World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
YumaX
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.10.2025 22:18АФК прокачка без просадки вінрейту
Це якщо гарантовано попадають в один бій, я вчора грав на 5 сервері, народу мало було, часто не повні сетапи, ось там попасти в один бій буде простіше, всетаки думаю, що набір мяса для своїх, бо я теж зараз страждаю з останнім компонентом на Блек Рока, а там 30% дамагу від команди потрібно на засідці або 9к на авангарді, у мене за 15 років максимум дамагу десь 8,5 к було, правда я на 8-9 в основному грав.
lewerlin
Member

Повідомлення

YumaX: 27.10.2025 22:27Це якщо гарантовано попадають в один бій, я вчора грав на 5 сервері, народу мало було, часто не повні сетапи, ось там попасти в один бій буде простіше, всетаки думаю, що набір мяса для своїх
Дзеркальні взводи, на 1-2-3 практично завжди потрапляють в один бій, особливо зараз, коли балансить по ролям. Матчмейкер так влаштований.
А якщо це "ботоферма" через пісочниці, то кнопки бою там синхронізовані. 1-2-3 гарантовано виконується.
Для "настріляти" хтось один не афкашить. Ютуб раніше був повний розборів подібного.
YumaX
Member

Повідомлення

А... лишлось 485 очок, це якщо я дивом не виконаю одну з БЗ, то в наступний понеділок зароблю 415 :weep:
спойлер
Untitled.png
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Я все никак не могу набить" в 5 раз больше прочности своей машины", один раз 500 урона не хватило, остальные 100 боев даже близко не доходило)
YumaX
Member

Повідомлення

Qwerty1987
Набив на СУ-130ПМ, там навіть 30% було але був програш, більше щось не виходить, це треба щоб команда зливала, а ти втащив, це :horror: !
lewerlin
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 28.10.2025 01:20Я все никак не могу набить" в 5 раз больше прочности своей машины"
Бабаха є?
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.10.2025 04:47
Qwerty1987: 28.10.2025 01:20Я все никак не могу набить" в 5 раз больше прочности своей машины"
Бабаха є?
настрілювати 9300?)

це для борщу\су130\скорпа\сіфака\шпака задача
rage11
Member

Повідомлення

сдается мне даже на Хелкате легче набить 3,3к урона. главное в бой правильный попасть на фулголде настреливать
YumaX
Member

Повідомлення

rage11
Треба 8 лвл для Блека!
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2025 06:57настрілювати 9300?)
6 раз гарно прикластись.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Я на су 130 пм пытаюсь, ну и для веселья борщ на пушке на 750(стабильности никакой но когда идут бои по 4500 очень весело) :D
rage11
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.10.2025 12:236 раз гарно прикластись.
маловероятно, с учетом того что еще урон попадание происходит через несколько раз
mycolaevich
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2025 06:57 це для борщу\су130\скорпа\сіфака\шпака задача
Це завдання для людей які себе не люблять :D
В принципі як і весь ланцюжок ОБЗ. Добре хоч норм нагороду зробили.
destructX
Member

Повідомлення

mycolaevich: 29.10.2025 20:25
destructX: 28.10.2025 06:57 це для борщу\су130\скорпа\сіфака\шпака задача
Це завдання для людей які себе не люблять :D
В принципі як і весь ланцюжок ОБЗ. Добре хоч норм нагороду зробили.
Ну, нинішня система хоч дозволить залутать блек кок за просто гру, та й в цілому всі задачі більш-менш, не шляпні, як на 279
в мене за 14 років навіть т55а нема, не кажучи вже про 260/279 :gigi:
YumaX
Member

Повідомлення

destructX: 29.10.2025 21:24Ну, нинішня система хоч дозволить залутать блек кок за просто гру
Ну якщо повний профан, то 12300 очок лише за БР наб'ється за 7 місяців щоденної гри, а всі 3 танки за 53,5 тижні, це трішки більше року!
mycolaevich
Member

Повідомлення

destructX: 29.10.2025 21:24 Ну, нинішня система хоч дозволить залутать блек кок за просто гру
При чому тут танк? Купа нікому не потрібних пікселів. Я про рік према казав. А на нього треба всі завдання.

Може вони і трохи легші за 279, але вибрати якесь інше не можна - тільки по порядку, плюс треба виконувати двічі, плюс треба грати на арті та ЛТ.
YumaX
Member

Повідомлення

mycolaevich: 29.10.2025 23:35плюс треба грати на арті та ЛТ.
Ну в попередніх компаніях арти набагато більше, є ціла гілка в К1, вони обіцяли, що в К2 не буде прив'язки до арти але по факту кілька завдань було, тому я і не пройшов її до кінця, тут виявилось, що збити гуслі на арті набагато простіше, ніж на лт, тому і взяв собі 9 лвл арту, благо кресленнями вже багато чого навідкривав, як на мене завдання на лт - найлегші, імхо. На Блека, до речі, арту не використовував взагалі!
mycolaevich
Member

Повідомлення

YumaX
В мене є пара арт на яких я катаю перідично, а от на ЛТ я не граю, доведеться мучитись.
На 260 така сама шляпа. На 279 краще: на арту всього по 1-2 завдання.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Ну арту и лт на блек рока я уже все закрыл, они там очень легкие, особенно неплохо зашли чехи лт, там где надо было фраги по лт и арте делать, оказалось 8 лвл с касеты фугасов забирает фуловую елку :D
KPAH
Member

Повідомлення

Классический союзный ЛТ. B-)
Зображення
Відповісти