Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

antihope, не знаю, жодна дешева фігня світити нормально не буде. Такого на дорозі не видно, йому нічо не видно. Зоча б щось на 18650 з лінзою на 60, 120 градусів тощо.
Hotspur
Member

Повідомлення

antihope: 21.10.2025 20:13заодно і якусь дешеву фару чи просто ліхтар який можно прикрутить до руля теж можете порадить
конвой S2+
wow_w
Member

Повідомлення

Формат відео, лише відеореєстратор)
Львів - Миклашів недоїзджаючи до Нижньої Білки.
Трохи Львова, і дуже гарна дорога від окружної в напрямку Нижніх-Верхніх Білок.
wow_w
Member

Повідомлення

Львів - Кротошин - Милятичі - Давидів - Старе Село
Старосільский замок частина проекту Велоопілля
waryag
Member

Повідомлення

antihope: 21.10.2025 19:39порадьте максимально дешеву з адекватних покришку 26х1.95, з тих що можна замовити на розетці чи ще десь, ну так щоб швидко прийшла коротше
kenda, chao yang ще начебто непогані.
antihope: 21.10.2025 20:13заодно і якусь дешеву фару чи просто ліхтар який можно прикрутить до руля теж можете порадить
Дешевий лінзовик. Але світить погано, не має водозахисту і через рік, може більше, почне глючити, а потім зламається зовсім :laugh:
З більш-менш хорошого і недорогого - конвой-софірн.
Тільки врахуйте, що яскраві та помітні ліхтар і габарит це ваша безпека на дорозі. По-хорошому, ще й світловібивайку поклеїти.

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Барбарис: 21.10.2025 21:27Зоча б щось на 18650 з лінзою на 60, 120 градусів тощо.
Краще не треба, занадто широко і сліпить, дальності немає. Базового рефлектору в цілому достатньо.
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, що??? Сліпить саме базовий рефлектор, якщо мова про зустрічний потік. Широкий кут йде зі звуженим плоским рефлектором - там світло не задирається вгору, а все інше можна здобути поворотом фари правіше.
Filabatya
Member

Повідомлення

білед рулить :up:
waryag
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.10.2025 18:05що??? Сліпить саме базовий рефлектор, якщо мова про зустрічний потік. Широкий кут йде зі звуженим плоским рефлектором - там світло не задирається вгору, а все інше можна здобути поворотом фари правіше.
Так треба уточнювати про ребристу. Типова ТІР 60 градусів виглядає так і сліпить гірше за рефлектор
спойлер
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

а я хочу Lumintop B01 на 21700 акумуляторі.
зараз маю Lumintop С01 з вбудованим. вистачає на 3.5 години. Вже робив заміну акума на новий - продавець висилав з китаю.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 30.10.2025 22:10на 21700 акумуляторі.
21700 тобі продам якщо не розберуть в блекаути :gigi: :lol:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
і ти бари....ю став?((
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 01.11.2025 00:04і ти бари....ю став?((
я ж 1 продам а не 100 000 :weep:
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, цікава штука, хоча на трасі не настільки яскрава як здавалось. І можуть бути з різними діодами - білими(холодними) чи жовтими(взагалі рідкість, судячи з усього).
wow_w
Member

Повідомлення

Милятичі-Раковець, ще одна частина Велоопілля
murzik
Member

Повідомлення

хто хоче GT Avalanche elite 2019 29 розмір М, в стані як є? 15 тисяч
з нюансів лише проблема перемикання з 7 на 8. з 8 на 7 норм. проблема набута - в минулі роки її не було.
від першого власника - подертий підсідельний штир. не питав чому.

велосипед на сильну людину.
Барбарис
Member

Повідомлення

Придбав безкамерні швальби оверленд 365, зібрав- одне спускає за пару годин, одне за ніч. Міняв ніпелі, золотніки, одне проклеїв двічі стрічкою. Сьогодні таки мильним розчином перевірив - майже по всій боковині(де рефлектор буває) спускає.
Найгірша шина з герметиком вже години зо 3 шипить:
спойлер
Зображення
Зображення
Краща шина з мильним розчином:
спойлер
Зображення
Вони ще коли з Німеччини приїхали, то мені не сподобались, бо фактично збоку корд просвічує.
Загалом - їб ... і німці, що придумали та ї ... і в'єтнамці, що їх зробили.
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.12.2025 19:16Загалом - їб ... і німці, що придумали та ї ... і в'єтнамці, що їх зробили.
так :weep: :weep: :weep:
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, це з доставкою вийшло 73 євро. На 2 тисячі дешевше ніж в Україні, але все рівно обурює їх якість. Краще взяв би ще одні рамблери чи VITTORIA Terreno. Підкупили обіцянки, що всесезонні.
_VlaD_
Member

Повідомлення

Я так зрозумів що тут одні спортсмени.
Я розумію що безкамерна шина трохи економить вагу.
Це важливо якщо ти на Олімпійських Іграх за перше місце борешся чі на Чемпіонаті Світу.
Але я сумніваюсь що у цій гілці є хочаб один Олімпійський Чемпіон.
Так у чому фішка? Будучи по суті "матрасниками" заморочуватись безкамерними шинами?
_Andrik_
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.12.2025 19:16 Придбав безкамерні швальби оверленд 365, зібрав- одне спускає за пару годин, одне за ніч. Міняв ніпелі, золотніки, одне проклеїв двічі стрічкою. Сьогодні таки мильним розчином перевірив - майже по всій боковині(де рефлектор буває) спускає.
Найгірша шина з герметиком вже години зо 3 шипить:
спойлер
Зображення
Зображення
Краща шина з мильним розчином:
спойлер
Зображення
Вони ще коли з Німеччини приїхали, то мені не сподобались, бо фактично збоку корд просвічує.
Загалом - їб ... і німці, що придумали та ї ... і в'єтнамці, що їх зробили.
Я забив на цю всю безкамерну хрінь , бо немаю часу часто кататись та й чистити той герметик, взяв TPU камери від Pirelli . За 2 роки разів до 10 підкачював і не мав гемора ні з вагою звичайних камер , ні з тим послідом яке безкамерки залишають .
Рекомендую звернути увагу на цей варіант

Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
_VlaD_: 06.12.2025 21:10 Я так зрозумів що тут одні спортсмени.
Я розумію що безкамерна шина трохи економить вагу.
Це важливо якщо ти на Олімпійських Іграх за перше місце борешся чі на Чемпіонаті Світу.
Але я сумніваюсь що у цій гілці є хочаб один Олімпійський Чемпіон.
Так у чому фішка? Будучи по суті "матрасниками" заморочуватись безкамерними шинами?
Вона(безкамерка) дозволяє тиск зменшити до мінімуму, що має вплив хіба що на якихось змаганнях , а в повсякденному використанні це не має сенсу.
TPU камери вирішують обидві проблеми , вага і безгеморність :)
Відповісти