Thermaltake підтвердила сумісність CPU-кулерів LGA1700/LGA1851 з майбутньою платформою Intel LGA1954

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

alexeygalas
В любом разрешении с лучами. Там где 7800х3д выдает 65 кадров 9800х3д 90.
Так же и в сталкере там только 9800х3д может выше сотки.
МОНАХ
Member

Повідомлення

alexeygalas: 30.10.2025 13:58 А в разі проблем з материнкою на сокеті AM5 типу будеш?
► Звісно, що не буду! :) Впевнений, що за той самий період часу, який вказав, я ще знайду нову "материнку" на АМ5, скоріш за все ще й вибір буде - як за брендом, так і за класом. Випереджаючи наступний аргумент, мол, а що мене стримає так само знайти нову "материнку" на тому ж 1954-му, відповім - а от в тому-то й проблема, що як споживач такої продукції я НЕ ВПЕВНЕНИЙ, що знайду її: хто ж її наштампує з таким запасом, коли через 2-3 роки - черговий сокет?
► Але, повторюсь, не в цьому пункті конкретно для мене прям проблема в Інтелі - просто вони творять якусь дічь і з точки зору маркетингу ця дічь навіть зрозуміла (онде зі смартфонами схожа маркетингова байда твориться, бо я і на смартах, як і на компах - якщо працює, то сиджу 5-8 років...)... коли б всі інші виробники поголовно так само робили. Але ж - ні. І от навіть вже такий напів-досвідчений в ПК-"залізі" бовдур як я, що сидів завжди на Інтелі (бо зручно, надійно, продуктивно... колись було), чухається-матюкається і мусить іти освоювати АМ-платформу, бо... - "... не сокетом ж єдиним!" (майже (С)).
Відповісти