Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
Я не дуже інту вампірська тематика, але тут 2 світова (а мені warfare таматика заходить) наче як, тож додам до списку перегляду на майбутнє :)

Відправлено через 3 години 39 хвилин 3 секунди:
В результаті, потратив купу часу (на рероли), не виролив кращий акк ніж той що вже кидав (з 4х персонажами з 3х10+2х8 пулів) і всерівно став Рін мейном :lick:
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
лол
спойлер
Зображення
Зображення
Отримав Вероніку та Реноа, першу на хард піті (десь 65 з 70), другу на ~50. Саме обідне, що тільки пролевелив Мей Лін з 30 до 40 і за крутку яку дали за лвл-ап - отримав Реноа :weep:
Доречі, прив'язати гостьовий профіль до існуючого акаунту STOVE можна тільки якщо з нього не була запущена гра жодного разу. Поставив видаляти акаунт стов, щоб перестворити наново, займе 30 днів (лол? втф?). Пробував контачити суппорт - це просто п/п/ц, не йдуть на ніякий контакт, відповідають шаблонними фразами, просив навіть щоб просто видалили акк зараз, щоб не чекати 30 днів і навіть з сказали блаблабла факофф :(
Олсо, безодня тут дуже щедра - 3к кристалів за 10 стейджів, 300/стейдж (=2 крутки, тобто 2х десятки за повний клір). Я зміг взяти 17/30 зірок на 30 рівні акаунту, бувально 3 персонажа лвл40, остальні 30, партнери (типу вепони тут) - лвл10-30 у всіх.
Raynor
Member

Повідомлення

daesz
Також вирішив спробувати пограти в CZN. Я не займався ніякими реролами, тож мої успіхи значно скромніші, з тих круток що дали на старті, вибив зі стандарту Рін, а також кинув 20 круток в івентовий баннер і там вже вибив Халіпе, перша програна 50 на 50 :gigi: , але вона начебто крута тож не жалкую. Створив собі спочатку Stove аккаунт, вже потім вирішив прив'язати до свого гугл аккаунта і щось воно не хоче прив'язувати :weep: :weep: .

В геншині на 75-й крутці вибив Нефер, добре хоч 50 на 50 виграв, а то минулу Лауму виграв лише завдяки цій новій механіці в геншині типу коли 3 рази поспіль програєш 50\50, то наступного разу гарантовано отримуєш івентову легу, тепер сиджу голову ламаю чи варто крутити їй сигну. В цілому що Нефер, що Лаумою задоволений, хоча першу мабуть буде важкувато одягнути, бо їй всі артефакти на майстерність з крітами подавай, а їх і без майстерності не легко вибити.
daesz
Member

Повідомлення

Raynor: 29.10.2025 22:23Створив собі спочатку Stove аккаунт, вже потім вирішив прив'язати до свого гугл аккаунта і щось воно не хоче прив'язувати .
Акаунт може бути прив'язаний тільки до однієї із 5 соц мереж (ну типу 4 і їхній стов).
Raynor: 29.10.2025 22:23вибив зі стандарту Рін
Маю Рін/Меі Лін/Реноа, Рін тупо без шансів передепеесить інших 2. Реноа дуже важко грати Хаоси, бо починаєш тільки із базовими картами, а з ними далеко не розгуляєшся - дуже повільно рампають дамагу. Але якщо вже є хороший Хаос білд - то все інше із ним проходить дуже легко.
Raynor: 29.10.2025 22:23вибив Халіпе
Вона дуже сильна, але має приблизно ту ж ситуацію, що й Реноа (імхо). Вона посередня із базовими картами, але якщо "виролити" нормальний Хаос білд - то вона дестроїть обличчя :D
спойлер
Зображення
(другий артефакт, той що книжка - також дуже ОР на неї; і все вірно - в мене в деці 2 вульчура, олсо через баг нейтральна карта затрансформилась в базову, надіюсь вони це пофіксять)
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin
пограв трохи в DNA і я не думаю, що ця гра довго проіснує (особливо враховуючи, що вона великобюджетна), як мінімум в тому вигляді в якому вона є зараз. ВФ був гріндовий, але тут тупо некст левел.
daesz
Member

