лайно з лайна. Навіть не знаю, що гірше, Жигулі чи ці китайські консерви.
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
Може ще згадати китайський автопром 1920х? Між амулетом і моєю машиною прірва. Можна почати з того що там немає жодної китайської розробки, починаючи з італійського кузова, і закінчуючи німецькою апаратурою. Сучасні китайці від внятних брендів ще кращі. Там топові нутрощі від топових контор-постачальників нутрощів. Чого не можна сказати про сучасний евроавтопром і японоавтопром, котрі вже не цураються перелицьовувати китайські електрички :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 00:01починаючи з італійського кузова, і закінчуючи німецькою апаратурою
Єпать, йдуть роки, десятиліття, а в продавців китайського мотлоху пластинка не змінюється. Коли мої товариші брали собі китайців, а це приблизно 2010ті, їм ті самі казки розповідали. Там коробка та мотор копія мерседеса, якщо зараз візьмете, то коврік водія в подарунок))

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Scoffer: 02.11.2025 00:01Чого не можна сказати про сучасний евроавтопром і японоавтопром, котрі вже не цураються перелицьовувати китайські електрички
Бо китай тупо гасить європейський автопром субсидованими авто, наче це секрет великий. Самі винуваті, відкормили китайців.
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo
От тільки все навпаки, це в мерсі копія китайсього мотора. :lol: А якщо точніше то схема була така форд -> китайці в асортименті не без допомоги австрійців -> рено+мерс. І так, правильно, нічого було кормити китайців, а тепер вже пізно. Євроавтопрому гаплик вже тут і зараз. Американський туди ж піде скоріш за все.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 00:19От тільки все навпаки, це в мерсі копія китайсього мотора.
Конкретизуй.
Scoffer
Member

Повідомлення

Мотор, до речі, чудовий. Свої 150-200к відїжджає взагалі без проблем. З нормальним обслуговуванням і 300. А далі є два ремонтних розміри, якщо комусь треба.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 00:22Мотор, до речі, чудовий. Свої 150-200к відїжджає взагалі без проблем. З нормальним обслуговуванням і 300
Це з тієї самої п'єси, де китайське авто проїхало 13 років із заміною одних лише розходників)) Перевершило Мерса W140 по надійності :lol:

P.S. Мотор, це розходнік чи ні?))
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo: 02.11.2025 00:22Конкретизуй.
Я переплутав, не мерс, а бмв. BMW N13 - точна копія китайського актеко аж до того що більшість детальок підходить. Актеко з'явився раніше майже на 10 років. Клон N13 ставився також на пежо і сітроени.
Але ти звісно і далі віщай які китайці відсталі і як займаються копіюванням :rotate:

Відправлено через 5 хвилин 44 секунди:
kairo: 02.11.2025 00:27Мотор, це розходнік чи ні?))
В твоїх битках - так.
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 02.11.2025 00:40BMW N13 - точна копія китайського актеко аж до того що більшість детальок підходить. Актеко з'явився раніше.
Фраза про “копію” це популярна спрощена легенда. Acteco SQR477F розробляли AVL List GmbH (Австрія) одна з найсильніших моторобудівних консалтингових компаній у світі. Chery вкладала гроші і збирала двигун у себе, але конструктив і калібрування робилися за участю AVL.

Не кажучи вже, про те, що ти уходиш із теми, де розповідав, як Чері проїхало 13 років із заміною одних лише розходників.
В твоїх битках - так.
В мене рідний турбований двигун стоїть. Проблем поки ніяких не було. ;)
Filabatya
Member

Повідомлення

Це типу кастрований н20,який був одним з найгірших сучасних 4 циліндрових. Його наступник 3 циліндровий б38.Б Чудова лінійка особливо 6 циліндровий. Ясно шо такий шлак і треба в китайця пхати. В мерса теж є якийсь двигун на рено чи шо. Чимось це гімно мені нагадує 8-9ку балтіку пушка ракета. Як можна взагалі наярювати на китайавто, якщо в них весь дизайн крадеться в порше постійно на пару на пару з спортеджем)
Востаннє редагувалось 02.11.2025 00:58 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
Відповісти