Шутер ARC Raiders успішно стартував у Steam — гравці задоволені

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Нормально, играбельно в отличии от 90% экстракшенов. Радует то что наконец-то решили уходить от копирования татаркова и придумывать что-то свое.
Оптимизация как для UE5 около-отличная кстати.
Afit
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 31.10.2025 23:21 Грати в тарков це такий зашквар, але малороси знайдуть купу виправдань чому вони досі там сидять
Более лютый зашквар - это сидеть в чате, а не в окопе, с такой твёрдой позицией. Ну иначе это лицимерие. А во вторых кто тебе сказал что я играю? "наиграл" и играю - это разные вещи.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Afit: 01.11.2025 03:05
AntonyKandaurov: 31.10.2025 23:21 Грати в тарков це такий зашквар, але малороси знайдуть купу виправдань чому вони досі там сидять
Более лютый зашквар - это сидеть в чате, а не в окопе, с такой твёрдой позицией. Ну иначе это лицимерие.
Дегенеративна логіка. Навіть пояснювати не буду.
evgeniyproweb
Member

Повідомлення

Kypatop01: 31.10.2025 15:48 Хорошая игра которая найдёт своих фанатов.
Нет смысла сравнивать её с другими екстракшенами, т.к. свой сетап, ТПП, довольно долгий ТТК.
Я думаю те кто хотели играть - уже опредились на второй бете.
Скорее всего проживет дольше чем Active Matter, но после релиза Таркова онлайн сильно упадёт и грузить всех будет в катки которые уже идут на минуте 15-20ой... увы
Релиз таркова уверен ничего интересного не принесет, по 5-10мин загрузки в катку, лагающие карты, душные квесты, звуки позиционирования особенно в помещении вообще отсутствуют, никуда не девается периодическая ошибка перетаскивания предметов в схроне, ужасная рега при стрельбе. Пару месяцев назад заходил, невидимый бот по мне гасил находясь прям возле меня, это нечто новое было для меня))) За игрой разрабы нифига не следят, игре 8 лет. Например Арене(ABI) около 2 лет, в нее куда приятней играть, много удобных фич, загрузка в катку до полутора минут максимум, сборка как в последнем рейде, подбор типов в тиму, звуки позиционирования хорошие, картинка норм, на всех картах примерно одинаковый фпс. В арке гружусь сек за 10 каждый раз, меня хлопнули, взял бесплатного перса и опять погнал, между хлопнули и я опять в катке у проходит примерно 30 сек, звуки позиционирования топ, картинка топ, постоянный мув то с ИИ то с типами, не скучно. В Active Matter не играл, смотрел пару стримов, не мое. Так что думаю как тарков релизнется часть игроков чисто по старой привычке пойдет туда, сыграет может неделю, задолбят все те траблы что описывал выше и разойдутся кто куда. Я с кентами перешел в Арену после ее релиза, также начал в арк и мне пока что он больше арены зашел
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Afit
До чого тут окопи і позиції?
Я ще розумію людей які по інерції ганяють в вартундєр але просто грають і не донатять. Але ж ескейп фром ржаков треба купити та ще й не за ціну банки пива.
Afit
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 01.11.2025 10:45 Afit
Я ще розумію людей які по інерції ганяють в вартундєр але просто грають і не донатять. Але ж ескейп фром ржаков треба купити та ще й не за ціну банки пива.
А якщо він був куплений ще за довго до повномаштабки, на старті? :dontknow:

Отправлено спустя 3 минуты 33 секунды:
Eduard1980: 01.11.2025 09:04

Более лютый зашквар - это сидеть в чате, а не в окопе, с такой твёрдой позицией. Ну иначе это лицимерие.
Звичайно не будеш. Як і не будеш відмовлятись від китайських товарів і брендів, виробництво яких знаходиться там. А вони по вчорашнім новинам мільйони двигунів для дронів поставляють в РФ і заявили що не дадуть їм програти. Ілі ето доугое і логіка знов не така?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 01.11.2025 11:01

Eduard1980: 01.11.2025 09:04
Звичайно не будеш. Як і не будеш відмовлятись від китайських товарів і брендів, виробництво яких знаходиться там. А вони по вчорашнім новинам мільйони двигунів для дронів поставляють в РФ і заявили що не дадуть їм програти. Ілі ето доугое і логіка знов не така?
Я розумію, що ти намагаєшся донести, але відмовитись від гри легше ніж від всього "китайського". буянов відвертий зетник, гніда. долбиться в туза з хорсом, развєдосом і подібним шлаком Z спільноти, та й гра, відверто кажучи - шмат лайна.
Afit
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 01.11.2025 12:06