Повідомлення

Відправлено через 11 хвилин 9 секунд:
Ще ось так

Додали десяток нових персонажів на цей плейтест (знову жодної sankta :weep: )
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz
Бачив.
Дуже багато чого круто зроблено, як для світу гач.
Проте як так і не зрозумів, Monster Siren вони "послали", чи все ті ж граблі?
daesz
Member

Повідомлення

Це назва лейблу всередині гри. Що ви маєте на увазі?
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.11.2025 03:44Що ви маєте на увазі?
Копірайт. Права на музику належать не Грифам - вони належать лейблу. А той "захищає" їх через треті руки, з ботами і мас-клаймами. Це тупо вбиває масовий контент-кріейт по грі.
Далі більше. Практика показала, що потрібна не просто толерантність від правовласника - потрібен прямий офіційний дозвіл на використання музики, як це прописано в Хойо "незалежні КК можуть використовувати і монетизувати саундтрек на ютубі і твітчі, хоч до всирачки", щоб раптом що тикати ним підтримку ютубу.
Лейбл такого дати не може, це для нього самогубство.
Тому Куро відмовилась від Вангардів і почала музику продюсувати сама. Є пара треків, на які лається копірайт, але це саме що винятки.
Без купи незалежного контенту, масова аудиторія в гру не прийде. Грифам буде дуже боляче, якщо вони проґавлять цей момент.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.11.2025 04:20Копірайт. Права на музику належать не Грифам - вони належать лейблу. А той "захищає" їх через треті руки, з ботами і мас-клаймами. Це тупо вбиває масовий контент-кріейт по грі.
Monster Siren = це придуманий музичний лейбл в лорі самого АК, який до реальності немає відношення.
спойлер
26:13, пінгвін справа - власник цього лейблу лол :)
Це якась придумана фігня про копірайт, незнаю де ви це почули лол. В мене вже 5 років висять відео на каналі yt без будь-яких страйків і я не мутив гру для запису геймплею. В АК є купа контент кріейторів і я ніколи не чув про проблеми із копірайтом від жодного із них.
спойлер
Зображення
lewerlin: 01.11.2025 04:20Без купи незалежного контенту, масова аудиторія в гру не прийде.
АК - це гача яка після 6 років як вийшла досі в топ10 болтається, це при тому, що вона має френдлі гачу + відсутність вепон банерів + відсутність 5050 та дюпи які дають 1-3% сили персонажа (всі разом 1-3%, не кожен окремо), на відміну від того ж хойо, де 30% функціоналу ховають за ним (і ще 10-20% за сигнатурами), тобто при всіх цих якостях вливати в неї зовсім немає потреби, щоб мати всіх, і люди всерівно вливають. Думаю про щось це тай говорить.
Kirakishou
Member

Повідомлення

А я тим часом знову десь на тиждень забив на всі ігри через роботу та відключення електроенергії. Зараз знову повернувся і розумію, що взагалі нічого важливого не пропустив. Всі ці івенти та нагороди просто сміття. Ну і загалом подивився на ігри свіжим поглядом і розумію, що вони якось різко стали жадібними. Можливо, коли ти постійно в них граєш, то цього не помічаєш, але якщо трохи не пограти, а потім знову зайти, та й ще якщо не донатити, то кількість нагород просто смішна. Мабуть в усіх іграх із тих, в які граю, з'явилися всякі івенти, де щоб отримати якусь нагороду потрібно витратити певну кількість або круток, або грошей. Раніше цієї фігні або взагалі не було, або було значно менше. Конкуренція збільшується, але розробники навпаки стають жадібнішими. А найгірше те, що я не можу знайти цікавих для себе ігор, які б не були гачею. Втім можливо це просто осіння хандра підсилена відключеннями електроенергії.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.11.2025 04:47відключення електроенергії
Nакож трохи відключали у нас, але точно не настільки багато, як в центрі/сході/півдні.
Kirakishou: 01.11.2025 04:47Конкуренція збільшується, але розробники навпаки стають жадібнішими.
Граю в цей CZN і трохи в шоці. Говорили про її технічний стан в гфл гільд-дискорді і я напевно не один такий.
спойлер
Зображення
Враховуючи наскільки це нішевий продукт - вона жахливо скупа.
Kirakishou: 01.11.2025 04:47з'явилися всякі івенти, де щоб отримати якусь нагороду потрібно витратити певну кількість або круток, або грошей
Це як було із SCZ, тільки там було ще гірше - там були тупо майлстони за витрачені кошти, і їх просто крутками прогресити неможливо було. У guitarrock'а було навіть відео про це (так і не знав, бо це мій єдиний сорс знати всі гача драми лол).
Kirakishou: 01.11.2025 04:47А найгірше те, що я не можу знайти цікавих для себе ігор, які б не були гачею.
Мені DNA сподобався, але вам, думаю, не зайде. Сторі класна, персонажі мруть (перманентно), але геймплейно - тут тупо нереально багато грінду. Це без перебільшення ворфрейм один до одного.

Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Я вірно жду на реліз ендфілда і надіюсь, що історія гфл2 не повториться, бо її я також ждав і поки, нажаль, більше розчарувань (особливо останні 6-7 місяців) ніж задоволення :-/
Ще от стосовно лайвстріму по АКЕФ - буду, напевно, фіз (тільки через Чен, але мені вона ще й першого АК дуже подобалась :shuffle: ) та вогонь (Суртр, Ембер та Вульфгард) мейном :D Рідко буває, щоб мені в гача-іграх були цікаві мейл персонажі, але Вульфгард це якраз той випадок.
спойлер
Зображення
У всіх АКЕФ трейлерах - це персонаж із дабл хендганами.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Duet Night Abyss я завантажив лаунчер, але не встановлював. Тупо передумав. Бо маю встановлену Chaos Zero Nightmare, в яку пограв може хвилину і закрив по альт+ф4. Мені не сподобався технічний стан гри. Мені подобаються деякі персонажі і в DNA, і в CZN своїм дизайном та японським озвучуванням. Але в умовах, коли вранці та увечері вимикають світло – тобто тоді, коли можна пограти, пробувати якусь нову гру не дуже хочеться. Адже зазвичай там треба якийсь час читати сюжет та грати поки не доберешся до гачі. Ще мене розчарувало, що Амір закинули на саме дно.

До речі, зараз в NIKKE третя річниця. Я тиждень не грав в гру, у мене не було там круток. Вчора я зайшов в гру і на халявні крутки отримав штук сім легендарок, половину з яких не мав до цього на аккаунті. Ось це мені подобається. Коли навіть не роблячи дейліки ти можеш зайти і отримати одну копію персонажа. А не коли ти кожен день граєш в гру наче ходиш на роботу, ще й витрачаєш гроші на гру, а вона тебе скамить.

Щойно послухав відео від одного ютубера про нового дуже очікуваного багатьма персонажа в Honkai Star Rail – Сайрін. Хойо знову пробивають дно. Без Е2 і лайткона вона просто не працює. Без цього вона ультує раз на чотири цикли. І про це говорили бета-тестери, що це проблема, але Хойо плювати хотіли. Більш того, вони на стрімі показували її як мінімум з Е5, що є неправдивою рекламою. Люди ще більше засмутилися. Хойо пообіцяли селектор з безкоштовним персонажем, але в селекторі стандартні персонажі та три старі івентові персонажі, які зараз вже теж є сміттям. В цей же час вони дуже сильно ускладнюють ендгейм. У мене зараз немає бажання навіть пробувати ендгейм в цій грі. На даний момент немає бажання зв’язуватися з будь-якими майбутніми іграми Хойо. Вони руїнять кожну свою гру.

Але Wuthering Waves на мій погляд ще гірша. Я не можу прокачати жодного нового персонажа як і пограти майже в усі івенти, вони тупо закриті за стіною сюжету. Мені мабуть тиждень треба, щоб не те що прочитати, а просто проскіпати весь той сюжет. Вони просто плювати хотіли на нових гравців з таким підходом. Як і Genshin Impact. Там теж треба пройти сюжет, щоб відкрити карту і мати можливість прокачувати персонажів. Без кнопки скіпу сюжет в Genshin Impact треба проходити мабуть місяцями.

