відбувся тест драйв:
- зроблених вчора хайперглайдів
- ОГ черрі стабів зі скобами від геона
- полікарбонатного плейту
- до сьогодні не розпакованого GMK Sloth
все це на f1v2, фоткі:
- спойлер

хайперглади з коротшими пружинами мають свій особливий шарм, не можу сказати, що вони мені подобаються більше зроблені саме таким чином, але і не можу сказати, що 24мм пружина, яку я використав для попередньої партії, -- краще. обидва виконання по своєму гарні і мають право на життя в залежності від білда, різниця між ними досить помітна. що ж стосується блеків mx1a vs mx2a, то це, виражаючись культурною мовою, і на ф1в2 -- розгром
(на користь хайперглайдів, офк), адже тут я замінив саме L+F+SS блеки мх2а, що стояли на ф1, на хайперглайди. єдине, що був замінений і плейт, але це в даному випадку не принципово, воно і так все зрозуміло.
черрі стаби ,очікувано, -- дуже добре! тепер зрозуміло, чому усілякі блексаймони й алексотоси їх так полюбляють. в першу чергу примітні саме якістю виготовлення та матерілом, тим самим черрі-нейлоном, який по-особливому звучить і відчувається. скоби від геона максимально рівні і якісні, як і всі продукти цього видатного клавіатурного джедай-майстра. не знаю, чи посунули ці стаби з першого місця yimk x typeplus в моєму рейтингу,
(проведу ще додаткові батли-порівняння між ними для себе), але knight'и з другого, мабуть, таки посунули

єдине що треба брати лише з цими скобами, ну і мати кусачки, щоб їх трохи покусати перед використанням (і надфіль, щоб підпиляти). все як в старі добрі часи
полікарбонатним плейтом я задоволений, він направду м'який в випадку для ф1, я навіть спочатку подумав, що на дівінікейс переплутали і поклали поліпропіленовий плейт замість ПЦ, але ні, це просто такий полікарбонат, який, як відомо, в кожному окремому випадку може мати помітні відмінності від іншого полікарбонату у іншоного виробника чи навіть іншої серії клавіатур у того ж виробника. цитуючи вищезгаданого блексаймона:
"My PP is gonna feel wildly different from your PP."
- спойлер
- *під піпі тут мається на увазі той самий поліпропілен, якщо що
last but not least, гмк слоth... ну, тут самі все бачите, сет просто на 12 з 10, на мій смак. особливо для клавіатури цього коліру

один з найгарніших сетів в моїй колекції, аж жалко його юзати
(що зі мною і гмк рідко буває)