Я розумію, що ти намагаєшся донести, але відмовитись від гри легше ніж від всього "китайського". буянов відвертий зетник, гніда. долбиться в туза з хорсом, развєдосом і подібним шлаком Z спільноти, та й гра, відверто кажучи - шмат лайна.
Справа в тому що я в неї й не граю. Мова була просто про порівняння ігор, які як я зазначив зовсім не конкуренти, бо кардинально не схожі, хоча вони в одному жанрі. І вже просто за цю дискусію йде клеймо про малоросів і все інше.
MqM
Member

Повідомлення

Kypatop01: 31.10.2025 20:52 MqM
agarus
Чего это упоминание вызвало такой негатив - искренне непонятно.
Розробники словесно підтримують війну, співпрацюють з учасниками війни проти нас - розробляли гру консультуючись, а ще фінансово допомагали російській армії.
Дійсно в чому ж річ? :weep:

Отправлено спустя 5 минут 55 секунд:
Более лютый зашквар - это сидеть в чате, а не в окопе, с такой твёрдой позицией. Ну иначе это лицимерие. А во вторых кто тебе сказал что я играю? "наиграл" и играю - это разные вещи.
Дійсно заплатити ща Тарков, який не тільки платить податки в російський бюджет, а ще волонтерськи допомагає учасникам війни.
А виявляється зашквар, що не всі на фронті :weep: Якщо би всі так пішли, то ті на дивані в тому числі, що грають Тарков з голоду померли би.

Пс Ось тому ЕА щось знала, і вирішила, що грайте собі далі тарков замість Батли 6 :lol:
За те буде про що з окупантами душевно поговорити. От спитай жителів окуповпної частини Запоріжжя чи грають вони Тарков ращом з кацапами? Може там матчі проводять між жителями і окупантами? Ну в шо? Ігри ж внепалітікі :facepalm:

Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Тобто до 2014 року війни для вас не існувало? Ну то таке було невсерйоз.
Тарков Дата випуску
27 липня 2017!
Ну які ще виправдання знайдете?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

evgeniyproweb: 01.11.2025 09:38

Релиз таркова уверен ничего интересного не принесет
Так они и не за качество борются. Этот весь движ с "релизом" в стиме про то что бы добрать с рынка еще пару десятков миллионов, на той же аудитории что и так купила тарков. Даже если 50% от этого количества купит самое бичевое издание за 40$ - это все равно будет очень солидная разовая прибыль сверху даже не смотря на комиссию от Valve:
Untitled.jpg
alumem
Member

Повідомлення

MqM: 01.11.2025 13:13 Тобто до 2014 року війни для вас не існувало? Ну то таке було невсерйоз.
А для нашей держави існувало? Ответ вы знаете
gast_
Member

Повідомлення

Lekrs: 31.10.2025 19:17 В подібних іграх на довго не затрримуюсь.
Думаю більшість гравців теж так зроблять, бо не зрозуміло навіщо в це грати взагалі довго. шутер в 3ї особи (знову зі щитами раковими) - це занадто на поціновувачів. зброя ідіотська і купа якогось сміття в луті.
mgerchik
Member

Повідомлення

Побігав у slam test у ті два дні. дуже і дуже непогано. графа шикарна, оптимізація супер. звуки взагалі космос.
подобається як раз що довгий ТТК, немає того брєду з бф/код, де тебе за соту долю секунди вбивають; є час побігати, змінити тактику, щось заюзати.
пізніше таки візьму, бо бф6 на жаль не зайшла.
Grava
Member

Повідомлення

mgerchik: 02.11.2025 11:27немає того брєду з бф/код, де тебе за соту долю секунди вбивають
Звичайно немає бо різні жанри :) Якщо вмирати за секунду після 10хв луту то ніхто не буде в таке грати. В бф тобі пофіг - вбили, через кілька секунд піднявся, вбили і так далі, там це нормально.
mgerchik
Member

Повідомлення

Grava: 02.11.2025 11:34Якщо вмирати за секунду після 10хв луту то ніхто не буде в таке грати
розкажіть це delta force :D
Patruletz
Member

Повідомлення

mgerchik
я оце дивлюсь стрім, то чувака вбили два рази просто так, перший раз він застряв у текстурі машини бо спригнув на неї зверху, а другий раз йому прилетіло через стіну і вроді можна списати на пінг, але досить дивно і виглядає більше як чітерство :-/
Відповісти