Поки що ви доволі схвально відгукуєтеся про Arknights Endfield, тому я теж маю надію на цю гру. Але вважаючи, що зараз всі розробники стали дуже жадібними, шанси того, що Arknights Endfield буде не таким хорошим на мій погляд доволі високі.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 01.11.2025 04:45Це якась придумана фігня про копірайт, незнаю де ви це почули лол.
Сам спробував залити. Про реддіт взагалі мовчу, там тони ниття, з офіційними відписками сапорта "права не в нас, помогти нічим".
Kirakishou: 01.11.2025 04:47але розробники навпаки стають жадібнішими.
Подякуйте хойошилдз і ко. Коли на фоні масового хейту паверкріпу, Хойо просто кладуть болт, а їм все одно роблять касу, то чого можна чекати? А за лідером і решта ринку підтягується.
Kirakishou: 01.11.2025 04:47А найгірше те, що я не можу знайти цікавих для себе ігор, які б не були гачею.
Старі РПГшки пограйте. DAO, 1-2 Відьмаки, Масс Ефект.
Kirakishou: 01.11.2025 06:39тиждень треба, щоб не те що прочитати, а просто проскіпати весь той сюжет.
Не треба. В сюжеті год-мод(персонаж не помирає в боссфайті). Але скіпати я б не радив, краще тоді взагалі не грати. В ВуВі сюжет - найбільший плюс гри, хоч там і гірки в плані якості. Арки Шоркіпера, Картефії, Фролової - як хороше кіно(тільки є нюанс - в англійській озвучці :lol: ).
Kirakishou
Member

Повідомлення

Подивився ще кілька відео про ХСР і ситуацію з Сайрін. Це просто дно. Третій спендінг івент за рік і знову там буде фомо. Навіть в довбаному Геншині ще не було спендінг івертів. В Зенлессі був один, але його можна було пройти й за крутки, а не тільки за гроші і там не було фомо. Скін для Вівіан пізніше буде в магазині. В ХСР тільки ексклюзивні речі, тобто фомо.
Дуже схоже на те, що і Зенлесс, який мені поки що подобається, перетвориться на подібне сміття. І вся ця фігня буквально недавно пішла, до цього було терпимо. І це на фоні конкуренції з боку Куро Геймс.
lewerlin
Member

Повідомлення

Хоча поправка, це я такий, що в сюжетку в першу чергу проходжу. Навіть в той же Геншин, я чисто ради сюжетки і квестів грав.
Я взагалі знаю, нащо грають "дейліками" і івентами - нагріндити круток і "лууудкааа!". Але, ну це хвроба блін. Покрутити казік і вайфу "на поличку". Кнопку скіпу дайте, кнопку "вбити всіх" дайте, "я крутити прийшов!". Тьфу.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Щойно відправив повідомлення вимкнули світло. Не по графіку. Мабуть десь аварія. Тут хочеш не хочеш але дропнеш ігри. Дропнув би все, крім Зенлесса. І як на зло, зі всіх ігор я тільки в Зенлесс не можу грати на смартфоні, він потребує дуже потужного смартфона.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.11.2025 06:39Duet Night Abyss я завантажив лаунчер, але не встановлював. Тупо передумав. Бо маю встановлену Chaos Zero Nightmare, в яку пограв може хвилину і закрив по альт+ф4. Мені не сподобався технічний стан гри. Мені подобаються деякі персонажі і в DNA, і в CZN своїм дизайном та японським озвучуванням. Але в умовах, коли вранці та увечері вимикають світло – тобто тоді, коли можна пограти, пробувати якусь нову гру не дуже хочеться. Адже зазвичай там треба якийсь час читати сюжет та грати поки не доберешся до гачі. Ще мене розчарувало, що Амір закинули на саме дно.
Андерстендабл, це одна із причин чому я не люблю грати багато гач одночасто, коли часу обмаль (чи по робочим причинам, чи через відключення е/е як от зараз) - приходиться вибирати в що грати, а що відкладати. Але я не настільки "сентиментальний" до гач в цілому, якщо є речі які мені в грі не подобаються і вони протягом якогось часу не стають кращими/не міняються - я дропаю, якто кажуть "without 2nd thought".
Kirakishou: 01.11.2025 06:39 А не коли ти кожен день граєш в гру наче ходиш на роботу, ще й витрачаєш гроші на гру, а вона тебе скамить.
спойлер
Зображення
Селф-іронія від gfl2.
Kirakishou: 01.11.2025 06:39Вони руїнять кожну свою гру.
Я, чесно кажучи, жодну хойо гру не жду, але завжди пробую та тільки розчаровуюсь. Останній раз коли в їхніх іграх були якісь інновації - на дворі був 2020 і ГІ тільки релізнувся. Від тоді кожного разу, коли пробую їхню нову гру - отримую дежавю, бо складається враження що час для них зупинився і вони просто решафлять якісь старі ідеї приправляючи новим соусом :-/
Kirakishou: 01.11.2025 06:39Але Wuthering Waves на мій погляд ще гірша.
Мені просто в ній не сподобалась історія і я дропнув в межах першого місяця чи скільки там. Жодного разу не пожалів :D
Kirakishou: 01.11.2025 06:39Поки що ви доволі схвально відгукуєтеся про Arknights Endfield, тому я теж маю надію на цю гру. Але вважаючи, що зараз всі розробники стали дуже жадібними, шанси того, що Arknights Endfield буде не таким хорошим на мій погляд доволі високі.
Досі жалію, що дропнув АК. Єдиний його недолік (ну точніше 2) - це жадібність до часу (та відсутність ПК клієнта; в фосу ці емулятори, як запускаю гру на них - то складається враження, що клітини мозку комітять суіцид одна за одною). Той факт, що в АКЕФ відсутній вепон банер (ну точніше він є, але він працює виключно а кешбеці зі звичайного банера + є "традиційний" кешбек для пулів та персонажів, окремий від вепон кешбеку) робить його вже кращим на фоні інших. Надіюсь тільки, що доживу до того дня, коли він таки вийде (хотів написати це як мем, а потім згадав, що в нашій державі відбувається :( )
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

