Kirakishou: ↑
01.11.2025 06:39Duet Night Abyss я завантажив лаунчер, але не встановлював. Тупо передумав. Бо маю встановлену Chaos Zero Nightmare, в яку пограв може хвилину і закрив по альт+ф4. Мені не сподобався технічний стан гри. Мені подобаються деякі персонажі і в DNA, і в CZN своїм дизайном та японським озвучуванням. Але в умовах, коли вранці та увечері вимикають світло – тобто тоді, коли можна пограти, пробувати якусь нову гру не дуже хочеться. Адже зазвичай там треба якийсь час читати сюжет та грати поки не доберешся до гачі. Ще мене розчарувало, що Амір закинули на саме дно.
Андерстендабл, це одна із причин чому я не люблю грати багато гач одночасто, коли часу обмаль (чи по робочим причинам, чи через відключення е/е як от зараз) - приходиться вибирати в що грати, а що відкладати. Але я не настільки "сентиментальний" до гач в цілому, якщо є речі які мені в грі не подобаються і вони протягом якогось часу не стають кращими/не міняються - я дропаю, якто кажуть "without 2nd thought".
- спойлер

Селф-іронія від gfl2.
Я, чесно кажучи, жодну хойо гру не жду, але завжди пробую та тільки розчаровуюсь. Останній раз коли в їхніх іграх були якісь інновації - на дворі був 2020 і ГІ тільки релізнувся. Від тоді кожного разу, коли пробую їхню нову гру - отримую дежавю, бо складається враження що час для них зупинився і вони просто решафлять якісь старі ідеї приправляючи новим соусом
Мені просто в ній не сподобалась історія і я дропнув в межах першого місяця чи скільки там. Жодного разу не пожалів
Kirakishou: ↑
01.11.2025 06:39Поки що ви доволі схвально відгукуєтеся про Arknights Endfield, тому я теж маю надію на цю гру. Але вважаючи, що зараз всі розробники стали дуже жадібними, шанси того, що Arknights Endfield буде не таким хорошим на мій погляд доволі високі.
Досі жалію, що дропнув АК. Єдиний його недолік (ну точніше 2) - це жадібність до часу (та відсутність ПК клієнта; в фосу ці емулятори, як запускаю гру на них - то складається враження, що клітини мозку комітять суіцид одна за одною). Той факт, що в АКЕФ відсутній вепон банер (ну точніше він є, але він працює виключно а кешбеці зі звичайного банера + є "традиційний" кешбек для пулів та персонажів, окремий від вепон кешбеку) робить його вже кращим на фоні інших. Надіюсь тільки, що доживу до того дня, коли він таки вийде (хотів написати це як мем, а потім згадав, що в нашій державі відбувається

)
- спойлер

І ще з десяток мемних команд в оффдискорді про які вже мемають навіть на yt
- спойлер

І навіть деви АКа про них знають лол.
- спойлер

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
lewerlin: ↑
01.11.2025 07:16Сам спробував залити. Про реддіт взагалі мовчу, там тони ниття, з офіційними відписками сапорта "права не в нас, помогти нічим".
Я ніби вище кидав скрін.
Єдине що на реддіті знайшов
https://www.reddit.com/r/arknights/comm ... tion_from/
Повідомлення ТСа
- спойлер

Де в першому ж повідомленні написано "fraud claims" не самими АК чи взагалі компаніями пов'язаними із ними, а кимось "лєвим".
Далі з коментів
Okay. Thing is: Rock Mobile Corporation is one of the biggest music labels in China. HOWEVER, since they are a Chinese company and not a international one; they have no business to "claim" YouTube videos because they don't have YouTube access. So this must be a fraud that is impersonating this company and use the rather biased YouTube copyright rules to steal money.