Пропоную обговорити Чутки: ремейки Halo 2 та Halo 3 вже в розробці, багатокористувацький режим буде тільки в Halo 7
Я цього не розумію. Вже є класні ремастери з дуже приємною графікою - і вони йдуть навіть на дуже посередніх системах.
Що ж там за зміна ігрових механік планується, щоб воно було того варте...
Новини
Останні статті і огляди
Чутки: ремейки Halo 2 та Halo 3 вже в розробці, багатокористувацький режим буде тільки в Halo 7
-
Georgin
Member
-
DiSEqC
Member
Це як з Ластухою, ремастеры кожні 2 роки.
-
Koluchiy
Member
Я проходив ремастери на інтегрованій графіці Ryzen 5600H. Приємна графіка, без фрізів і більше 60 FPS.Georgin: ↑ 31.10.2025 14:46 Я цього не розумію. Вже є класні ремастери з дуже приємною графікою - і вони йдуть навіть на дуже посередніх системах.
-
Georgin
Member
Koluchiy
Аналогічно, проходив на 5600G. Потім вже подивився і з дискретною графікою - стало щє красивіше
Аналогічно, проходив на 5600G. Потім вже подивився і з дискретною графікою - стало щє красивіше
-
Tetronga
Member
Тепер переведуть і так достатньо хороші версії ігор із MCC на UE5 Slop, щоб вони лагали на ПК і консолях 
-
BoKl
Member
Зараз проходжу Master Chief Collection, дійшов до 3 частини. Ігри виглядають добре, граються теж. Єдине б духоту прибрати місцями.Georgin: ↑ 31.10.2025 14:46Я цього не розумію. Вже є класні ремастери з дуже приємною графікою - і вони йдуть навіть на дуже посередніх системах.
-
Georgin
Member
BoKl
Я б хотів у ремейках побачити 3 зміни:
1. Можливість сейвитись у будь-якому місці або, принаймні, значно більше чекпойнтів.
2. Можливість нести 3 (а кращє 4) види "піу-піу".
3. Перероблену "бібліотеку' у першій частині - важко знайти когось, хто важає цю локацію вдалою чи хоча б нормальною.
А так все інше ніби норм.
1. Можливість сейвитись у будь-якому місці або, принаймні, значно більше чекпойнтів.
3. Перероблену "бібліотеку' у першій частині - важко знайти когось, хто важає цю локацію вдалою чи хоча б нормальною.
-
BoKl
Member
2 - буде зламаний баланс, у грі обираєш постійно що залишити.Georgin: ↑ 01.11.2025 08:45 BoKl
П.С. Я дуже фанатію від пістолета "людей", навіть гранотомет проміняю на пістолет
-
Georgin
Member
BoKl
Так, пістолет непоганий, навіть з зумом. Але постійно проблеми з патронами
Не думаю, що 3 види зброї замість 2-х щось зламають. Буде якраз стандартний джентельменський набір "пістолет - автомат/кулемет - снайперська гвинтівка/гранатомет". І всеодно вибір залишиться.
Про кількість переносимого інвентаря щє можна подискутувати але от систему сейвів потрібно міняти. Я теж проходив Master Chief Collection і пройшов 1-шу, 2-гу, 3-ю та півчетвертої частини і закинув якраз через проблему з сейвами.
Мене засейвило у момент, коли підбили мій літачок прямо над прірвою - не має можливості вистрибнути і долетіти до платформи на джетпаку (заряду не вистачає).
А рівень дуже довгий, минулий чекпоінт хвилин 20 назад був і проходити знов бажання вже не було.
Так, пістолет непоганий, навіть з зумом. Але постійно проблеми з патронами
Не думаю, що 3 види зброї замість 2-х щось зламають. Буде якраз стандартний джентельменський набір "пістолет - автомат/кулемет - снайперська гвинтівка/гранатомет". І всеодно вибір залишиться.
Про кількість переносимого інвентаря щє можна подискутувати але от систему сейвів потрібно міняти. Я теж проходив Master Chief Collection і пройшов 1-шу, 2-гу, 3-ю та півчетвертої частини і закинув якраз через проблему з сейвами.
Мене засейвило у момент, коли підбили мій літачок прямо над прірвою - не має можливості вистрибнути і долетіти до платформи на джетпаку (заряду не вистачає).
А рівень дуже довгий, минулий чекпоінт хвилин 20 назад був і проходити знов бажання вже не було.
-
Vi
Member
Вот третьей части обновка графики будет действительно вполне в пору.
Остальным она была не так, чтобы нужна.
ПС Седьмая часть вообще кому нужна? Начиная с четвёртой, ни одной хорошей игры, сравнимой с классической серией от банджи, не вышло.
Типичный бездушный майкрософтовский корпоротивный трэш.
Остальным она была не так, чтобы нужна.
ПС Седьмая часть вообще кому нужна? Начиная с четвёртой, ни одной хорошей игры, сравнимой с классической серией от банджи, не вышло.
Типичный бездушный майкрософтовский корпоротивный трэш.