І ще з десяток мемних команд в оффдискорді про які вже мемають навіть на yt
спойлер
Зображення
І навіть деви АКа про них знають лол.
спойлер
Зображення
Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
lewerlin: 01.11.2025 07:16Сам спробував залити. Про реддіт взагалі мовчу, там тони ниття, з офіційними відписками сапорта "права не в нас, помогти нічим".
Я ніби вище кидав скрін.
Єдине що на реддіті знайшов https://www.reddit.com/r/arknights/comm ... tion_from/
Повідомлення ТСа
спойлер
Зображення
Де в першому ж повідомленні написано "fraud claims" не самими АК чи взагалі компаніями пов'язаними із ними, а кимось "лєвим".
Далі з коментів
Okay. Thing is: Rock Mobile Corporation is one of the biggest music labels in China. HOWEVER, since they are a Chinese company and not a international one; they have no business to "claim" YouTube videos because they don't have YouTube access. So this must be a fraud that is impersonating this company and use the rather biased YouTube copyright rules to steal money.
Востаннє редагувалось 01.11.2025 07:43 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.11.2025 07:17 І це на фоні конкуренції з боку Куро Геймс.
Нема там наразі конкуренції. Аудиторія просто жере все і зразу, хто проходить хардволл УЕ4 в вуві. Люди на стали кидати Хойо, вони просто стали грати паралельно.
Якщо замість "я хочу таку гру", в народу "я хочу так в [GAMENAME]", то власник цієї "[GAMENAME]", розуміючи, що люди не йтимуть, може творити що хоче.
Хочете нормальних гач - лівайте від Хойо(лідера ринку) нахрін, куди завгодно. Коли лідер почне фіксувати збитки - ринок зміниться.
Не ліваєте? Жріть мовчки. Вина на вас.
Коли ВуВа "ожила" в 2.0 для мас аудиторії(імхо, 1.х патчі - краще), у людей був картбланш покарати Давея і ко. Масовий перетік, з ігнором халяви(важливо!) дав би ринку чіткий сигнал - Хойо облажались, їхня х-ня не працює. Ринок замість отримав інший сигнал і відреагував відповідно.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я теж грав і граю заради сюжету, але коли його якість падає на дно, то краще кнопка скіпа. А крім дейліків та круток в іграх ще є івенти та власне ендгейм. Просто я якщо читаю сюжет, то читаю повністю і слухаю всі діалоги. Тому і часу це займає більше, ніж просто швидко все прочитати.
Відповісти