Розгін оперативної пам'яті ddr4 на ryzen 5700x3d

Обсуждение оперативной памяти
Відповісти
Автор
Повідомлення
srufik
Junior

Повідомлення

конфігурація наступна:
msi x570 gaming plus
kf3600c18d4/16gx *2
amd ryzen 5700x3d

Вже з місяць розганяю пам'ять (доречі курва -30), прошу переглянути мої результати і дати поради, де можна ще піджатися або навпаки дати краще запас. І чи можна ще щось вичавити з цієй пам'яті.
спойлер
ZenTimings_Screenshot.png
shad_1985
Member

Повідомлення

srufik: 30.10.2025 10:27amd ryzen 5700x3d
srufik: 30.10.2025 10:27де можна ще піджатися або навпаки дати краще запас
Вам нікуди вільний час діти? там же на рівні похибки результат буде, 3800 і піджали таймінги, воно стабільне, Ви вже герой бо зробили більше ніж 99% користувачів. :super:
srufik
Junior

Повідомлення

Дякую, просто я думаю, що щось упустив і можна досягнути кращих результатів...
waryag
Member

Повідомлення

srufik: 30.10.2025 10:27 Вже з місяць розганяю пам'ять (доречі курва -30), прошу переглянути мої результати і дати поради, де можна ще піджатися або навпаки дати краще запас. І чи можна ще щось вичавити з цієй пам'яті.
Дивно, що за місяць ви не знайшли гайд по розгону. Який починається з визначення, які в вас чипи і що з них в принципі можна отримати.

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
srufik
Junior

Повідомлення

Я по цему відео і робив) Але виявилося багато ньюансів. Наприклад чиста система нормально проходить тест в testmem5. Але якщо при тесті буде відкрито браузер з великою кількістю різних вкладок, то при цих самих налаштуваннях будуть помилки. Також у відео нічого не сказано за холодний старт. При кожній зміні в біос обов'язково повністю вимикати пк, а в ідеалі на всю ніч. І це тільки те, що я сам вияснив. І тому хотів спитати, чи є ще якісь ньюанси, про які я не знаю.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

сменить это барахло на нормальный ам5 с нормальным процом пока еще это барахло кому то надо :D
QFlash
Member

Повідомлення

srufik
При Command Rate 1 ця память літає що просто торба.
А тест кешу і памяті по AIDA64, що показує.?
Відповісти